Ajax benadrukt, kom donderdag op tijd naar de Arena, vuurwerk verboden

0319trappen-arena

Ajax raadt alle supporters aan om komende donderdag op tijd richting de Amsterdam Arena te reizen. Aangezien de wedstrijd tegen Fenerbahce om 19:00 uur begint en er diverse evenementen plaatsvinden in het Ziggodome en de Heineken Music Hall verwacht men een grote drukte rondom het stadion. Het advies is dan ook om met het openbaar vervoer te komen. De Amsterdam Arena zal dan ook om 17.30 uur de deuren openen.

Ajax wil nogmaals benadrukken dat het bezit en afsteken van vuurwerk niet is toegestaan. Op het bezit of gebruik van vuurwerk staat een stadionverbod voor de duur van (tenminste) 18 maanden en een geldboete. Daarnaast wordt Ajax gedupeerd doordat de UEFA hoge straffen oplegt. Geldboetes van de UEFA worden waar mogelijk verhaald op de veroorzakers er van. Tevens moeten trappen in het stadion vrij worden gelaten als vluchtweg en als route voor bijvoorbeeld de medical stewards. Ook hier ziet de UEFA streng op toe en worden er straffen opgelegd indien de trappen wel bezet zijn.

Bron. Ajax.nl

Related posts

11 Comments

   1. dylan020

    ja maar dat is anders dan vuurwerk naar mensen gooien en op het veld. dat is mooi daar geef ik je gelijk in.

   2. nick-afca95

    Ik ben een jonge fanatieke ajacied van 20 jaar en heb dit dus helaas niet mee gemaakt. Volgensmij was de sfeer in de Meer net zo vijandig of misschien wel vijandiger als in de kuip. Helaas is dat nu niet meer zo

    1. Mokumertje020

     Hz is vijandig beter het moet een geweldige sfeer zijn niet zo haat dragend als in de kuip dat is om je kapot te schamen beter gewoon als een man (vrouw) achter je cluppie staan en voor de rest je gedragen

   3. BobbyHaarms

    Ik ook niet, kijk naar de sfeer van vroeger en je krijgt nu nog kippenvel…nu zitten we in een theater

 1. Ricardo1903

  geen vuurwerk ? moet jij eens opletten met hoeveel vuurwerk de jongens gaan spelen 🙂

Comments are closed.