There are no ads, please add some


Cruijff dankbaar: ‘Het was hartverwarmend en emotioneel’

12042784_1031110303577185_2728357773951614943_n

Johan Cruijff reageert vandaag in zijn column in De Telegraaf op alle reacties die hij heeft ontvangen nadat bij hem longkanker is geconstateerd. Cruijff laat weten dat hij het emotioneel en hartverwarmend vond dat er bij elke wedstrijd in de Eredivisie in de veertiende minuut een applaus klonk voor de legendarische nummer veertien.

‘Het was emotioneel maar ik ben ook trots op alle reacties die ik heb mogen ontvangen. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik trots ben op wat mij is overkomen.  Maar als je mijn huidige situatie even wegdenkt, dan is het toch allemaal heel bijzonder wat er gebeurt. Zoals de actie van de clubs om niet alleen voor mij, maar alle kankerpatiënten te applaudisseren. Heel sterk dat het breder is getrokken. Zo laten het voetbal en de supporters zich van een heel mooie kant zien. Zelf moet ik nog afwachten want momenteel weet ik alleen dat ik longkanker heb, meer niet. Omdat het onderzoek nog gaande is. Ik weet dus de voornaam, niet de achternaam’.

Bron: De Telegraaf

 


Gerelateerde posts

20 reacties

 1. B4ajax4ever

  Sterkte Johan , hopelijk overwin je(en heel veel andere mensen) deze vreselijke ziekte

 2. Ed69

  Johan, je was legendarische , je bent legendarische en ik hoop echt dat je deze verschrikkelijke ziekte op een legendarische manier overwint!
  Jij bent een winnaar! Altijd geweest!!! Beterschap kerel!

  1. BobbyHaarms

   Wat een held is het ook. Zijn eigen shit even naar de achtergrond om ook alle andere (minder bekende) mensen met kanker te benoemen…nogmaals heel veel sterkte Johan en alle andere mensen, respect..

 3. Pascal tebberman

  Het mooie was iedere andere club ook, dat was mooi om te zien dat ze achter een legende staan sterkte Johan nummer 14????⚓️???⚽️?u verdiend de kroon .

 4. HURBIE

  weet wat je meemaakt heb zelf 2 halve longen door deze ziekte dat is nu 11 jaar geleden en ben er ook gelukkig nog steeds dus hoop dat het jou ook zo vergaat HEEL HEEL VEEL SUCCES EN STERKTE EN VECHTLUST

  1. Amoebe

   Dan moet je het ook lekker benadrukken!

   Ik vond het Vitesse publiek zich ook keurig gedragen.

   En dat 1 of 2 man een spandoek ophangt…tsja!

   In de arena hangt hier en daar ook vast weleens iets minder fraais.

   1. Jood1986

    Ja oke maar niet na dat je zoiets hebt gehoord over kanker dan ga je toch een spandoek ophangen van jhk joden hebben kanker dan ben je wel heel zielig bezig

  2. Always4Ajax

   Niet heel Vitesse over één kam scheren ajb. Het is een spandoek van slecht een paar dwazen. 99,9% van de Vitesse aanhang toonde respect. Laten we dat bniet vergeten. Vitesse zelf heeft ook de pest in dat dat spandoek er was. Ik kan zelfs nog begrijpen dat ze de hele nare link niet direct hebben gelegd bij de afkorting. Daarnaast is je opmerking ook niet respectvol richting homo’s, dat slaat ook nergens op.

  3. Remco425

   Dat was idd treurig, maar gelukkig ging het om een enkeling. Vrijwel alle supporters van alle clubs deden massaal mee. Had ik eerlijk gezegd niet verwacht, maar zelfs van Feyenoord, PSV en ADO deden ze mee!

  1. Always4Ajax

   Als zij in de sloot springen, spring er toch ook niet achteraan omdat zij het doen? Niet naar anderen kijken, alleen naar jezelf.

Reageren is niet mogelijk.