Heitinga: ‘Ik wil in dat mooie stadion spelen, en dat gaat gebeuren ook’

0923ajax-graafschap_heitinga_vdhoorn

De comeback van John Heitinga verloopt nog niet helemaal volgens plan en volgens verschillende media is de transfer van Heitinga onvoorstelbaar en begrijpt men niet dat de speler nog steeds genoegen neemt met een plek op de bank. Heitinga zelf is echter vastbesloten dat hij de plek op de bank straks kwijt is en dat trainer Frank de Boer niet meer om hem heen kan.

‘Ik wil nog voetballen, ik wil in dat mooie stadion spelen. Ik wil stralen en belangrijk zijn voor Ajax, niet alleen buiten het veld, maar ook binnen het veld en dat gaat ook gebeuren. Ik werk elke dag keihard en nu merk ik pas wat een impact het heeft als je een lange tijd niet op niveau hebt gespeeld. Ik train momenteel twee keer zo hard en ben ook vaak langer op de club te vinden, extra investeren in jezelf heet dat. Op deze manier wil ik niet aan stoppen denken en dat zal ook niet gebeuren. Alleen ik kan dat afdwingen, niemand anders kan dat’.

Bron: Goal.com

Related posts

30 Comments

 1. DennisTheMenace

  Kuyt is nog altijd de grootste demagoog van Nederland, wil graag dat dat zo blijft.

  1. De Ajacied

   Ik denk dat Heitinga gewoon nog te kort komt om in de basis te starten, anders zou FdB hem echt wel opstellen hoor,
   De beste spelen toch ?
   ⚽️⚽️

 2. fritshertogs@hotmail.com

  donderdag riedewald linksachter en heitinga centraal in de verdediging samen met Veltman!

 3. Geroldkohlen

  johnny onze harten heb je al ,we wachten nu nog op de dag dat je in de basis zal starten en je leiderschap kunt tonen, doe je ding johnny als jij het geduld hebt dan moeten wij dat ook maar hebben ,jij bent een voorbeeld van al die jonkies ook zij zouden meer in hun zelf extra moeten investeren, zet hem op johnny!!!

  1. BobbyHaarms

   Diep respect voor Heitinga zijn instelling, echt een voorbeeld voor de rest! Alleen is hij helaas niet goed genoeg/beter dan wat we nu in de verdediging hebben en dat is de realiteit..

   1. PvL020

    Misschien een optie nu Dijks niet speelt. Alleen ben ik bang dat vd Hoorn en Viergever (Snap ik niet) hoger ik de pikorde staan. Was zaterdag wel mooi om te zien om hem binnen de lijnen te zien.

   2. dioajax

    Ben met je eens Bobby zo is het…diep diep maar ook echt heel diep RESPECT voor Johny…hij is echt een voorbeeld voor die jongens…by the way wat een mooie foto met Heitinga en van der Hoorn…denk dat Mike volgende jaar gewoon bij ons blijft…hij heeft heel veel grote stappen gemaakt…ik wil in een wedstrijd Heitinga samen met van der Hoorn centraal zien spelen…

    1. Litmanen

     Beetje naïef. Veltman en Riedewald staan in de basis. Voor het centrum is vdHoorn eerste keus. Het gaat hem niet worden met Heitinga, hoewel ik ook diep respect heb voor hem

 4. pietprecies

  Bad gateways, internal server errors, probeer maar eens iets te posten hier vanaf je mobiel.. Onmogelijk haast

 5. woody79

  straks moeten ze elkaar wel de tent uit vechten. van rhijn hoor je trouwens niet. karakter?

  1. Litmanen

   Inderdaad karakter. Aan de andere kant, als er straks een goede club voor hem komt in het buitenland dan gaat hij cashen. En gelijk heeft hij. Van der Wiel zat in een zelfde positie destijds. Die hoeft echt nooit meer te werken na PSG.

   1. Mijn Club

    En hij heeft toch regelmatig in de basis gestaan in Parijs. Toch knap! Vind Tete ook wel beter dan van Rhijn en dat is iets wat ik echt niet had verwacht.

 6. Didron

  Komt goed John!! Zeker met DIE instelling!! Ook al denk ik dat Mike zondag speelt! Hij deed het absoluut niet onverdienstelijk! Maar John in het hart van de verdediging naast Veltman met Riedewald is ook super!!

 7. -buitenkantje rechts-

  Het probleem van Heitinga is dat de verdediging goed staat.. Waarom zou FdB dat veranderen? Op dit moment de minst gepasseerde verdediging vd eredivisie. Misschien nu Dijks geblesseerd is.. Toch denk ik eerder vd Hoorn en Veltman centraal achterin, Riedewald op links.
  Je vraagt je wel af waarom Heitinga überhaupt gehaald is..

  1. Remco425

   Dat is wel zo, maar juist Europees komen ze in de problemen. Daar kan een beetje extra routine geen kwaad. En een jonge jongen als Riedewald heeft gewoon af en toe rust nodig. Ook leren gasten als Veltman en Riedewald veel meer met een ervaren speler als Heitinga naast zich dan van elkaar.

  2. Litmanen

   Heitinga is gehaald omdat De Boer er vanuit ging dat vdHoorn het niet ging redden en zou vertrekken. Wat mij nog steeds elke dag verbaast is dat hij door de medische keuring is gekomen. Daar moet echt iemand een functioneringsgesprek hebben.

 8. fantommie2

  De verdediging is dit seizoen ijzersterk. Komt hij nooit tussen tenzij ajax standaard met 3 CV’s gaat spelen en ook nog Veltman of riedewald of Tete verliest aan een blessure. En dan nog, maar Johnny het uitvechten met Viergever en Mike, waarvan de laatste ook erg stabiel invalt steeds. Lastig hoor. Maar geweldige woorden van hem

  1. Mijn Club

   Het is idd erg lastig, nu de verdediging zo goed staat als nooit tevoren. Alleen internationaal gaat het wel ’s flink mis. Nationaal hoeft er wat mij betreft niks te worden veranderd. Keertje rust voor Riedewald wellicht?? Van Rhijn een keertje voor Tete (igv rust ook). Beste verdediging in jaren !!! Nu bij elkaar houden !!!!

Comments are closed.