Ajax neemt juridische stappen tegen Ajax Academy Dubai; Excuses Mido

0109deboer_mido
Ajax gaat juridische stappen ondernemen tegen de mensen achter de Ajax Academy Dubai. Ajax accepteert het niet dat de voetbalschool in het emiraat ongevraagd gebruik maakt van de naam van de club . „Wij willen uiteraard niet dat er misbruik wordt gemaakt van de naam Ajax”, aldus perschef Miel Brinkhuis tegenover Metro.

Ajax kwam er dinsdag achter dat de voetbalschool in Dubai gebruik maakt van hun naam door een tweet van oud-speler Ahmed Hossam Mido. Die twitterde dat hij afgelopen vrijdag de opening had verricht van de Ajax Academy Dubai. Toen de Egyptenaar er achter kwam dat Ajax niets met de voetbalschool te maken had stuurde hij twee tweets waarin hij zijn excuses aan Ajax aanbood.

„Hij heeft ons ook persoonlijk gebeld en nogmaals zijn excuses aangeboden”, aldus Brinkhuis. „Hij vertelde dat hij in Dubai was en toen gevraagd werd of hij de opening wilde verrichten van de voetbalschool. Hij is er eigenlijk aan zijn haren bijgesleept. Hij wist niet beter dan dat het een Ajax-voetbalschool was. Mido vindt het vooral heel vervelend voor de fans en zei dat hij Ajax in zijn hart heeft zitten en nooit iets zou doen dat de club zou schaden.”

Zie ook eerdere bericht: Mido opent ‘Ajax Academy’ maar Ajax weet van niks; ‘Een groot misverstand’

Bron: Metro

Related posts

9 Comments

 1. ritchy

  vraag gewoon honderdvijftig miljoen en 40 % van de omzet en de eerste keus van die spelers

  1. De Ajacied

   Mido heeft hier niets mee te maken, dus laat hem met rust aub,
   Pak die grote Sjeik idd maar aan voor grote schadevergoeding of misschien ontstaat er wel een samenwerking met Dubai wie weet. Allemaal €€€€ toch? ⚽️⚽️

   1. pietprecies

    Mido doet alsof ie van niks weet maar ik weet zeker dat die kebab er wel meer van wist hoor

   2. AFCA my World

    Lopen daar dan spelers die goed genoeg zouden zijn voor Ajax ? Daar lopen toch alleen maar kamelen ?

    1. Remco425

     In Dubai? Ik heb daar maar een paar kamelen gezien hoor en die waren er nog voor de toeristen ook…

 2. Slingertje.

  Werk aan de winkel voor Marcie Netto om daar een flink slaatje uit te slaan lijkt mij want geld is geen probleem bij die klanten daar.

 3. Mijn Club

  Inderdaad, ik voorzie een mooie samenwerking tussen Dubai en NL. Goed voor de export en import. Geen ruzie mee maken, maar handelen. Desnoods een blonde stoot ruilen voor 1.000.000.000. Misschien dan we dan weer langzaamaan kunnen aanhaken bij Luxemburg, San Marino en Gibraltar!

Comments are closed.