Klaassen opent eigen Cruijff Court in Hilversum

0910cruijfffoundation

Davy Klaassen heeft zaterdagmiddag zijn eigen Cruijff Court mogen openen in Hilversum. De Ajacied werd in het seizoen 2013/2014 uitgeroepen tot talent van het jaar waarbij hij een prijs kreeg om een eigen Cruijff Court te openen. Klaassen heeft hierbij gekozen voor zijn oude club HSV Wasmeer. 

Een Cruyff Court is een klein voetbalveld van kunstgras.  De Courts zijn een project van de Johan Cruyff Foundation waarvan Johan Cruijff een van de oprichters is. Het eerste was het Cruyff Court Aron Winter veld in Lelystad. Tegenwoordig worden de voetbalvelden aangelegd door Cruyff Courts KNVB Velden (CCKV), een samenwerkingsverband met de KNVB en sinds 2003 mag het Talent van het Jaar een locatie kiezen voor een nieuw court.

Bron: Twitter

 

Related posts

23 Comments

 1. TeamFrankDeBoer

  We mogen trots zijn op zo’n Aanvoerder! Elke wedstrijd opnieuw geeft hij 100%, een echte Ajacied! ⚪️?⚪️

   1. Remco425

    Hij zit in een mindere periode. Kut is meteen weer zo extreem. Zo ben je tegenwoordig alles en zo ben je niks. Een tussenweg schijnt niet meer te bestaan.

    1. AFCAJasper

     Ik vind klaassen echt een geweldige speler, en een goede aanvoerder. En hoop dat hij nog een paar jaar blijft. Maar nee de afgelopen wedstrijden zijn niet om naar huis te schrijven, hoe jammer ik het ook vind

     1. Remco425

      Dat is al een veel betere manier om het te benaderen. Niet om naar huis te schrijven klinkt al veel vriendelijker dan kut 😉

     2. Remco425

      Dat is het dus niet. Maar dat vind jij niet leuk genoeg, want dan kan je niet genoeg zeiken. Want zelfs in een positieve topic als deze moet je weer per se zeiken. Je kan gewoon niet zonder…

     3. Charka53

      Stel je voor we worden kampioen dan hebben de negatieve Lingen weer het grootste woord en zijn ze de slechte dagen van de spelers vergeten en zijn ze de beste van de wereld

     4. Rene1964

      Wat een onzin, CHARKA53! Zelfs al worden we (met heel erg veel geluk dan) kampioen, dan nog is: A. Het voetbal bijzonder matig (tot vaak gewoon slecht), B) is er internationaal NIETS gepresteerd en C) zijn de scouts waardeloos (behalve met scouten van 16 jarigen dan).
      Al met al is het alweer een bijzonder slaapverwekkend seizoen (niets ten nadele van Klaassen trouwens). Al begrijp ik er niets van dat zo’n jongen aanvoerder kan worden!

 2. Respect

  Iedere, vooral jonge, speler kent een periode van flinke terugval. Vaak is gewoon in hetvelftal laten staan het beste voor de speler maar niet altijd in het team belang. Dat is het probleem voor Frank momenteel.

  1. Remco425

   Goed verwoord, zo is het. Maar jonge spelers worden tegenwoordig net zo behandeld als ervaren spelers. Ze krijgen geen tijd meer zich te ontwikkelen.

 3. paulvos

  Hoop dat hij gauw weer in vorm is en dan als voorheen de regisseur is op het middenveld.

 4. woody79

  kan ie extra uurtjes maken als ie thuis is. zie ik m wel voor aan. nog even een paar dribbels maken voor heracles uit om te wennen aan dat ku(ns)tgras

 5. LeroyT

  Hij is best ongelukkig in ze spel. Heb elke jonge speler wel eens maar bij hem wordt het snel uitgelicht omdat die aanvoerder is. Ze moeten echt een paar goede ervaren rotten halen die de jonkies een beetje uit de luwte houden.

Comments are closed.