Stam volgt met belangstelling geruchten rondom De Boer

0427ligeon_jaapstam

Jaap Stam is momenteel samen met Andries Ulderink als trainer verantwoordelijk voor Jong Ajax en dat bevalt de voormalig verdediger van Ajax tot nu toe prima. Toch lijkt Stam ook wel wat te voelen om hoofdtrainer te worden van een eerste elftal en daarbij sluit hij Ajax en een overstap naar Engeland niet uit, zo laat hij weten in gesprek met Johan Derksen in het programma Derksen &……..

‘In januari komen er veel clubs vrij dus wellicht is dat voor mij wel een mooie kans om de overstap te maken naar het buitenland want ik heb dan mijn trainerscursus afgerond’, merkt Stam met een knipoog op. ‘Aan de andere kant lees ik ook de geruchten dat ik Frank de Boer moet opvolgen bij Ajax maar ik weet niet of dat gaat gebeuren. Frank is natuurlijk meerdere keren in verband gebracht met Engelse clubs en mocht dat aan het einde van het seizoen weer gebeuren dan moet je dat zeker meenemen maar dat geldt ook voor mijzelf, want werken als trainer in Engeland zie ik zeker zitten. Je loopbaan in de voetbalwereld is moeilijk te voorspellen zowel voor een  trainer als voor een speler dus we zien wel wat de toekomst brengt’.

Bron: RTL 7

Related posts

27 Comments

 1. jojocoolio

  Denk dat het een prima opvolger is voor de vertrekkende de Boer. Wat mij betreft kan hij na dit seizoen aan de slag…

  1. BobbyHaarms

   Ik denk dat het een uitstekend koppel kan zijn met Wim Jonk erbij. Ervaren of niet zegt mij niet zo heel veel, voorbeelden te over van beginnende trainers in de wereld die wel gelijk succesvol waren. Soms doet een frisse wind daarin juist wonderen, zie bv van Gaal in de jaren 90. Als je Stam kan behouden voor je club moet je het zeker niet nalaten

  2. De Ajacied

   Jaap zou niet verkeerd zijn met Jonk & Bergkamp hoor maar ik zou Ron Jans graag een bij Ajax zien,
   Ik verwacht dat hij dé man kan zijn voor ons Ajax
   Doet het al jaren heel goed met de clubs die hij geleid heeft!!! Toch? ⚽️⚽️

 2. WZAWZDB Ajax 14

  Wat mij betreft niet ik wil wel graag en ervaren coach die de jeugd en Ajax echt kan helpen

   1. WZAWZDB Ajax 14

    Hmm wat dacht je van een buitenlandse ervaren coach of Seedorf snapt het spelletje en heeft al ervaring bij AC MILAN

 3. Johan065

  Ik zou zo niet weten wie het roer moet overnemen. Bij Ajax waait de wind uit alle richtingen. Dus geen makkelijke keus. Ik denk niet dat Stam het gaat redden.

  1. BobbyHaarms

   Als het iemand van buitenaf moet worden met een Ajaxverleden dan zou ik zeggen Frank Rijkaard! Maar die wil helaas (nog) niet..

 4. Geroldkohlen

  rijkaard of jans! stam is misschien een goede trainer in wording, maar ik denk dat hij teveel (nu nog) naar de pijpen van het bestuur zal dansen en er dan geen frisse wind zal waaien, omdat hij nog een beginnende trainer zal zijn! wel zou ik stam zowiezo assistent maken van het eerste elftal maken met een ervaren coach naast hem, met jans zou het een goed duo zijn komen beide uit de zelfde streek.

   1. Geroldkohlen

    hahahaha nou ik hoop niet dat het dan 120 miljoen moet kosten hahaha maar rijkaard TD vind ik wel wat maar ik hoop zelf toch nog stiekem dat hij bij ons hoofdtrainer wilt worden, denk dat het voor het aantrekken van spelers buitenaf dan ook makkelijker word, rijkaard is toch wel grootheid als speler en trainer geweest.

 5. Coenie

  Ik heb het programma gisteren gezien. Ik schrok eerlijk gezegd een beetje van Stam op dit onderwerp. Hij heeft het zelfs al over een mooie club in Engeland….. Volgens mij overschat hij zichzelf. Hij zou het net zo moeten aanpakken als zijn spelers-loopbaan. Onderaan beginnen en als je het goed doet telkens een stap hogerop. Persoonlijk denk ik dat hij nog niet klaar is voor Ajax1.

 6. Ronkr

  Stam is een zeer goede voetballer geweest . Laat de volgende stap voor Stam zijn , twee jaar bij Ajax als assistent . En dan doorschuiven als hoofd trainer . Rijkaard als TD en hoofdtrainer Ron Jans. (Gym)leraren doen het goed bij Ajax.

  1. Zlatan

   Eerst ervaren trainer erbij , misschien heeft Stam overwicht op de jonge spelers , hij is in elk geval groter ha ha ha ( Ronkr )

Comments are closed.