Klaassen: ‘Als je zo snel de bal verliest, blijf je in de duels komen’

1105ajax-fenerbahce_klaassen

Davy Klaassen was na afloop van het duel tegen Fenerbahce zwaar teleurgesteld in de prestatie van Ajax, zo verteld hij tegenover Fox Sports. ‘Het was een hele zware wedstrijd. Als je zo snel de bal verliest, dan blijf je in de duels komen en wordt het zwaar. In de tweede helft had ik wel het gevoel dat er nog wat mogelijk was toen we kleine mogelijkheden kregen. Dan spelen we het net niet goed uit of blijven we te lang met de bal lopen’, aldus Klaassen.

De uitgangspositie is er een stuk slechter op geworden voor Ajax. De club heeft niets meer in eigen hand. Toch weigert Klaassen de handdoek al te gooien. ‘We zullen moeten zorgen dat we deze laatste wedstrijden gaan winnen. We zullen er alles aan doen. Of ik er in geloof? Natuurlijk. Fenerbahce moet hun duels ook nog maar zien te winnen.’

Related posts

15 Comments

 1. Hazez

  En Klaassen was vandaag de aller slechtste eruit. niet 1 goede bal gegeven jammer genoeg. hoop dat hij zondag er wel weer staat ..

  1. creutz1977

   mee eens… hij kan het prima verwoorden, maar als hij er dan ook bij zegt dat juist HIJ daarin loopt te falen..Wat slecht zeg… Geen 1 fatsoenlijke bal gegeven.. steeds verkeerde passes en gruwelijk echt gruwelijk uit vorm…

   1. BobbyHaarms

    Daarentegen Tete beste man van het veld, speelde wederom ge-wel-dig!!….maar helaas wel als enige..

    1. creutz1977

     Ja Tete is zeker een baas, als de rest nou ook zijn inzet en mentaliteit had dan ben je alweer een stap verder

 2. Rene1964

  Heerlijke wedstrijd. Echt 93 minuten lang genoten van een tomeloze inzet en passie. En wat is het dan zuur dat al die kansen er niet invliegen.

  1. Rene1964

   En ook AZ schiet er drie tegen het aluminium. Zoveel pech. (Zij wel)
   Maar goed, niet geschoten is altijd mis. Ik zeg, zo door blijven gaan en dan komt het altijd goed! Prachtpot gezien, dus wat dat betreft, ga ik met een gerust hart richting het weekend en tja … Feyenoord … die winnen we op (dezelfde) halve kracht, met (dezelfde) twee vingers in de neus en met dezelfde tomeloze inzet met 3-0, als het al geen 5-0 wordt. Ik bedoel, als je zo ontzettend veel kansen creëert, moet er op een gegeven moment toch wel een regen aan doelpunten aan komen wandelen.

 3. devin

  als je nog geen 2 ballen naar elkaar kan spelen dan kan je ook niet winnen en frank naar zeggen het gaat steeds beter ik zie het niet

 4. Didron

  Tsja…., aanstaande zondag mag ik toch echt hopen dat er dan wel BZT, passie en teamgeest is!!! Ga die duels in, pak geel (evt. rood), strijd!!! Tegen Fener was Ajax onwaardig! Bloed, Zweet en Tranen willen we zien tegen 010!!!

 5. huub

  Klaassen was de slechtste speler binnen de lijnen bij Ajax. Hoe durft hij te roepen dat slechte bal contacten waren in het team. Hij was zelf diegene die er geen noot van bakte, slechte bal aannamen en slecht je medespeler aanspelen.

 6. Vakje129

  En daarbij trek eens echte kicksen aan want er gaan toch wat spelers onder uit op een beetje vochtige ondergrond??? wordt er moedeloos van

 7. Fvanr

  Ja beste Klaassen, balverlies is zeker jou ding. Geen één duel win jij. Daar was je vorig seizoen sterker in. Misschien is die aanvoerdersband een brug te ver op dit moment. Maar spelen kan je. Komt goed.

Comments are closed.