Milik en Cillessen trainen met groep mee maar zijn vraagteken voor uitduel met Heracles

0815ajax-willem2_milik

Ajax gaat zaterdagavond op bezoek bij Heracles Almelo maar doet dat waarschijnlijk zonder Jasper Cillessen en Arek Milik. Beide spelers keerden geblesseerd terug van hun interlandperiode en lijken niet inzetbaar aanstaande zaterdag. Opmerkelijk genoeg hebben zowel Milik en Cillessen last van een buikspierblessure.

Milik trainde donderdag gewoon mee met de selectie nadat hij  tijdens het EK-kwalificatieduel met Schotland een kwartier na rust naar de kant moest met een buikspierblessure. De Pool is afgelopen week behandeld aan de blessure maar verliet donderdag toch vroegtijdig de groepstraining. Ook Jasper Cillessen liep een buikspierblessure op tijdens de warming-up van Kazachstan – Nederland en miste deze wedstrijd als ook de blamage tegen Tsjechië. Beide spelers zullen vrijdag opnieuw worden getest en blijven vooralsnog een vraagteken voor de wedstrijd tegen Heracles.

Bron: Ajax.nl

Related posts

16 Comments

  1. FrankiC

   Het eigenaardige van Boer is dat je hem nauwelijks op fouten betrapt, maar bij de helft van de tegendoelpunten denk je, die had Cillessen gepakt (klemvast)! Vind Onana meer een Ajaxkeeper. Voorin zijn er mogelijkheden genoeg met Younes én Fisher. Meer beweging.

 1. Geroldkohlen

  haastige spoed is zelden goed zeggen ze, liever 1 wedstrijd missen dan een heel seizoen!

 2. Didron

  Hopelijk zijn ze beide inzetbaar, maar een goed en volledig herstel is het belangrijkst! Hopelijk spelen Boer en ?? goed op hun posities!!

  1. boysammy1

   Ik denk dat Klaassen/Sanogo dan Milik gaat overnemen.. Wordt geen leuke wedstrijd dan..

 3. toon61

  Je het niks aan Milik in dit ajax , dus je zal hem niet missen erg zat , het zat weer een slechte pot worden , dat weet je nu al .

  1. Velibor

   Milik is net zo goed als dat ie ballen krijgt wel of niet vd zijkant en das niks dus hij krijgt de schuld dat hij niet scoort volgens ons maar word misschien tijd voor hem om eens zen muil los te trekken tegen die Fisher en of El Ghazi als ze hem weer eens niet voor de kist krijgen of afleggen op hem,word er soms beroerd van van dat misplaatste egogedrag van die twee!

 4. Mijn Club

  Wanneer komt FALLOUT 4 uit? Ben echt voetbal moe, dus ’s ff kijken of er meer interesse is om hier een game topic van te maken.
  ON: Youness met z’n snelheid, lijkt me

Comments are closed.