De Boer met goed gevoel richting Fenerbahce

1001molde-ajax_deboer

Frank de Boer verscheen zaterdagavond met een tevreden gezicht op de persconferentie na afloop van Heracles – Ajax. De trainer zag zijn elftal met 0-2 winnen door twee prachtige doelpunten van El Ghazi en Gudelj, maar was ook van mening dat Ajax hier met 0-5 had kunnen vertrekken richting Amsterdam. 

‘Ons middenveld speelde veel beter als bijvoorbeeld tegen psv vorige week. Je ziet dat als de opdrachten goed worden uitgevoerd dat een tegenstander dan niet in de wedstrijd komt. Ik heb echt genoten van de twee prachtige doelpunten en daarbij vond ik vandaag Joël Veltman weergaloos verdedigen. Heracles is geen moment in zijn spel gekomen. Dat met Iliass Bel Hassani en Thomas Bruns hun beste twee spelers werden gewisseld, zegt genoeg. Donderdag treffen we met Fenerbahçe een veel sterkere tegenstander, maar dit geeft hoop’.

Bron: De Telegraaf

Related posts

28 Comments

 1. theomar

  Mooie overwinning met heel goed voetbal. Dat geeft hoop voor de komende zware wedstrijden. Hopelijk wordt deze trend doorgezet.

  1. Litmanen

   Eens, jammer van die tweede helft, maar toen lieten de achterste vier zien dat Ajax vooral in Nederland haast niet te slaan is. Wel jammer dat Boer niet echt een sterke indruk maakte als tweede keeper.

 2. ritchy

  hopelijk is dan de defensie wel bestemd tegen de Turkse aanvallers en middenvelders van fenerbache want dat is en ander kaliber dan met alle respect dan heracles

 3. Ricardo1903

  als Ajax wint van fenerbahce is dat geen stunt hoor heb je de laatste wedstrijden van fenerbahce gezien ? hun zijn best wel te verslaan als Ajax hetzelfde speelt als eerste helft tegen heracles dan moet het allemaal goed komen

  1. AjaxBarcelona

   Europese wedstrijden zijn altijd heel anders. Publiek kan ook intimiderend zijn voor jonge ploeg. Alles moet kloppen dan maakt Ajax een kans maar het wordt een zware avond.

   1. BobbyHaarms

    Dat denk ik ook ja. In zo’n stadion volgepropt met van die passievolle ADHD-Turken wordt het een heel ander verhaal en moet je heel sterk in je voetbalschoenen staan. Zodra je daar alleen al naar de bal kijkt daalt er al een striemend fluitconcert op je neer dus…gewoon snel scoren daar anders wordt het een heel heet avondje met al die schuimbekkende gasten

    1. BobbyHaarms

     Maar moet zeggen dat ik gisteravond best ontspannen heb zitten kijken naar ons Ajax…ouderwets lekker gevoel was dat en hebben we te lang moeten missen!

  2. Reno

   Daar zit waarheid in, maar als je het over het algemeen kijkt naar kwaliteit is Fenerbahçe beter!

 4. Didron

  Ben benieuwd aanstaande donderdag, maar met dezelfde instelling (en opstelling, behalve dan Cillessen) in het veld, moet het goed komen!!

 5. dickst14

  ik denk dat we daar gaan winnen als we met dezelfde inzet spelen als tegen Heracles. we krijgen daar in ieder geval meer ruimte.

 6. slm020

  Alles heeft met de instelling te maken hoe je een wedstrijd beleeft !! Vorige week totaal geen bezieling gezien !! Dat is het grootste probleem van dit team !! Talent zat maar ene week top andere week een drama 😉

 7. Ajacied407

  Kunnen we concluderen dat de aanval met: Fischer – el Ghazi en Schone moet worden vastgehouden? Ik vind persoonlijk van wel.

Comments are closed.