Heitinga: ‘ik ben zeker nog niet klaar’

1017heracles-ajax_heitinga

John Heitinga keerde afgelopen zomer terug bij Ajax. Vooralsnog komt Heitinga niet in de plannen van Frank de Boer voor. Desondanks voelt de verdediger zich allerminst afgeschreven. De 31-jarige routinier stelt in het Algemeen Dagblad absoluut nog hongerig te zijn. ‘Ik ben zeker nog niet klaar. Daarom maak ik ook nog steeds een hoop extra uren buiten de reguliere trainingen om. Ik volg een individueel programma met een personal trainer.’

‘Het is niet fijn om geen invloed te hebben op het team als je op de bank zit of soms zelfs op de tribune. Alleen, wat je leert als je ouder wordt: je kunt beter rustig blijven. Ik weet zelf wat ik kan. Anderen weten dat ook.’

Bron: Algemeen Dagblad

Related posts

34 Comments

 1. lezerG

  Zo vreemd dat zo iemand dan wel gehaald wordt. Is hij echt alleen maar aan het trainen om terug op niveau te komen?

  1. DanielenRico

   Net zo eentje met Zivko en die Muric hadden we die gekocht, Muric nog nooit in het 1ste zien voetballen en Zivko moest even op niveau komen en bijvoorbeeld Mike van der Hoorn wel gespeeld maar toen thuis AC Milaan moesten veroorzaakte hij een penalty.

  2. Ramon1

   Ja mja als frankie weggaat denk ik dat Johnny zn toekomst er nog slechter uit gaat zien en dat gun ik die gozer niet zal dat dat een heerenveen ofzo worden of stoppen met voetbal en bij ajax in jeugd dingen gaan doen wat denken jullie?

  1. toon61

   sportief wel , maar op de bank niet , john zijn loon zal wel overgemaakt worden .Waarom haal je hem dan , als hij toch niet gebruikt kan worden , weer een voorbeeld van onkunde , ik zie hem graag hoor m,aar well fit anders heb je er niks aan .

   1. Zlatan

    Ja Toon , John Moet nu eens spelen ! waar is FdB bang voor ? Dat we verliezen ? Lager dan 0 punten kan toch niet ? Onder nul ? Hah .

 2. Kevke87

  ze kunnen in elk geval van zijn instelling leren. ik hoop toch dat hij nog genoeg minuten gaat maken dit seizoen

 3. Kevke87

  ze kunnen zeker van zijn instelling leren. ik hoop dat hij genoeg minuten gaat maken dit seizoen

 4. HURBIE

  nu dat je zelf zegt dat je er nog niet klaar voor bent klinkt voor mij geruststellend omdat ik dacht dat je werd tegengehouden door FDB maar dat blijkt niet zo te zijn SUCCES

 5. Joeguh9

  Johnny is voor mij een absolute held en een ware Ajacied! Maar ik vind het ongelofelijk dat iemand die grof geld verdient en dagelijks met sport bezig is niet fit is/wordt! Schandalig zelfs! Ik hoop echt dat hij terugkomt op niveau en tot zijn 36e bij Ajax speelt maar ik geloof er niet in!

  1. Litmanen

   Zoals ik al een paar maanden geleden schreef: Heitinga is al jaren niet fit. Hij heeft minstens 1 rotte knie.
   Insiders zeggen dat hij niet eens gewoon recht kan lopen door die blessure. Het is een raadsel hoe hij door de keuring is gekomen.

 6. Ajax nr 1

  Johnny ik denk ook echt dat jij nog niet klaar bent op dit niveau. Als ik jou was zou ik nu nog ergens heengaan waar ik wel aan voetballen toekom. Je bent pas 31 jaar ga voor je eigen geluk. Ik zou je graag in de hoofdmacht zien echt waar. Maar ik ga er van uit dat er iemand daar zit die je niet voor bankzitter heeft gehaalt al weet ik dat het bij de meeste aankopen wel zo is gegaan. Johnny ik gun jou echt het allerbeste omdat jij de stap heeft genomen om wel terug te keren op je oude nest. Maar laat je niet tot een niveau zakken dat je niet meer voetbalt. Johnny ik hoop dat je een goede keuze maakt voordat een ander voor jou het doet.

 7. Geroldkohlen

  ik weet niet wat ik hiervan moet denken, dan word er gezegd hij is niet fit en heeft een rotte knie, vervolgens komt hij op de tribune te zitten en nu zegt heitinga zelf dat hij gewoon kan spelen, en dat hij zelfs extra uren maakt een personal trainer!! nou dan denk ik dat het verhaal van de rotte knie ook gewoon onzin!!! hopelijk word johnny niet verder vernederd en komt het goed ,want hij als terugkerende ajacied verdiend meer respect, anders hadden ze hem niet moet halen als dit de bedoeling is dit verdiend hij niet!

  1. -buitenkantje rechts-

   Heitinga is 13 jaar geleden geopereerd aan zijn knie.. Dat is niet helemaal goed gegaan en heeft ervoor gezorgd dat hij zijn been niet helemaal kan strekken. Hij speelt daar dus al 13 jaar mee en zegt zelf er geen hinder van te ondervinden.

   1. Litmanen

    Het vervelende van die blessure is dat hij er in de loop der jaren steeds meer last van heeft gekregen. Dat is ook de reden waarom hij zo weinig gespeeld heeft bij zijn laatste clubs, want voetballen is er weinig op zijn talent aan te merken.

    1. Geroldkohlen

     maar als een speler aangeeft dat hij geen last heeft en gewoon fit is dan waarom maakt hij geen minuten? vind dat heitinga dit niet verdiend ook frank moet dat begrijpen dat je zo niet met een speler als heitinga omgaat, laat hem dan maar ergens anders spelen!

  2. Zlatan

   Nee , Graldkohlen , Johnny zegt dat hij hard traint , maar nog niet klaar is ! Graag wil ik hem op het veld zien , en met mij veel anderen !

   1. Geroldkohlen

    zlatan ik denk dat hij bedoeld dat hij nog niet klaar is met voetballen en dat hij zich nog goed voelt!

    1. Zlatan

     Geraldkohlen , o k nog mooier, als hij er wel klaar voor is , dan Moet hij de kans krijgen !

Comments are closed.