Zaterdag om 10:30 uur open training in de Amsterdam Arena

0709training4

Ajax neemt het komende zondag opnieuw op tegen feyenoord in de kuip en ditmaal voor de competitie. Vorige week woensdag werden de Ajacieden voor de beker uitgeschakeld door een laat eigen doelpunt van Veltman. Ajax zint dus op wraak en heeft besloten dat de training van zaterdag openbaar zal zijn. Vanaf 10:30 uur zal Ajax trainen in de Arena waarbij iedereen welkom is om het team de steun te geven richting zondag.

Bron: Twitter

Related posts

17 Comments

 1. TeamFrankDeBoer

  Top! Wij Zijn Ajax & Wij Zijn De Beste! Heb er vertrouwen in, Eindelijk weer plezierig om een wedstrijd te bekijken! Zondag winnen van 010, dat is de eerste stap in de goede richting voor het kampioenschap! Make Us Proud <3 #wzawzdb

 2. dioajax

  WIJ ZIJN AJAX WIJ ZIJN DE BESTE!!!!Kom op Ajax zet em op!!!neem die 3 goude punten mee naar Amsterdam!!

 3. Kevke87

  Alles op alles zetten. belangrijkste wedstrijd vh jaar. die MOETEN we gewoon winnen, een andere optie is er niet.

  1. BobbyHaarms

   Fantastisch om ze hier een hart onder de riem te steken mannen…nog beter is zaterdag onze helden persoonlijk toejuichen…ik ben erbij zaterdag!

 4. Didron

  AJAX is de baas in Rotterdam… … AJAX is de baas in Rotterdam… … AJAX is de baas… AJAX is de baas … … AJAX is de baas in Rotterdam!!! AGSJ WZAWZDB

 5. Geroldkohlen

  kunnen ze beter ook maar winnen van de turken, want ben bang dat als ze donderdag verliezen dat de stemming op zaterdag niet heel gezellig zou worden dan word weer de openbare training ingetrokken!

Comments are closed.