Opstellingen feyenoord – Ajax

opstelling_ajax

Ajax begint om 19:45 uur aan de bekerwedstrijd tegen feyenoord. Bij Ajax start Diederik Boer in de basis en vervangt hij zoals afgesproken Jasper Cillessen in bekerwedstrijden. Frank de Boer heeft tevens Mike van der Hoorn, Daley Sinkgraven en Lasse Schone in de basis gezet. Anwar El Ghazi start vanaf de bank.

Opstelling feyenoord: Vermeer; Karsdorp, Van Beek, Van der Heijden, Kongolo; El Ahmadi, Gustafson, Vilhena; Kuyt, Kramer en Elia

Opstelling Ajax: Diederik Boer, Kenny Tete, Joël Veltman, Mike van der Hoorn, Mitchell Dijks, Riechedly Bazoer, Daley Sinkgraven, Nemanja Gudelj, Lasse Schone, Viktor Fischer, Amin Younes

Related posts

96 Comments

  1. ajajer

   Ze spelen met lange ballen en kramer is een kop sterke spits dus dit is gewoon een logische keuze

 1. ajax2theBone

  Nee zal wel denken.. kramer is lang en vd hoorn ook. 1+1=2 maar zou het zelf ook liever anders zien

 2. slm020

  Redelijke opstelling behalve sinkgraven . Vind het een goede voetballer maar hij is te vaak makkelijk . Verliest onnodig vaak de bal en verdedigd slecht mee !

 3. vanzanten

  Waarom wordt Feyenoord hier consequent zonder hoofdletter geschreven? Is dat 1 van de manieren om ze pijn te doen? Ik denk dat wij best wat minder arrogant mogen zijn op dit moment. Uiteraard hoop ik dat we ze genadeloos afstraffen, maar met Van der Hoorn en Sinkgraven in de basis zal dat niet meevallen vrees ik.

 4. Ajaxlucas

  Schone is beter dan Klaassen vind ik persoonlijk
  Hoop dat hij zich bewijst nu en een basis plaats verdiend

 5. dioajax

  ik dacht dat serero in de plaats van sinkgraven zou spelen…van der hoorn had ik verwacht…kom op ajax…

 6. Didron

  Had gehoopt dat toch Jasper het doel verdedigd had (ook al is het de beker)… Wel goed dat Mike speelt. Had alleen Milik in de spits verwacht!!

 7. Ajaxlucas

  Ik hoop trouwens dat schöne de hele wedstrijd speelt en als el ghazi komt schone verplaatst naar links en younes eruit

 8. woody79

  valt mee dat die ene Deen niet weer een keertje meedoet. Hoe heet ie ook alweer? Hij stond ergens links en was ook reserveaanvoerder. Ja die ja!

 9. Jari1995

  Ajax voetbalt in deze fase lekker! Worden goede keuzes gemaakt. De grote kansen blijven uit.. die van Fischer had idd moeten zitten.

  1. Hazez

   Worden juist voor het doel de verkeerde keuzes gemaakt !! Er Had al lang gescoord moeten worden

 10. Bram ajax

  Van der Hoorn, Tete en Sinkgraven verreweg best spelend 1e helft!! Guldeij zoals gewoonlijk zwakste schakel

 11. pietprecies

  Zijn wel beter dan die kakkerlakken maar Fischer moet ff z’n oogkleppen afdoen. Dit volhouden en doordrukken en dan die kakkies oprollen!!!! CMON

 12. Velibor

  Nou we worden in ieder geval niet overlopen dat scheelt alweer en nu wachten op 89e minuut haha!

 13. Geroldkohlen

  heerlijk die duels tete vs elija, maar verder het is spannend maar wat maken we het ons toch weer moeilijk ,eind passes zij echt klote op zijn zachts gezegd!

 14. Jari1995

  Geef die vieze schaap is een keer geel joh.. loopt alleen maar te klagen en te zuigen.

   1. dioajax

    hey geroldkohlen dank je voor je reactie…geef niet mischien is het beter nu dat we alleen eredivisie en europa league hebben…maar hoop wel dat we hun te pakken krijgen in de eredivisie in de arena en ook in de kuip…ajax voor altijd

 15. vanzanten

  Nou daar sta je dan met je grote bek dat je Feyenoord wel even heel veel pijn gaat doen.

  1. Jari1995

   Owja.. die val valt verkeerd. Veltman speelde verder toch niet zo slecht. Voorin daar ging alles verkeerd vandaag.

  2. Jari1995

   Owja.. die bal valt verkeerd. Veltman speelde verder toch niet zo slecht. Voorin daar ging alles verkeerd vandaag.

  3. Jari1995

   Owja.. die bal valt verkeerd. Veltman speelde verder toch niet zo slecht. Voorin daar ging alles verkeerd vandaag.

  4. Teuntje

   Beetje onzin hoor. Veltman speelde een puike wedstrijd. Kuyt trok hem met twee handen naar beneden en dit had m.i. bestraft moeten worden.
   Uiterst ongelukkig voor Veltman!

 16. Velibor

  Laten we er maar op houden dat ze aan mekaar gewaagd waren en tja was gewoon een kutgoal alleen in minuut 94 en das pech,wat is die Bazoer toch goed zeg niet normaal laten ze maar oppassen dat ze hem van de winter al niet ophalen!

 17. LeroyT

  Ik wordt nu toch langzamerhand een beetje Veldman moe. Eerst vorige week tegen Fener niet mee lopen met ze man en een kopduel aangaan. En nu weer dit een eigen goal omdat die meer bezig is met die plurus Katwijker ipv dat die op de bal blijft letten.

  1. f-side64

   kuijt trok hem naar beneden scheidsrechter had 1 vrije trap moeten geven aan ajax en frank is ook de weg kwijt fischer en sinkgraven waren slecht terwijl je milik en el ghazi kon inbrengen

 18. toon61

  ajax was de eerste helft heer en meester , alleen een scorend vermogen van kut , nul komma nul .
  Hun eigen af laten troeven op inzet , weer een rasecht veldmanneke , frank , flikker die man er toch uit en zet er johnny in .
  En het wissel beleid was ook weer niet om aan te gluren

 19. Ajax nr 1

  Veltman,Gudelj,Younes,Dijks,Schone,vd Hoorn speelde allemaal redelijk tot goed. Bazoer,Tete vond ik meer dan goed. Ik geniet echt van hun 2. Zo jong en dan al zo ver. Sinkgraven,Fischer sorry maar die 2 vind ik echt ondermaats. Over onze 2e doelman kan ik kort zijn hij kan geen bal binnen de lijnen houden. k vind ook weer dat FdB niet goed gecoacht heeft want waarom niet eerder wisselen als je El Gazi en Milik,Serero bijv op de bank heb zitten. Sinkgraven,Fischer waren echt zwak er kwam geen pas aan. Schone was leeg eerder wisselen dus. Maar ik denk ook echt dat je deze wedstrijd niet mocht winnen. Als van Boekel gewoon zijn kaarten had meegenomen en de regels had aangehouden was de wedstrijd echt anders gelopen. Feyenoord en de knvb zijn vriendjes geworden.

 20. cabfred

  Die van Boekel moet voor het leven geschorst worden samen met zijn billenmaat Nijhuis… Grote schande voor het voetbal… Anti-Ajax beleid!!! Grote schande!!!!

 21. Geroldkohlen

  ik moet gewoon eerlijk zeggen veltman kon hier weinig aan doen, hij heeft een goede wedstrijd gespeeld, ik zag eindelijk weer het vuur bij ons ajax en we knokte keihard, probleem was de eindpas en het niet hebben van een spits, het is klote dat het zo moest eindigen , maar we moeten ze over 2 weken terug pakken dan zal de pijn bij hun groter zijn!

  1. f-side64

   Ja maar aan geen spits hebben is frank mede schuldig aan want sinkgraven was wederom 1 van de zwakke schakels dito geld voor fischer

    1. f-side64

     dan moeten ze eens 1 uitzondering maken zelfs een baby ziet dat het niet alleen gaat met jeugdige talenten

 22. -buitenkantje rechts-

  Eens.. De eindpass was was vreselijk.. En het probleem van het hebben van geen spits.. Onvoorstelbaar. Ajax speelt zonder spits! Ook wel positieve punten gezien.. Bazoer!! Geweldige speler is dat zeg.. Veltman geweldige partij gespeeld.. Tete, heerlijke duels.. Vd Hoorn.. speelde prima partij! Dijks.. Zoals gewoonlijk goed. Met name de achterhoede is echt veel beter dan vorig jaar.. Probleem zit hem op het middenveld en voorin.

  1. Ajax nr 1

   Precies BR als je Sinkgraven en Fischer voorin en op het middenveld heb lopen kwam er helemaal niets uit. Als je deze 2 eerder had gewisselt had je zeker de wedstrijd naar je toe kunnen trekken en kunnen winnen. Maar daar hebben we een toptrainer(voor vele hier)voor. Ik zeg Frank je ben te laat met je wissels.

Comments are closed.