Klaassen mist definitief bekertopper, El Ghazi en Serero naar verwachting wel fit

10255vitesse-ajax_klaassen

Davy Klaassen komt aanstaande woensdag definitief niet in actie voor Ajax tijdens de bekertopper tegen feyenoord. Klaassen heeft nog teveel last van zijn hoofd nadat hij tijdens de wedstrijd met Vitesse in botsing kwam met verdediger Kashia. Ajax lijkt extra voorzichtig te zijn met Klaassen die tijdens de thuiswedstrijd met psv ook al uitviel met naar later bleek een hersenschudding. Frank de Boer verwacht overigens wel dat hij woensdag weer kan beschikken over Anwar El Ghazi en Thulani Serero. Het tweetal zal zich na wat ongemakken dinsdag weer melden op de groepstraining.

Bron: Ajax.nl

Related posts

29 Comments

  1. Mijn Club

   Vind sowieso dat Klaassen beter wat rust moet hebben! En verder denk ik dat Feyenoord deze wedstrijd veel serieuzer gaat nemen dan Ajax. Maar uiteraard vind ook ik dat de competitie prioriteit heeft, al is de beker het gemakkelijkst te winnen. Zonde om dat te laten schieten. Laat de EL dan maar, want dat wordt wss toch niks meer!

  2. Litmanen

   Schone voor Klaassen en daar laten staan. Klaassen is een talent, Schone is de ervaren speler met het meeste rendement van heel Ajax.

   Laat iemand hem er uit spelen in plaats van hem elke keer verwachten dat hij vanaf de bank de punten moet redden.

 1. bezemsteel

  Cillesen ook op de bank had ik gelezen? Laat ze aub die kakkerlakken even terug op hun plek zetten.

  1. Didron

   Inderdaad! Wedstrijden tegen 010 zijn niet zomaar wedstrijden! Sterkst mogelijk team dus svp! Cillessen – Dijks Riedewald Veltman Tete – Bazoer Gudelj Shone – El Ghazi Milik Fischer is dan morgen de beste opstelling!

 2. Tinus

  Volgende klassieker is veel belangrijker….tuurlijk win ik deze ook graag, 010 verslaan verveelt nooit

 3. Tinus

  Met het oog op de volgende klassieker: is het heel onsportief om Kuyt een schop te verkopen?

 4. Always4Ajax

  Gewoon Boer op het doel. Dat zijn de afspraken en afspraken kom je na. Juist voor hem zijn dit de krenten uit de pap. Het is niet eerlijk om te zeggen tegen Boer dat hij de bekerwedstrijden mag keepen behalve als het een leuke tegenstander is. Het zou mij niet verbazen als Riedwald rust krijgt en mogelijk zelfs Bazoer.

  1. BobbyHaarms

   Je hebt helemaal gelijk Always4Ajax, ware het niet dat dit een absolute bekertopper is en een tussenstop naar een prijs die ook belangrijk is en je dus ook moet winnen. Zeker van 010, al is het alleen maar om alvast een psychologische voorsprong te nemen op de volgende Feyenoord-Ajax. Maar afspraak is afspraak dus Boer op de goal. ..verder zou ik het sterkst mogelijke team opstellen

   1. BobbyHaarms

    Zoals Didron hierboven aangaf dus, alleen dan Boer in de goal (al heb ik liever ook Cillessen natuurlijk!)

 5. Johan065

  Maakt niet uit wie er op doel staat. Ze komen toch niet in de buurt van het doel haha.

 6. Geroldkohlen

  als gewoon de beste spelers spelen dan maakt het niet uit of boer of cillissen er staat, voor boer zijn dit ook mooie wedstrijden ,en misschien pakt hij wel de penalties als het daarop aankomt! word een mooie wedstrijd denk ik!

  1. SPHAFCA

   Laatste minuut even vol van achter op z’n kuit staan en er niet afgaan voordat je het lekker hoort kraken.

 7. Always4Ajax

  Zo, het tonen van respect is ook weer verleden tijd. Wat zijn jullie toch zielige mannetjes zeg.

   1. Always4Ajax

    Jongen, jij weet niet eens wat respecr is, dus oordeel niet over een ander. De uitlatingen die jij hier op het forum doet zijn niet normaal. Helaas begrijp jij dat niet, dat is het treurige. Je bent verder aandacht niet meer waard. Momenteel is Nedrland toch al in de greep van respectloze schreeuwers op diverse gebieden. Ben momenteel niet trots op mijn Nederlandse nationaliteit.

Comments are closed.