There are no ads, please add some


Fenerbahce – Ajax live op RTL 7

fenerbahce-ajax_logo

Ajax speelt vanavond om 21:05 uur de uitwedstrijd in de Europa League tegen Fenerbahce. De wedstrijd zal live te volgen zijn via RTL 7 waarbij Wilfred Genee de presentator zal zijn bijgestaan door de analisten Wim Kieft en Johan Derksen. Vanaf 21:00 uur zal men overschakelen naar Istanbul nadat het ook de wedstrijd, die om 19:00 uur begint, tussen AZ – FC Augsburg live zal uitzenden. RTL 7 heeft in Nederland de uitzendrechten voor het open net. Het kiest vanwege commerciële redenen alleen de wedstrijden van Ajax en AZ live uit te zenden. De uitzending van NOS Langs de lijn op NPO Radio 1 begint om 21.00 uur waarbij ook uitgebreid aandacht is voor Fenerbahce – Ajax.


Gerelateerde posts

14 reacties

  1. dioajax

   hey thijs je kan het ook via een laptop of pc kijken bij livetv.sx….heel veel succes voor ons ajax…hoop dat het ons lukt om de 3 punten naar amsterdam mee te nemen…

  2. Ramon1

   Ben ook vaak in Mallorca geweest je moet niet in het Duitse gedeelte zitten he bij Nederlands gedeelte zenden ze ajax wel op plekken uit kan me herinneren op terrasjes nog dus ff zoeken

   1. Velibor

    Calla Millor,british sports bar 8 flatscreens met allemaal verschillende potten erop,gezellig niet duur en tegenover Bahia del este !

 1. knudde32

  ongelooflijk weer niet om aan te gluren wat een amateurs zondag weer tegen de fietstassen afgedroogd worden

 2. Tinus

  Zucht, in tweede seizoens helft hoeven we ons niet meer druk te maken over Europees voetbal, Frank? Halve finale was toch haalbaar? Je moet al drie goede versterkingen halen Pm überhaupt om hef kampioenschap mee te kunnen doen….

Reageren is niet mogelijk.