Swart: ‘Ajax kan woensdagavond gewoon winnen, geen probleem’

0831sjaak_swart300-200.jpg

Sjaak Swart verwacht woensdagavond een mooie wedstrijd te zien wanneer feyenoord en Ajax het tegen elkaar opnemen in het bekertoernooi. Mister Ajax ziet dan ook kansen voor Ajax om de kuip, zoals vaker, gewoon stil te krijgen. Toch is Swart wel van mening dat de Ajacieden met dezelfde instelling het veld moeten betreden zoals afgelopen zondag in de tweede helft tegen Vitesse gebeurde. Knokken voor elke meter.

‘Tegen Vitesse lieten ze na een zwakke eerste helft zien waartoe ze in staat zijn. De tweede bal veroveren was op dat moment erg belangrijk en na het uitvallen van Klaassen zag je dat ze gingen knokken en dat was mooi om te zien. Dat zullen ze aankomende woensdag ook moeten doen en dan zie ik Ajax gewoon winnen daar. AZ maakte het feyenoord op bepaalde momenten ook erg lastig waardoor je ziet op welke plaatsen ze kwetsbaar zijn. Ik neem aan dat Frank dat ook heeft gezien. Ik hoop dat het woensdag een mooie pot voetbal wordt’.

Bron: Ajaxshowtime

Related posts

22 Comments

 1. ajaxpers

  Sjaaaaaaaki, je ziet het weer helemaal goed. 0-2 is de uitslag en Kuijt mist een penalty.

  1. De Ajacied

   Zo is het ja
   Sjaak heeft gelijk hoor
   Wel jammer dat Boer op doel staat ipv Cillessen, toch wel wat meer vertrouwen in Jasper hoor ⚽️⚽️

  1. Charka53

   De afspraak is toch bekerwedstrijden de Boer op doel dus zo is het ,als de voorhoede gewoon doet waar ze voor betaald worden ( scoren) is er niets aan de hand dus vertrouwen hebben in de boer en zijn verdediging en als de arbitrage zich niet laat overdonderen door die gekken op de tribune gaan we met de winst naar huis

 2. Tinus

  Met dezelfde instelling wel ja….Maar die is op z’n zachts gezicht nogal wisselvallig….opladen voor 010 lijkt me echter niet het probleem….dus moet kunnen inderdaad

 3. Kevke87

  effe fey weer idd stilletjes krijgen. hier in Rotterdam beginnen ze alweer grote mond te krijgen omdat ze tweede staan. ook al is het beker, gewoon oprollen die gasten

 4. paulvos

  Twee x de mogelijkheid om ze weer op hun juiste plaats te krijgen, dat achterlijke idee van de Coolsingel .

  1. BobbyHaarms

   Heerlijk die Amsterdamse bluf van Sjakie. Hadden de spelers van nu dat maar… (inclusief het waarmaken en gewoon winnen)

 5. fjonkman

  Gewoon ff winnen van feijenoord in de Kuip..zonder uitsupporters.. Zou een mooie stunt zijn, maar zo “gewoontjes” zal et vast niet gaan….

 6. TimFK90

  Ik zou nu blind tekenen voor een verlies morgen als we daarvoor in de plaats aanstaand weekend van feyenoord winnen en dus 3 punten op ze voor staan. Die beker kan me echt gestolen worden als we de schaal erboor terug krijgen.

 7. Velibor

  Zie er hier eentje zeggen dat ze met de juiste instelling wel zouden kunnen winnen,het lijkt me dat je tegen Feijenoord niet moet zeuren over instelling anders moet je gewoon oprotten bij Ajax als speler! En Schöne moet geen kapsones krijgen met zen anders moet ik even gaan rondkijken of er wat anders op men weg komt,ik zou zeggen dan moet je dat fijn gaan doen want ik ben echt geen overdreven fan van FdB op het moment maar hij is wel de trainer en toch wel succesvol en sowieso de baas over de opstelling en het eerste! Er is niemand groter dan de club en het team zelfs Schöne niet ook al is ie in vorm.

 8. -buitenkantje rechts-

  Ajax kan winnen als ze het sterkste team opstellen.. Denk dat dat niet gaat gebeuren een aantal spelers rust krijgen.

Comments are closed.