Ajax A1 wint simpel in Moskou: 0-3

0509a1_nouri_vandebeek

Ajax A1 heeft de eerste wedstrijd tegen Spartak Moskou in de tweede ronde van de de UEFA Youth League met 0-3 gewonnen. De ploeg van Wim Jonk begon prima aan de wedstrijd waarbij Kasper Dolberg en Zakaria El Azzouzi de score al vroeg hadden kunnen openen. Dat gebeurde echter pas twee minuten voor rust toen Donny van de Beek werd neergelegd in de zestien. El Azzouzi bezorgde Ajax met de benutte penalty een voorsprong in de rust. Na de thee was het snel over voor Spartak en via een prachtige vrije trap van Dolberg en een knal van Walian in de rechterbovenhoek lijkt de return over drie weken op de Toekomst slechts een formaliteit.

Opstelling Ajax A1: Van Bladeren, Zeefuik, De Ligt, Bergsma, Savastano (90. Van Zweeden), Van de Beek, Eiting, Nouri, Walian (71. De Wit), Dolberg, El Azzouzi (75. Sierhuis).

Bron: Ajax.nl