Van Marwijk: ‘Ajax maakt meeste kans op de landstitel’

1026bertvanmarwijk

Oud-bondscoach Bert van Marwijk was zondagavond tafelgast bij het praatprogramma Studio Voetbal van de NOS. Van Marwijk keek natuurlijk vooruit naar de Klassieker die voor woensdag in het bekertoernooi op het programma staat en liet weten wie in zijn ogen de titelfavoriet is voor dit seizoen.

‘De wedstrijd van woensdag wordt interessant aangezien beide teams momenteel de ranglijst aanvoeren. Het is echter een bekerwedstrijd en zoals vaker gebeuren daar de vreemdste dingen. Ik denk dan ook niet dat deze wedstrijd, ongeacht de uitslag, een graadmeter is voor het verloop van de competitie want daarin schat ik Ajax namelijk hoger in. Ze kunnen ook het beste omgaan met kritiek, hebben van alles een beetje, hebben jong talent en ervaring, spelen al een paar jaar Europees en hebben een selectie waarin niet zo gek veel keuzes gemaakt hoeven te worden. Feyenoord maakt momenteel een goede indruk maar uiteindelijk zie ik Ajax kampioen worden’.

Bron: NOS

Related posts

34 Comments

 1. Hika77

  Feyenoord heeft echt zo’n geluk gehad met al die pingels en onterecht afgekeurde doelpunten. Ze hadden nooit mede bovenaan mogen staan.

   1. toon61

    Dat zou nog beter zijn bobbyhaarms , ik moet zeggen dat het iets beter word het voetbal van ons ajax .

    1. AjaxBarcelona

     Je biertje staat nog naast de tap in Hillegom. Is inmiddels wel dood geslagen hoor. Je had er bij moeten zijn zaterdag, was echt een hele leuke en gezellige avond.

     1. f-side64

      rij jij toevallig in een blauwe vw golf met op je dashboard een nr.bord met 1 Scandinavische text en vlakbij de l.s .b straat ajax barcelona

     2. AjaxBarcelona

      Je bedoeld de Lukas Schoonderbeekstraat (voor de duidelijkheid). Nee dat is mijn auto niet en ken ik ook niet en is mijn wijk ook niet. Maar als je zaterdag in de buurt bent wil ik je in de kroeg wel op een biertje trakteren hoor.

     3. f-side64

      je woont op de haven dus of de sport laan of die lange straat achter de lukas schoonderbeek straat

 2. -buitenkantje rechts-

  Ik hoop het ook.. Zou knap zijn met zo’n jonge wisselvallige ploeg.. Je moet er niet 1 wedstrijd, maar 40 wedstrijden per seizoen presteren.. Ik vind onze ploeg nog te wisselvallig. Een speler als Schöne die altijd presteert hoort mijns inziens dan ook in de basis.. Spelers als Fischer en Sinkgraven (nog) niet..

 3. fjonkman

  Mooie woorden hoor, maar wat heb je er aan na 10 ofzo wedstrijden. Het staat nog zo dicht op elkaar, pas in Maart wordt echt zichtbaar wie het kan worden.

Comments are closed.