Klaassen: ‘Heracles kwam nogal gefrustreerd over’

0706davy_klaassen

Davy Klaassen verscheen na afloop van de uitwedstrijd tegen Heracles voor de camera van Fox Sports en was natuurlijk tevreden met de drie punten die tijdens het duel werden behaald. Klaassen, hersteld van een hersenschudding, vond Ajax in de eerste helft beter spelen dan in de tweede helft waarin Heracles vooral een gefrustreerde indruk maakte volgens de middenvelder.

‘Heracles kwam heel gefrustreerd over en dan is het aan ons de taak om daar tegenin te gaan. Dat deden we bij vlagen goed en we scoorden uiteindelijk natuurlijk twee prachtige doelpunten. Dat kwam mede omdat wij hun niet in het spel lieten komen en dan zie je wat er kan gebeuren als je dit met voorgaande wedstrijden vergelijkt. In de tweede helft probeerde Heracles het met de lange bal maar wij stonden goed vandaag. Komende week gaan we voor de Europa League naar Fenerbahce en ook daar zijn wij klaar voor. Dan moeten wij Turkije maar verslaan’, knipoogde Klaassen tegenover de camera.

Bron: Fox Sports

Related posts

12 Comments

  1. Charka53

   Ja G-Force en op wat voor een manier strijd en vaak goed voetbal en twee prachtige goals

 1. Ricardo1903

  vaak is het klagen op het jongen elftal maar kwa gedrag zijn deze jongens echt ver let maar eens op dat vaak de frustratie wordt ingeslikt en er met een lag wordt door gevoetbald.

 2. Joep

  Prima overwinning, en dit nu meenemen naar donderdag. Daar heb je te maken ook met andere omstandigheden. En ook lekker dat PSV punten heeft laten liggen. Het zou ook mooi zijn als Feyenoord punten laat liggen. Dan is het een goed weekend.

 3. wikr

  Niet alleen de spelers van Heracles leken gefrustreerd maar ook dat publiek reageert werkelijk schandalig. Wat Diederik Boer allemaal naar zijn hoofd geslingerd kreeg leek nergens op. Hopelijk heeft ie naderhand wel onder de douche gestaan want anders zou hij bij elke alcohol-controle een probleem hebben met al dat bier over hem heen. Hij reageerde heel correct maar die scheids, suppoosten, etc. hadden hiertegen wel moeten optreden.

Comments are closed.