Leedvermaak groot na ‘koekje van eigen deeg 010’

eredivisie_logo

Ajax won zaterdagavond overtuigend met 6-0 van Roda JC en kon dus zondag rustig toekijken hoe de achtervolgers het er vanaf brachten in hun duels. Het meest hilarische gebeurde natuurlijk in Den Haag waar de plaatselijke club won van feyenoord door nota bene een eigen doelpunt, iets waar heel 010, tot aan zondag 12:30 uur, hun lachstuipen maar moeilijk onder bedwang konden houden. Gelukkig bestaat er nog gerechtigheid en blijft een bal nog altijd rond.

0111twitter-ado

Related posts

62 Comments

  1. dioajax

   zo is het Bobby…en volgende week 3 punten terug naar amsterdam brengen…1:3 en hun smoelen dicht doen…

  2. dioajax

   zo is het Bobby goed gezegd…ajax gaat winnen in de kuip volgende week en 010 6 punten achterlaten…ajax gaat met 1:3 1:4 winnen…wat denk jij Bobby???jij Didron??

   1. Didron

    Ik denk een gezonde 0-2, Dio. Maar uiteraard hoop ik op 0-4 (zelfs een tegendoelpunt en dus 1-4 voor JC zou mooi zijn!)

    1. dioajax

     we hebben heel veel kansen om te winnen in de kuip…maar met een goeie scheidsrechter en niet iemand die bang is om iets te fluiten….we hebben kansen om 010 6 punten achter ons laten…

  3. -THE BULLDOG-

   Wie had dat gedacht….
   Van Ajax uitlachen met een eigen doelpunt eerder deze week, naar een eigen doelpunt 4 dagen later van van Beek.

   1. Litmanen

    Heb je dat interview gezien met die neanderthaler? Hij kon nog net twee woorden achter elkaar zeggen. Korte woorden, dat dan weer wel…..

 1. Didron

  KARMA is a bitch!!! En ons aller AJAX zal aanstaande zondag nog een GROTERE bitch voor die havenarbeiders zijn!!!! 0-2

 2. Joeguh9

  Joh laten we ons niet verlagen tot hun niveau! Dit soort berichten voegt niks toe aan ons forum. Lekker op Ajax richten, wat zij doen is niet interessant!

  1. Velibor

   Ja je hebt gelijk laten we niet lachen om die wereldeigengoal………………..whahahahahahahahahahahaha!

 3. Iceman

  Hahahaha mooi al die reactie’ en uuhh hebben jullie de kop van die speler gezien bij studio sport hahah lekker voor hem. Hahaha gerechtigheid.

 4. Braziq

  Eerst maar winnen zondag. Dan genieten van het leedvermaak. Als we verliezen, heeft dit stukje leedvermaak geen betekenis.

  1. lrsvdrk

   Wel! Al verliezen we, dan staan we nog boven feyenooit! 🙂 niet dat we gaan verliezen hoor, maar toch.

 5. f-side64

  je ziet het zonder de hulp van de scheidsrechter kunnen ze niet eens van 10 snaveltjes winnen

 6. Tinus

  Kom op mannen, maak het nu af! 010 ligt op de slachtbank….doe ze pijn, druk elk sprankje hoop en trots van hun de grond in! Kortemetten met dat volk!

 7. Geroldkohlen

  het is pas gerechtigheid wanneer wij winnen volgende week, en dat wij met de schaal staan aan het eind en 010 met niks!

  1. Didron

   Ik zag geen ‘mij’ staan, en vragen om likes op een forum (dus geen ‘programma’ is niet erg netjes…, zacht uitgedrukt) Dus nee…, geen like van mij!

 8. Bazoerheld

  Die van beek helemaal blij doen maar zelf niet beseffen dat die zelf al 5 goals heeft gemaakt alleen dan bij Vermeer eigen goal??

 9. Bazoerheld

  Die van beek blij zijn dat die wint van Ajax maar zelf niet beseffen dat die al zelf 5 goals heeft gemaakt alleen dan bij Vermeer in zijn eigen goal ??

 10. Euromat

  Ajacieden in hemelsnaam heb medelijden met de supporters van 010, als je doet alsof je kampioen bent als je de derde ronde van de KNVB beker wint, nou ja dan !!!!! . Zelfs een amateurclub als Genemuiden die van ADO Den Haag wint is niet zo overdreven blij. WZAWZDB

 11. San Marco

  Een koekje van eigen deeg kan heel hard aankomen en wie het laatst lacht…
  Heb weer genoten van die trieste figuren uit 010!!!

 12. Respect

  Sorry hoor Litmanen mar van Beek deed het enige juiste op de stompzinnige vragen van de verslaggever. Hij keek naar die vent alsof hij dacht: wat een enorme domme lul ben jij. De antwoorden waren precies goed. Persoonlijk had ik weggelopen bij het interview. Dus …… Niks Neanderthaler maar gewoon perfecte reactie.

 13. paulvos

  Daar in 010 hebben ze iets nieuws bedacht, wie het meest in z’n eigen doel schiet. Op 1 ‘ n speler van Sparta met 6 goals en met stip op 2 van Beek, met 5 goals in ongeveer 50 wedstrijden.

 14. Slingertje.

  Nu moet Ajax zondag echt de volgende harde tik uitdelen aan dat 010 in de Kuip maar eerst maar eens van die Turken winnen donderdag.

 15. Respect

  Weet je, de uitslag komend weekend is bijzaak. Die schaal moet gewoon weer naar ons toe. Daar heb ik zelfs een verliespartij tegen Feijenoord voor over hoor.

 16. DennisTheMenace

  ‘Bij kleine clubs zie je dat ze tegen Ajax veel meer kunnen brengen dan normaal, om de week daarna te verliezen van elke willekeurige club. Dat zie je bij Feyenoord dus ook. Een kleine club-syndroom.’

Comments are closed.