There are no ads, please add some


Boer: ‘Jasper speelt tegen Fenerbahce’

1017heracles-ajax_boer

Diederik Boer was afgelopen zaterdag de vervanger van Jasper Cillessen tijdens het duel met Heracles en hield zijn doel keurig schoon, op een paar glazen bier en een golfbal na. Toch verwacht Boer niet dat hij aankomende donderdag het doel opnieuw zal verdedigen tijdens de uitwedstrijd tegen Fenerbahce in de Europa League, want volgens Boer is Jasper Cillessen donderdag fit genoeg om te spelen in Turkije.

‘Jasper en ik hebben afgelopen donderdag getraind en dat ging heel goed. Hij had nog wat last als hij met links moest schieten en vandaar dat de trainer besloten heeft om mij te laten spelen tegen Heracles. Ik denk dat Jasper het wel gaat halen voor aanstaande donderdag dus neem ik weer mijn plek in op de bank’. ¬†Overigens was de tweede doelman tevreden over zijn optreden in Almelo. ‘We hebben een zware periode voor de boeg en dan kun je beter maar beginnen met een overwinning’, zo besloot Boer tegenover Ajaxlife.

Bron: Ajaxlife


Gerelateerde posts

17 reacties

 1. Ajacied407

  Gelukkig maar! Vind Boer een prima reservekeeper, maar het verschil met Jasper is groot.

  1. bobin

   en ik vind het verschil nu dus eigenlijk te groot
   Normaal staat de tweede keeper van Ajax altijd op de deur te kloppen om het van de eerste keeper over te nemen maar dat zie ik nu dus never nooit gebeuren
   Hoop toch snel weer een betere 2e keeper te krijgen

   1. Ajacied407

    Vind hem prima. Hij klaagt nooit en als die er moet staan, staat hij er zoals gister.

   2. Litmanen

    Mee eens. Erg onzeker voor een keeper van boven de dertig. Geen greintje rust.
    Die pizzabakker uit Volendam kon er wat meer van. Lachen met die man, maar daar ging je als spits niet op je gemak op af.

 2. BobbyHaarms

  Dat verschil is immens groot met Jasper. Goed dat ie erbij is, ballen tegenhouden en hopen dat we geen strafschop tegen krijgen ūüėČ

 3. Joeguh9

  Ondanks dat ik het een prima keeper vind is het gat met Jasper te groot. Er moet een beetje druk zijn op een basisspeler wil hij maximaal presteren. Voorbeeld is van Rhijn die zonder druk zijn wedstrijdjes kon spelen omdat er toch geen concurrent was. Resultaat is bekend.

 4. Ajaxforlife

  In Nederland is dat lastig. .kijk naar destijds vermeer met cilessen.. en nu vermeer en die tweede 010-doelman. . gaat nog goed maar voor hoe lang?

Reageren is niet mogelijk.