Alberto Stegeman kwam als Mario Melchiot en Dani de Arena in

0319trappen-arena

Het blijkt heel makkelijk om gratis VIP-kaarten te bestellen en toegang te krijgen tot het spelershome van de Arena. Dat blijkt uit een uitzending van undercover-journalist Alberto Stegeman. Stegeman gaf zich via een zelf aangemaakt emailadres uit voor oud-Ajaxspeler Daniel da Cruz Carvalho en kreeg daarmee de beste plaatsen voor de wedstrijd Ajax – psv.  Voor de wedstrijd Nederland-Tsjechië gebruikte hij op een zelfde wijze de naam van een andere ex-ajacied; Mario Melchiot.

‘Er vindt geen enkele controle plaats en alle deuren gingen voor ons open. We kregen zelfs parkeerkaarten erbij en niemand legde ons een strobreed in de weg. Het enige wat we moesten doen was een e-mailaccount maken op naam van een van de voetballers en verder ging alles van zelf’, zo liet Stegeman zien zondagavond in zijn SBS programma Undercover in Nederland. Stegeman probeerde vervolgens in het programma uiteraard op de hem kenmerkende wijze de sensatie te zoeken door vervolgens te opperen dat iedere hooligan op deze manier zonder problemen binnen kon komen.

De KNVB heeft nog niet gereageerd op de bevindingen. Ajax heeft inmiddels wel gereageerd. Volgens de club komen er de laatste tijd veel meer aanvragen van oud-spelers binnen op de club dan gebruikelijk. De club zegt de regels aan te gaan scherpen en strenger te gaan controleren.

Bron: AT5

Related posts

15 Comments

 1. De Ajacied

  Dit zal wel heel wat vaker gebeurd zijn, en niet alleen bij Ajax
  Scherp de controle op dit wat aan en klaar, niet te lang over zeuren, toch?
  ⚽️⚽️

  1. AFCA my World

   Dit is al jaren bekend, gebeurt ook bij andere clubs en grote bedrijven ,waar maak je je druk om ? Het is weer eens met z’n allen tegen Ajax ! Gewoon sensatie zoeken,scoren over andermans rug , wat een lul is het toch ook !

 2. AfcaMikey

  ja zal die wijve wat boeie wie er binnenkomt enige wat die denken is ,,zulle wel betaald hebben! gebeurd overal denk

 3. Remco425

  Er moet natuurlijk een lampje gaan branden als dezelfde speler meerdere aanvragen doet voor dezelfde wedstrijd hahaha

 4. Forco120

  nee man alberto is een goeie man. gewoon dom van ajax. maarja gewoon beter controleren ja

 5. Slingertje.

  Er werken mensen bij de administratie die waarschijnlijk maar een opleiding van 3 dagen LOM-school hebben gehad want als hij die kaarten op naam van B.Haarms of S.Wolfs had besteld had hij ze ook gekregen.
  Maar ze gaan er wat aan doen bij Ajax en de KNVB.

 6. Geroldkohlen

  was een klote aflevering! loopt hij te doen of dit alleen in de arena gebeurt!!! als hij een goede reporter was dan ging hij minstens 4 westrijden bezoeken in 4 verschillende stadions, dan kan je pas vergelijken en oordelen, reactie van ajax was wel goed.

Comments are closed.