Bazoer niet gestraft voor ’tik’ in gezicht Bel Hassani

1017heracles-ajax_bazoer

Riechedly Bazoer zal niet worden geschorst naar aanleiding van zijn vermeende tik in het gezicht van Heracles-speler Illias Bel Hassani afgelopen zaterdagavond. Volgens de aanklager betaald voetbal heeft scheidsrechter Kevin Blom het voorval waargenomen en wuifde hij het weg waardoor er geen schikkingsvoorstel richting Amsterdam zal worden gestuurd. In de media verschenen maandag verschillende berichten over het voorval en met name Willem van Hanegem vond dat Bazoer wel degelijk gestraft moest worden.  ‘Die duw van Kramer tegen De Graafschap hebben ze wel honderd keer laten zien, maar dat gebeurde bij die jongen van Ajax dus niet. Dat noem ik partijdigheid’, aldus Van Hanegem.

Bron: KNVB

Related posts

64 Comments

   1. f-side64

    die seniele kakkerlak heeft ook altijd wat te zeiken zit zijn 010 string soms te straks in zijn ster

   1. Didron

    Waarom? Omdat ik Johan er in betrek?? Ik ben zelf geen fan van Johan, dat is niet verboden… Iedereen heeft recht op een eigen mening, de mijne is dat ik (dus persoonlijk) Cruyff niet hoog heb zitten!! Dus AjaxBarcelona, wellicht dat jij samen met Johan (op de Ramblas) iets opzetten moet…!!

    1. AjaxBarcelona

     Mijn mening is: didron jongen, ga een bloemenzaak beginnen. Zoals je zelf zegt: ieder zijn mening” dus wat is het probleem hier?

     1. Ajax nr 1

      Het wordt steeds erger met die AjaxBarcelona wat een piepert is dat. Zoals jij zeg AjaxBarcelona ieder zijn mening.

 1. VAK410THEBEST

  ik vond dat hij wel geschorst moest worden. hij doet zn hand en arm opzettelijk naar achter. dit is niet natuurlijk bij een dribbel, verder moet willen zn bek houden en ben ik blij dat bazoer de komende wedstrijden gewoon gaat spelen en belangrijk zijn voor ons!

   1. VAK410THEBEST

    wa lul je allemaal met je slak en zout???
    ik ben iig eerlijk, bazoer heeft mazzel.

  1. BobbyHaarms

   Willem hou je lekker bezig met je eigen club, zuurpruim. Wat zal die vrouw van je het toch zwaar hebben met zo’n zeiklul

   1. Ajax nr 1

    Ik denk dat zijn vrouwtje het lekker vind een “zeiklul” dat zal de enige keer zijn dat ze wat krijg van die malloot.

 2. ninanooteboom

  altijd dat gezeur van die Feyenoorders over Ajacieden, hou je gewoon bezg met je eigen club. bazoer deed nauwelijks wat -_-

 3. Charka53

  Van Hanegem lekker sportief hij had het graag gezien dat Bazoer er een paar wedstrijden naast zou staan ze zij bang voor hem
  In Rotterdam ?

 4. Coenie

  Als je deze actie vergelijkt met die van Kramer dan kan je concluderen dat, ondanks dat Bazoer hem raakt, hem niet opzettelijk in het gezicht wil raken. Kramer daarentegen duwt zijn tegenstander in het gezicht terwijl het spel stil ligt voor een vrije trap. Dat is overduidelijk een bewuste aktie en daarom terecht dat hij geschorst wordt. Dat Van Hanegem daarover valt zegt duidelijk dat hij met een Feyenoordbril naar voetbal kijkt.

 5. Johan065

  Wat een uilenzeiker is dat toch. Is echt een klein kind hoor die Van Hanegem. Je hoorde hem niet toen die 2 vrij gesproken werden.

 6. Amoebe

  Mooi man die van hanegem! Ik kan er altijd wel om lachen. Het ligt er gewoon zo dik op….en elke keer maar zeggen dat hij niets tegen Ajax heeft en ze alles gunt.

  Ik snap niet dat mensen zich daar zo druk om kunnen maken.

 7. AjaxBarcelona

  Goh, wat als het andersom was geweest. Als Kramer deze “niet slaande” beweging had gemaakt. Was de wereld hier echt te klein geweest. Het is simpel, Willem heeft gewoon gelijk en Bazoer flink mazzel.

 8. wikr

  Heerlijk dat die van Hanegem nu al loopt te janken. Zal ie de komende weken nog wel vaker kunnen.
  En trouwens, was het niet Fey dat dit seizoen al in meerdere wedstrijden de scheids mee had? Veel te klagen heeft ie dus eigenlijk niet lijkt me.

 9. Remco425

  Bij feyenooit zijn er al verschillende rode kaarten geseponeerd, dat noem ik dus partijdigheid. Net als de penalties die ze cadeau kregen of juist niet tegen kregen en de onterecht afgekeurde tegendoelpunten. Je moet niet zo zeiken Willempie!

  1. Remco425

   Tuurlijk mag hij zeiken, maar niet op Ajax, want daar heeft hij gewoon geen idee van. En juist daar zeikt hij net iets te vaak over. En meestal de feiten verdraaid. 😉

 10. Slingertje.

  En tercht.
  Maar tot ieders verbazing wordt ook die aso-kakkerlak Kramer vrijgesproken.

 11. Geroldkohlen

  willem moet niet janken want kramertje is vrijgesproken, duwen in iemands gezicht mag blijkbaar gewoon!

 12. f-side64

  dus die seniele kakkerlak moet voortaan zijn pleuris smoel houden is al de zoveelste x dat 1 kakkerlak er mee weg komt

 13. AjaxBarcelona

  Ik ben Ajacied. Klopt. Ik hoop alleen op iets meer normale termen in discussies cq meningen. Schelden is zo ongelooflijk simpel en is meestal een gevolg van gebrek aan woorden en argumenten. Ik hoop altijd dat dat alleen het geval bij supporters van andere clubs. Daarbij komt dat mijn vader destijds zover achteruit ging dat hij seniel werd. Vaak weten mensen niet eens wat ze zeggen met scheldwoorden. Beetje dom dus meestal. Kortom, het kan mij inderdaad boeien als Ajacied.

  1. f-side64

   kan mij je vader schelen en ik maak zelf uit hoe ik het verwoord capise moraal riddertje

   1. Remco425

    Doe jij eens even normaal respectloze eikel. Het woord seniel is net zo erg als het woord kanker wat NIET geaccepteerd wordt hier.

 14. AjaxBarcelona

  Ach ja, van een beetje manieren heb jij geen verstand. Wel heel erg zielig eigenlijk. Ik vrees dat jij al last hebt van vroege dementie. Sterkte. Vriendelijke groet van de moraal ridder

Comments are closed.