El Ghazi mist Klassieker wegens enkelblessure, Fischer waarschijnlijk wel fit

1105ajax-fenerbahce_elghazi1

Anwar El Ghazi zal de Klassieker van aanstaande zondag aan zich voorbij moeten laten gaan. El Ghazi verstapte zich tijdens de wedstrijd tegen Fenerbahce en werd gewisseld voor Lasse Schone. Na afloop van de wedstrijd laat Frank de Boer tegenover de camera van RTL 7 weten dat El Ghazi de Klassieker van aankomende zondag niet zal halen. Ook Viktor Fischer verliet vroegtijdig het veld met een bovenbeenblessure. Daarover is De Boer wel positief gestemd. ´Viktor heeft een ijsbeentje maar dat ziet er voor zondag wel goed uit´.

Bron. RTL

Related posts

24 Comments

 1. JLAvG

  El Ghazi maakte het vanavond toch WEER NIET!! En de rest gaf niet thuis. Ze (de spelers) zullen eens geld moeten gaan betalen voor dit wangedrag, dan gaan ze misschien eens wat anders doen!!

  1. AFC98

   Hij ging er bij zijn eerste acties anders wel gewoon langs hoor?? Behalve zijn allereerste dan

 2. Litmanen

  Het hele elftal zakte door het ijs. El Ghazi is al een paar weken uit vorm ondanks zijn doelpunten. Gewoon een tijdje met Schone op rechts gaan spelen, dan gaat er ook weer eens een vrije trap in.

   1. Litmanen

    1 van de tien en het was ook nog eens een blunder van de keeper. Erg houdbare bal hoor!

  1. Rene1964

   Tete was wel erg goed! Veltman verdedigend ook, opbouwend soms naïef. Riedewald ging. Youness ging.
   Vraag me wel af waar de Boer mee bezig is?! Ajax afbreken in Europa?! De naam van de club volledig te grabbel leggen? Enige voordeel is, dat je zo niet bang hoeft te zijn dat er in de toekomst nog spelers gaan vertrekken. (Of is dat juist een nadeel?)

 3. Michel6172

  Wat een balluh wedstrijd, waar is het vuur van zo’n TOP club. Slap en niet om aan te zien.?

 4. Ramon1

  Ik zag younes voor de tweede keer mannetje passeren en dan in de korte hoek schieten wat haast onmogelijk was dus hij heeft niks geleerd van die vorige keer vind iedereen hem echt zo goed dan want veel overzicht heeft die niet

 5. BobbyHaarms

  Enige speler die een absoluut topniveau haalde was Tete, die speelde werkelijk als een baas! Verder waardeloze wedstrijd gezien..had alle vertrouwen in zondag maar dat is nu wel wat getemperd. Maar toch…volgens mij hebben we nog een flink appeltje te schillen met dat clubje uit zuid dus laat die stijgende lijn dan maar weer terugkomen

  1. Litmanen

   Heeft geen bespeelbare bal gehad. Klaassen uit vorm, Schone en Sinkgraven op de bank…. De Boer had ook met Sinkgraven als valse linksback moeten beginnen, dan heb je het middenveld in handen en krijgt Milik ook eens een bal.

Comments are closed.