Ajax weer op de Chinese sponsor toer

0728vandersar

Na Huawei, Sengled en CST heeft Ajax Le Sports als vierde Chinese sponsor binnen gesleept. Tot medio 2018 zal Le Sports samen met Ajax video’s gaan distribueren maar hoeveel geld dit sponsorschap gaat opleveren, vertelt Edwin van der Sar nog niet. ‘China is een heel interessant land voor Ajax. Le Sports is daar een van de meest invloedrijke internetbedrijven en kent een rijke ervaring in de sport. Ajax denkt door de samenwerking nog beter in staat te zijn de Chinese Ajax-fan te bereiken en voor Chinese partners extra promotiemogelijkheden te realiseren.’: aldus Van der Sar.

Related posts

13 Comments

 1. De Ajacied

  Ook Chinese euro’s zijn euro’s
  Maar doe er iets mee !!!
  Mooie aankopen bijvoorbeeld toch? ⚽️⚽️

  1. Remco425

   Heeft al aardig wat miljoentjes binnengesleept anders. Een veelvoud van zn salaris + evt bonus…

 2. pietprecies

  Wel leuk, straks heeft Ajax 500 miljoen op de bank en 20 miljoen aan spelers op het veld.. Maar een fatsoenlijke spits is te duur, ik vraag me af hoe lang die chinezen er over doen om de scores van de el en CL te vertalen en er achter komen dat ze hun Chinese yuans beter op shady wijze in China kunnen houden ipv het op de Amsterdamse spaarbank te zetten..

  1. Always4Ajax

   Met 500 miljoen kan Ajax van de beurs, de Arena kopen, spelers aankopen, bonussen uitkeren, seizoekkaarten goedkoper maken dus ik zou zeggen: goed bezig 🙂

 3. Tinus

  Chinezen snappen niks van voetbal, waarschijnlijk zijn die wel tevreden met onze “versterkingen” afgelopen zomer

Comments are closed.