Swart geschokt door berichtgeving over Cruijff: ‘Dit zijn geen mooie berichten zeg, hou op’

12042784_1031110303577185_2728357773951614943_n

Vandaag verschenen er berichten in de media dat Johan Cruijff zou kampen met gezondheidsproblemen en inmiddels is er een bevestiging gekomen dat er bij Cruijff longkanker is vastgesteld. Zowel in Turkije waar de A-selectie van Ajax zich op dit moment bevindt, op de Toekomst en in de Amsterdam ArenA is er geschokt gereageerd op dit nieuws. Ook Sjaak Swart is behoorlijk geschrokken, zo laat hij weten tegenover BNR Nieuwsradio. 

‘Dit zijn geen mooie berichten zeg, hou op. Ik hoop dat het helemaal niks is, maar laten we maar afwachten”, benadrukt Mister Ajax. ‘Ik heb nog vrij veel contact met Johan. Een week of drie geleden hebben we nog samengespeeld in een wedstrijd’. Ook Ajax heeft geschokt gereageerd op het nieuws. ‘Wij hebben contact gehad met zijn manager Carole Thate en zij heeft aan ons bevestigd dat Johan inderdaad longkanker heeft. Het is nog maar net geconstateerd dus heel veel meer info kon zij nog niet verstrekken. Namens de club wens ik Johan en zijn familie veel sterkte en beterschap’, aldus Edwin van der Sar.

Bron: BNR

 

Related posts

19 Comments

 1. De Ajacied

  Ja Sjaak ook wij zijn hier heel erg van geschrokken
  Ook jij heel veel sterkte ⚽️⚽️

  1. dioajax

   iedereen binnen en buiten ajax is geschrokken en we wensen allemaal het alle beste voor Johan en dat hij winnaar wordt met dit vecht…Johan iedreen staat achter je…alles gaat goed komen ons ajax held…

  1. BobbyHaarms

   We zijn allemaal geschokt. Sjakie en Johan, onze grootste helden….dat ze allebei nog maar vele jaren bij ons blijven..

 2. Didron

  Ook al ben ik geen Cruijff fan, DIT GUN JE NIEMAND!!! Vanavond maar 130% inzet tonen en winnen voor Johan!!

  1. BobbyHaarms

   Ik weet dat je geen fan bent van Johan maar mooi gezegd Didron, vanavond winnen ..spelen met jullie hart en voor Johan!

    1. BobbyHaarms

     Wat zou het prachtig mooi zijn als vanavond in de 14e minuut alle supporters massaal voor Johan gaan staan en gaan klappen…krijg al kippenvel bij de gedachte

     1. Didron

      Dat zou fan-tas-tisch zijn!!!
      OPROEP: . . . . Wellicht kan iemand die het bericht van Bobby leest, dit delen met de fans in Turkije!! Zou helemaal mooi zijn indien in de 14e minuut de 0-1 valt!!

 3. -buitenkantje rechts-

  Dit zijn berichten waardoor veel andere randzaken waar wij ons soms druk om kunnen maken opeens heel erg onbelangrijk worden..

 4. fjonkman

  Ik hoop dat ze er ruim op tijd bij zijn. Wat een vreselijk nieuws voor Jopie zelf, zijn familie, vrienden en allen die hem een warm hart toedragen. Ik wens je heel veel sterkte en een succesvolle behandeling toe Johan!!!

Comments are closed.