There are no ads, please add some


Klaassen en Ajax mondeling akkoord over contract tot 2019

0820klaassen-ajax-jablonec

Davy Klaassen beschikt momenteel bij Ajax over een contract tot 2018 maar daar zal binnenkort verandering in komen. Klaassen gaat zich tot 2019 aan Ajax verbinden en van een spoedig vertrek is volgens de Hilversummer dan ook geen sprake. Klaassen wil eerst optimaal presteren bij Ajax alvorens hij ook maar gaat nadenken over een eventuele transfer.

‘Ajax en mijn zaakwaarnemers moeten het nog even allemaal op papier zetten en het zal dan wel een snelle krabbel worden aangezien wij veel wedstrijden spelen de komende tijd. Momenteel denk ik ook helemaal niet aan een vertrek want ik moet eerst beter presteren op het veld. Stel je voor dat ik aan het einde van het seizoen weg zou willen, maar een dramatisch half jaar speel… Daar sta je dan’. Een eventueel vertrek van trainer Frank de Boer speelt ook geen rol voor Klaassen. ‘Ik heb een heel goede band met hem, maar zijn eventuele vertrek zal geen invloed op mijn beslissingen hebben. Ik denk ook dat een transfer heel moeilijk is te plannen’, zo laat Klaassen weten tegenover De Telegraaf.

Bron: De Telegraaf


Gerelateerde posts

32 reacties

  1. Floris Stempel

   zeker. Niet alleen kan hij nog groeien, maar het team weet ook wat ze nu te doen staan.

  1. HURBIE

   Een wijs besluit van Klaassen zowel voor hem als de club ,hoop dat je die verlengingen nog jaren vol houd Je bent een belangrijke schakel in dit team hoop dat andere jongens je voorbeeld volgen

  1. BobbyHaarms

   Idd goed nieuws dit! Maar waarom niet gewoon tot 2020? Anders MOET je hem binnen 2 seizoenen al verkopen(na het seizoen 2017-2018) en heeft ie nog maar een 1 jarige contract en cash je dus minder..

   1. Ajax nr 1

    Dit verlengen is cashen voor Klaassen BobbyHarms Volgend jaar weer 1 jaar verlengen en Klaassen verdient nog ietsjes meer.

    1. BobbyHaarms

     Van mij mag het zo ook gaan Ajax nr 1. Probleem wat je dan alleen wel krijgt is natuurlijk het salarisplafond. Ik denk dat Davy daar nu al aardig in de buurt zit, denk je niet?

  2. Ramon1

   Zijn er nog steeds mensen die ajacied verkeerd schrijven vooral als je op zo een forum zit

 1. Ramon1

  Was al langer bekend deze jongen ziet ook dat die nog niet klaar js hij is niet constant en dat moet beter worden succes gozer

 2. Always4Ajax

  Contract gaat waarschijnlijk in vanaf 01-07-2015. Contracten van 5 jaar zie je eigenlijk niet meer bij spelers van deze leeftijd als het niet gaat om Engeland, Spanje of Italie. In die landen is het meer om de financiele zekerheid. Bazoer bij Ajax is een uitzondering maar heeft ook te maken met zijn jonge leeftijd. Kortom, in mijn ogen mooie deal

 3. Dincowboy

  Hoop dat ie blijft maar het is puur een verkoop plaatje om de prijs op te drijven in mijn ogen !!!

  1. Remco425

   In mijn ogen prima, als hij maar blijft. Wordt er eindelijk wst met dat geld gedaan.

 4. toon61

  Goed nieuws , alleen hij word ook niet beter , hij staat ook stil in ontwikkeling , komt allemaal omdat de ploeg niet draait , meer ervaring zou niet misstaan , maar het kost geld , en daar is markie niet voor .

  1. Velibor

   Geloof het ook toon,ben blij dat hij blijft hoor maar ben bang dat hij in bijvoorbeeld de Engelse competitie veel sneller veel beter wordt.

 5. Joep

  Hij is een voorbeeld voor de rest. En nu verder gaan ontwikkelen en de rest op sleeptouw nemen.

Reageren is niet mogelijk.