Van Hanegem ziet het somber in voor naderende Klassieker

1028fey-ajax2

Willem van Hanegem kon zijn geluk niet op vorige week woensdagavond toen feyenoord via een eigen doelpunt van Veltman won van Ajax in het bekertoernooi. Een aantal dagen later is de stemming bij Van Hanegem plots omgeslagen en ziet hij het somber in voor zijn club in de komende Klassieker.

‘Onbegrijpelijk dat je in één klap alles weggooit wat je dit seizoen hebt opgebouwd. Ik weet dat mensen mij vaak te kritisch vinden maar bij feyenoord zijn ze gewoon te snel tevreden. Afgelopen zondag was ik niet te genieten en ben nog steeds kwaad. Ze moeten beseffen dat ze mazzel hebben gehad tegen Ajax want ze hadden ook met 0-3 kunnen achterstaan in de rust. Zondag zie ik het dan ook somber in want je kunt het geluk niet blijven afdwingen. Ik had psv dit seizoen getipt als kampioen maar schakel nu toch weer over naar Ajax. Als je ziet hoe De Graafschap heel makkelijk drie keer scoort tegen psv dan is dat zorgelijk. Ajax speelt ook niet altijd goed maar wint wel gewoon met 6-0 van Roda JC’.

Bron: AD

 

Related posts

50 Comments

  1. De Ajacied

   Laten we hopen dat we de kakkies met een nulletje of 3 oprollen, dan weet van hanegem ook weer hoet het ervoor staat, en we hopen op een eerlijke scheidsrechter en zeker niet op van Boekel, toch? ⚽️⚽️⚽️

   1. Litmanen

    Hoezo Ajax speelt niet goed? Volgens Van Hanegem is Ajax vier keer achter elkaar kampioen geworden omdat de tegenstanders zo zwak waren. Aangezien Van Hanegem meestal uit zijn nek lult ben ik bang dat het tegen gaat vallen zondag. Maar goed, zelfs bij verlies staan we nog boven die schoppers uit 010.

 1. Tinus

  Van Hanegem ziet het niet somber in, hij ziet het eindelijk eens goed….mag ook gezegd worden?

  1. AFCA my World

   Het ie een ontzettende draaikont,waait met alle winden mee,maar hopelijk heeft hij gelijk voor zondag, maar vergeet niet als Ajax de tegenstander is maakt het bij de tegenstander altijd iets extra’s los, en ze hebben er dan een zware wedstrijd tegen die Turken op zitten ! Worden een paar zware dagen en worden de mannen waarschijnlijk van de kleuters gescheiden ! Nu laten zien waarom je Ajacied bent !

  1. Ajacied407

   Sorry, ik liet me een beetje meeslepen door de emotie. Ik hoop dat we 3 punten pakken ?

  1. Verweij

   Beetje respect… Na Cruijff, Bergkamp en van Basten de grootste speler die we hebben gehad.

 2. woody79

  hij heeft gelijk. als wij zo spelen wordt t een slechte dag voor feyenoord. go boys en laat willem nog een slecht weekend hebben. de beker was incident. en psv is ook goed bezig.

 3. San Marco

  Hehe… eindelijk ziet hij het in en praat een keer geen onzin!! Voor de rest als alles bij je krom is op deze leeftijd dan is het tijd voor een verzorgingshuis voor je??

 4. Iamsterdam2015

  Die lult ook met alle winden mee. Over 3 weken als Ajax gelijk
  Speelt tegen de laat zeggen nr 8 zijn het opeens weer geen kampioenskandidaten. Dodelijk vermoeiend die man.

 5. AFCA ULTRA

  jan keer van een kakkie we waren beter tegen Roda dan 010 tegen 070 zondag doen we het ff over in010

 6. Joep

  Woensdag hadden wij al moeten winnen. Wat waren ze blij dat ze een keer van ons hadden gewonnen die havenarbeiders. Nu zondag die gasten opvreten.

 7. Didron

  AJAX is de BAAS in Rotterdam… … AJAX is de BAAS in Rotterdam… … AJAX is de BAAS… AJAX is de BAAS… … AJAX is de BAAS in Rotterdam!!!

 8. Didron

  AJAX is de baas in Rotterdam… … AJAX is de baas in Rotterdam… … AJAX is de baas… AJAX is de baas … … AJAX is de baas in Rotterdam!!! AGSJ WZAWZDB

 9. Respect

  2 zaken zijn vreemd
  1) Dat er constant artikelen worden aangehaald van een niet Ajaxman op een Ajax clubsite. Straks krijgen we ook colums van Hans van Breukelen hier.
  2) De respectloze manier waarop hier met meningen van mensen wordt omgegaan. Zelf vindt men dat alles gezegd mag worden, maar als een ander dat doet is de wereld te klein en wordt men zelfs voor dement versleten.
  Daarnaast is ook Willem een groot voetballer van Nederland geweest.

 10. Tinus

  Man, stel je niet zo aan joh. Dit is een Ajax site, supporters site hé! Denk je dat het er in 010 anders aan toe gaat als het over ons gaat?

  1. Tinus

   En om er nog maar eens een oneliner uit te gooien over Willem:

   Verstand komt met de jaren maar bij hem komt het wel erg laat….

  2. Verweij

   Als wij supporters zijn van Godenzonen moeten we onszelf óók met klasse gedragen. Laat boerenlompheid maar aan anderen over.

  3. Respect

   Klopt, dit is een Ajax sute dus waarom steeds aandacht voor een column van van Hanegem?

   1. TimFK90

    Jij bent niet heel slim he? De reden is natuurlijk omdat hij zegt dat Ajax gaat winnen. Dat is geen nieuws als het van een Ajacied komt en wel als een rasechte 010’er dat uitkraamt. Had je dit nou serieus niet zelf kunnen verzinnen?

 11. Tinus

  Pfff, in elke supporters kring zie je dit soort reacties. Oh, jij wilt de uitzondering zijn? Algemene voetbaldiscussies die niet club getint zijn voer je maar op Voetbalzone

 12. Velibor

  Denk dat Willem vrijdag zen nieuwe bril opgehaald heeft bij Specsavers en inziet dat er maar één club is: Ajax !

 13. -buitenkantje rechts-

  De klassieker is toch een wedstrijd appart.. Valt weinig tot niks te zeggen over de uitkomst.. Zal wel weer een kolkende testosteronspuitende kuip zijn.. We hebben geleerd van de vorige keer. Geef ons een goede kans.

 14. Ricardo1903

  ach ja op diverse reacties hier boven van hanegem was misschien een goede voetballer voor dat opzicht respect voor hem maar of er te zeggen valt dat zijn colums zo goed zijn ? hoe kan zowiezo een anatilicus voor of vroeg in het seizoen zeggen wie het beste team is ? goede voetballers maken nog geen team

Comments are closed.