Gametalk Vitesse – Ajax: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

vitesse-ajax

Zondagmiddag om 14:30 uur speelt Ajax de uitwedstrijd tegen Vitesse in het Gelredome. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

1024vit-ajax-henkveen


Related posts

48 Comments

   1. Charka53

    helaas ik ben het met Rene1964 eens ,ik ben bang dat we de komende competitie wedstrijden veel punten gaan verliezen al hoop ik dit niet de realiteit is hard

    1. Joep

     De resultaten tegen Vitesse zijn de laatste jaren niet hoopvol. Echter het team staat al beter dan afgelopen jaar. Het voetbal is al iets beter, maar het moet nog veel beter. Ze zullen het zien vanmiddag.

   1. PvL020

    Sowieso een verkeerde opmerking. Kritiek in het algemeen maar persoonlijk en op deze manier nooit goed

   1. Respect

    Je hoopt dan altijd op een alerte redactie oid die zo’n opmerking met spoed verwijderd.

  1. Mokumertje020

   Heey waarom daar mee schelden als je het hebt en chemo en bestraling en een operatie moet piep je wel anders

 1. Rene1964

  Ga er maar vanuit dat het andersom wordt. Net als de A1: 3-0 (ik verwacht sowieso puntverlies). Wel k.t, want dan staat Feyenoord bovenaan en PSV haalt ons dan bijna weer in. Maar ik ben er 99,9 % zeker van dat we (dik) gaan verliezen :((

  1. Tinus

   Zelf hebben we alleen kans op de titel als we redelijk zonder kleerscheuren de winterstop bereiken en er dan ook echt wat goeds gekocht wordt….maar daar heb ik nog minder vertrouwen in dan in een goede afloop morgen, fingers crossed morgen….

 2. LeroyT

  Feyenoord heb ook nog niet gewonnen van az mannen. We zien het morgenavond rond 19:00 uur wel.

   1. Mijn Club

    Liever 010 dan PSV, als ik eerlijk mag zijn. Leuk voor mijn broer (die geen hekel aan Ajax heeft). Gun het hem wel, als wij het niet worden).

 3. pietprecies

  Bend over and lube up well, Vitesse is coming in dry.. Ik vrees 3-0 voor Vitesse, ergens hoop ik dat het 5-0 wordt en FdB en overmars vertrekken, FdB mag van mij het seizoen wel afmaken maar die lampenkap van een overmars moet lekker TDtje gaan spelen bij Go Ahead

 4. knudde32

  zal. gezien ons spel denk ik een af droog partij door de fietstassen worden al hoop ik stiekum op 1-2

 5. Braziq

  ik hou me hart vast.. Ik vrees het ergste.. En al zeker als we woensdag tegen de Kakkerlakken moeten… Die hebben zoveel meer strijdlust dan onze clubbie.. Wij zijn DE kakkerlakken-pletters.. Toch???

 6. paullus

  Ik hoop het niet maar komende weken
  Klaar in de beker
  Klaar in Europa
  En geen eerste meer
  En vrolijk doorgaan met de boer
  Hoe is het mogelijk 120 mil op de bank
  En geen spits

  1. pietprecies

   De boer is door overmars met die rommel opgescheept, vervolgens kan hij er zelf niks beters van maken dus eigenlijk moet je zsm van allebei af

 7. AFC98

  Lastige wedstrijd.. El ghazi ook afwezig vanwege griep…. Maar we nemen de 3 punten toch mee 🙂 Sam Hendriks trouwens opgeroepen als vervanger dus toch nog wel een spits in de selectie!

 8. Geroldkohlen

  ja ik zou hem gewoon in de basis laten starten en dan met lasse als rechtsbuiten spelen!

 9. Roberto

  Grote klasse!!! Afgelopen week Europees gespeeld en helaas verloren, maar vandaag weer de draad opgepakt en 3 punten meegenomen uit Arnhem. Prima prestatie!!!

   1. Roberto

    Absoluut, volgende week pakken we die kakkerlakken in de kuip en staan we weer alleen aan kop!

Comments are closed.