Ajax – Fenerbahce live op RTL 7

europa_league

De Europa League-wedstrijd Ajax – Fenerbahce is vanavond live te zien op RTL 7. Het is voor Ajax een cruciaal duel om uitzicht op overwinteren in de Europa League te houden. De aftrap van de wedstrijd is om 19.00 uur in de Amsterdam ArenA. De voorbeschouwing op RTL 7 begint om 18.00 uur. Presentator Wilfred Genee ontvangt de analisten Wim Kieft en Johan Derksen.

Bron: RTL

Related posts

18 Comments

 1. Ruubruub

  Kom op mannen! Er vol overheen, als je dit verliest is het wel zo’n beetje voorbij dus deze wedstrijd is cruciaal. Ik ga voor een 2-0, Milik en Bazoer

 2. ajaxpers

  Kuyt hoopt dat Fener gaat winnen. Wat voor een landverraderkakkerlak ben je dan niet?? Misselijkmakend

  1. Widi

   Dit vind ik een rare reactie van jou. Hij speelt nu bij onze aartsvijand en hij speelde vorig jaar bij Fener. Verwacht jij dan echt dat hij voor Ajax is?

  2. FrankiC

   Laat van je afglijden ajaxpers. Kuijt is de ergernis niet waard. Ik hoop wel dat ie meedoet zondag, dan is de eerste zwakke schakel bekend. Wat is die gast slecht…

 3. Dincowboy

  Jongens wat un budwedstrijd weer zeg er moet echt een frisse wind komen anders wordt het nog erger pfffff

 4. Dincowboy

  Nou mensen daar gaan we !!! Beker exit europa exit de competitie ?? Wie zal het zeggen ?? Ga is een keer te veld voor een echte spits dagobert overmars !!!!

  1. Rene1964

   Alleen een spits? Of een compleet elftal en dan maken we van de meeste spelers een schaduwelftal. Een paar kunnen wel vertrekken.
   Fijn, zo’n trainer die ragfijn inziet dat ons jeugdig elftal geen ervaring ontbeert.

Comments are closed.