Fischer: ‘We worden steeds sterker’

1031ajax-roda14

Viktor Fischer stond tegen Roda JC weer op de linkerflank na zijn uitstapje in de spits. ‘Ik sta waar de trainer dat wil. Maar het ging inderdaad lekker vandaag. Van mij mogen we donderdag ook zo spelen,’ zo gaf Fischer aan voor de camera van Fox Sports.

De aanvaller ziet dat het elftal van Ajax groeiende is en steeds meer grip krijgt. ‘We maken stappen en worden steeds sterker. Dat gevoel hebben we allemaal in de groep. Maar Roda JC laat zich niet vergelijken met Fenerbahçe. Donderdag en ook zondag tegen feyenoord zal het nog beter moeten’, zo realiseert hij zich.

Bron: FOXSports

Related posts

43 Comments

 1. marc81

  Er zit zeker een stijgende lijn in, voor de supporters was het gister weer ouderwets gezellig.

  1. creutz1977

   zeker genieten… als ze zo blijven strijden voor elkaar en met lef en vooral plezier blijven spelen dan gaat het zekers goedkomen…

  1. Remco425

   na de vorige wedstrijd werd door velen anders hele andere dingen geschreven. Het is niet alles of niets. Hij was goed gisteren idd, misschien de beste, maar niet op dit moment. Als we daar nou allemaal eens mee ophouden en spelers over een langere reeks wedstrijden beoordelen zou het qua druk op die gasten al een stuk schelen.

   1. BobbyHaarms

    Mee eens Remco, spelers staan onder een behoorlijke druk bij ons. Helaas was dit vroeger ook al zo en is inherent bij een club als Ajax. Zie trainer Frank de Boer: vorige week volgens velen de zwakste schakel, en na gisteren hoor je niemand meer. Nog 2x zo winnen en hij is weer de held, ik bedoel maar.

    1. Remco425

     Mee eens en tuurlijk was dat vroeger ook al zo, alleen nu zijn het jongens van gemiddeld 20 ipv 24/25.

 2. AFCA---WZAWZDB

  dat hakballetje was genietenn, paar keer teruggekeken. Geweldigg! (assist op de 6-0 voor de genen die niet weten over welke ik het heb)

 3. HURBIE

  JAMMER van EL GHAZI Dat hij elke keer voor eigen succes gaat en niet aan zijn medespelers denkt

  1. Velibor

   Ja man en hij was zo goed bezig en toen gelijk zen nieuwe b.v opgericht MMI,me myself and I !

   1. Remco425

    Nog zo’n voorbeeld, El Ghazi. Een paar wedstrijden geleden was hij nog alles, nu is hij niks. Schei toch uit man. Omdat het nu ff niet lukt. En logisch dat hij als topscorer voor eigen succes gaat als je toch al ruim voorstaat.

    1. Velibor

     Ik zei toch dat hij goed bezig was en bedoel dat het nu niet lukt dat gebeurt maar dan moet je voor het team( lees medespelers ) gaan spelen,vind het mooi als hij begint te pingelen maar moet wel ergens toe leiden toch?

     1. Remco425

      Klopt je zei dat hij goed bezig WAS en nu niet meer… 1 zwaluw maakt nog geen zomer en andersom ook niet omdat het ff 1 wedstrijd niet lukte.

 4. vanzanten

  En Feyenoord heeft verloren! Een topweekend dus! Jammer van Pisvee, maar verder perfect!

 5. Litmanen

  Jammer voor Kuyt en co. Zelfs als ze zouden winnen volg. week dan blijven we nog boven ze staan……
  En wat een schandalige overtreding, die rode kaart. Van Boekel had niet eens gefloten………..

  1. f-side64

   viel mee zag je hem niet 20 meter naar links rollen en toen 50 naar rechts en binnen 5 sec stond hij weer

   1. Remco425

    Mee eens. Tuurlijk, hij ging op zn been staan dus terecht rood, masr die Bacirkiiglu of hoe hij ook heet had ook geel voor schwalbe mogen krijgen, want idd het viel best mee en hij rolde het hele veld over.

    1. Litmanen

     Ik bedoelde het cynisch. Feijenoord beging woensdag de ene na de andere smerige overtreding en nergens werd voor gefloten en nu krijgt De Haag wel rood……..

     1. Remco425

      feyenooit was woensdag ook de kleinere club en als dat zo zou zijn zou Ajax altijd voordeel moeten hebben, maar het tegenovergestelde is waar

 6. lezerG

  Mag ik iedereen uitnodigen even maar Teletext pagina 819 te gaan, dat op z’n gemakje te bekijken en genietend achterover te leunen? Graag.

 7. Respect

  Eigenlijk best lekker. Ongeacht de uitslag volgende week staan we ook dan gewoon bovenaan. Of beter doelsaldo of verder los.

 8. BobbyHaarms

  Zo, grote stinkmond in 010 is voorlopig weer gesloten….sluiten we deze week toch nog met een lekker gevoel af 🙂

 9. dioajax

  zo is het Bobby goed gezegd…ajax gaat winnen in de kuip volgende week en 010 6 punten achterlaten…ajax gaat met 1:3 1:4 winnen…wat denk jij Bobby???

 10. Rj d

  Roda jc speler nr17 was zo slecht de rechtsback die tegenover Fischer stond, trainer van Roda had ook ze bril niet op!
  Ondanks dat waren de combinaties eindelijk het lust voor het oog.

 11. paulvos

  Zou Frank dan toch gelijk krijgen dat het allemaal dominanter en flitsender gaat worden in het verloop van het seizoen?

 12. Tinus

  Hoi Victor, wat je zegt klopt, maar ga niet naast je schoenen lopen, hou ze maar aan en doe er mee wat je de laatste drie potten ermee gedaan hebt….moraal van dit verhaal? Een zwaluw maakt nog geen zomer en deze one-liners hebben we al zoooo vaak gehoord. Resultaten vertellen het verhaal, dus laat je voeten spreken Victor & co….

 13. jojo123

  Hij mag geen gelijk krijgen: halve finale Europa, we kunnen in de bekerwedstrijd wel even van Feyenoord winnen en evt afstraffen etc…

 14. Iceman

  Dat is mooi Fischer laat het maar zien tegen die kakkies en dan zien we wel weer Roda JC was niet echt een moeilijkheidsgraad met alle respect voor Roda Feyenooid is andere koek met hun zo geheten vecht voetbal we gaan ze pakken gewoon erop knallen en de kanssen gelijk benutten die we krijgen dan heb je ze zeker anders wordt het lastig. Go for iT Ajax.

 15. Geroldkohlen

  stijgende lijn zeker weten, maar voorin moet het ook in belangrijke wedstrijden te zien zijn! viel het jullie ook op dat el ghazi niet echt in vorm is? laatste tijd speelt hij enorm geforceerd, hoop dat het goed gaat komen!

 16. Slingertje.

  Het zou prettiger zijn voor iedereen als hij eens wat rustiger in zijn kop wordt. Misschien helpt een Valium 500 voor de wedstrijd om tot rust te komen.

Comments are closed.