Zes Ajacieden in voorlopige selectie Oranje

1009oranjeajax

Bondscoach Danny Blind heeft zes Ajacieden opgenomen in zijn voorselectie voor de oefenduels tegen Wales en Duitsland. Jasper Cillessen, Davy Klaassen, Anwar El Ghazi, Jairo Riedewald, Kenny Tete en Joël Veltman hebben een uitnodiging ontvangen van Blind. Riechedly Bazoer ontbreekt nog in de voorselectie wegens een knieblessure maar de verwachting is dat Bazoer snel hersteld en zal dan alsnog worden opgeroepen. Oranje speelt op 13 november tegen Wales en vier dagen later tegen Duitsland.

Bron: KNVB

Related posts

26 Comments

  1. BobbyHaarms

    Bazoer erbij en Oranje begint weer wat te lijken op een onneembare vesting..blij dat die van Persie er eindelijk uit is 🙂

      1. dioajax

        met je eens Bobby…zo teleurgesteld dat oranje niet naar de EK gaat…good luck voor de jongens…

  2. woody79

    7 stuks totaal. dat geeft vertrouwen voor de toekomst. en ajax begint weer op ajax te lijken. toppie weekend geweest

  3. LeroyT

    Het is schandalig dat een bijna heel Nederlands elftal in de eredivisie loopt te voetballen is gewoon te treurig voor woorden.

    1. Velibor

      Hoezo,noem eens betere dan,is toch geen wonder dat we er in Frankrijk niet meer bij zijn? Beter helemaal opnieuw beginnen net als Duitsland 10 jaar geleden.

  4. Litmanen

    Donderdag en zondag zijn belangrijker. Als we die potjes hebben gewonnen, dan komt oranje pas.
    Oranje is voorlopig niet serieus.

  5. Kevke87

    zou schitterend zijn als er 7 bij zijn waarvan 4 in de basis. nu alleen nog langere verbintenissen bij ajax zodat ze daar ook wat langer dan normaal bij elkaar kunnen blijven

  6. jokoek

    neem ze van PSV en FEYENOORD Ajax heeft het druk zat ,De kans dat er een geblesseerd raakt is ook aan wezig

    opzouten …Ajax moet weer kampioen worden……het Nederland elftal is bijzaak

  7. Iwanov

    Iedereen meer dan terecht. Ik hoop alleen dat El Ghazi afvalt. Hij moet met beide benen op de grond blijven staan en beseffen dat hij elke wedstrijd goed moet presteren om bij het Nederlands elftal te komen. Dit betekend natuurlijk niet dat ik dit hem niet gun.

    1. Respect

      Inderdaad Iwanov, het is onbegrijpelijk dat el Ghazi in zijn huisige vorm is gelecteerd. Dat slaat gewoon nergens op. Ik gun die jongen ook van alles maar hij moet twee dingen eerst doen: 1) zijn voem terug krijgen, want hij komt, met alle respect, nog geen pakje roomboter voorbij. 2) zich collegiaal gaan gedragen want die uitstraling is zo verschrikkelijk respectloos naar zijn medespelers. Tegen Roda had de Boer hem in de eerste helft gewoon moeten wisselen. Dit was nog erger dan bij Kishna en dan moet je toch echt je best doen. Dus Danny boy, el Ghazi alsnog laten afvallen ajb.

  8. HURBIE

    Hij heeft nu de tijd om aan een nieuw jong team te werken voor de toekomst wat er na de EK klaar voor is SUCCES jongens

  9. quadsboy

    Wel leuk maar Ajax moet op 1e plek komen dus jongens niet teveel uitdagingen gaan opzoeken AUB

  10. Tinus

    Pfff, had ze maar niet opgeroepen! Gaat toch nergens over…? Spelers kunnen alleen maar geblesseerd of overbelast raken. Totaal onbelangrijke wedstrijden en het lijkt erop dat we komende weken goede zaken kunnen doen voor de titel, concurrentie zit in dip….

Comments are closed.