Scheidsrechter beoordeelde actie Bazoer: ‘Niks aan de hand’

1017heracles-ajax_bazoer

De actie van Riechedly Bazoer waarbij hij met een zwaaiende arm het gezicht van de tegenstander raakte werd na afloop veelvuldig besproken op televisie. Hoewel de meeste analisten er weinig in zagen, was het na de onderzoeken van de afgelopen weken nadrukkelijk een thema. De middenvelder van Ajax lijkt zich volgens De Telegraaf in ieder geval geen zorgen hoeven te maken. Volgens de ochtendkrant heeft scheidsrechter Blom de actie gezien en beoordeeld. Blom stond in het zicht van de actie en maakte direct het gebaar ’niks aan de hand’.

Bron: De Telegraaf

Related posts

17 Comments

 1. TimFK90

  Volgens mij deed Bazoer het echt niet expres. Je ziet hem dribbelen en focussen op z’n actie. Armen hangen er nu eenmaal en die vent keam dichtbij, dan gebeuert zoiets. Ik ben zelf 1.91 meter en vroeger toen ik nog als voorstopper balde in de D’tjes en C’tjes was er zovaak een tegenstander die ging liggen omdat zijn hoofd op dezelfde hoogte zat als mijn armen tijdens een volle sprint. Daar kan ik niets aan doen. Bazoer ook niet.

 2. pietprecies

  Al die Rotterdamse en eindhovense calimeros schreeuwen al weer moord en brand hahahaha

   1. AjaxBarcelona

    Was het een klap in het gezicht van een Ajacied geweest dan was hier net zo hard moord en brand geschreeuwd. Helemaal als de uitslag was tegen gevallen. Dus zeg niet te snel dat een ander een stumper is.

  1. Ricardo1903

   voetballen met een dwangbuis ? whahahaha

   maar idd niks aan de hand zelfde al op voeten van tegenstander gaan staan er ongelukkig maar niet met opset

 3. jeroen81

  was niks aan de hand ze moeten niet zo janken was maar een ploeg die gefrustreerd rond liep en zelf overtredingen beging heracles had niks in te brengen

  1. Toppertje

   Eens. Zo vaak met voetballen een hand in mijn gezicht gehad. Geen probleem. Die van Heracles ging neer alsof ie een beuk voor zijn kanes kreeg. Dat had geel moeten zijn. Matennaaier.

 4. AjaxBarcelona

  Als je een paar keer naar de beelden kijkt, wat de aanklager KNVB normaal gesproken doet, mag Bazoer waarschijnlijk heel blij zijn met de zienswijze van Blom. Hij heeft zijn armen laag en opeens hoger met een beweging naar achter. We moeten ook niet alles bagetaliseren, in principe gewoon een slaande beweging.
  Of de mening van Blom, ook op basis van een split-second, stand zal houden moeten we afwachten. Verder is het kul om naar de frustratie van Heracles te verwijzen. Daarnaast was het aan het begin van de wedstrijd.

  1. Remco425

   Ik heb het niet gezien, dus kan niet oordelen, maar een slaande beweging is het alleen als het bewust gaat, dat maak ik hier niet uit op. Als het niet bewust gaat kan het nog steeds een overtreding zijn en zelfs geel, maar geen rode kaart.

Comments are closed.