Mido opent ‘Ajax Academy’ maar Ajax weet van niks; ‘Een groot misverstand’

0109deboer_mido

Vandaag verscheen het opmerkelijk nieuws dat oud-Ajacied Ahmed ‘Mido’ Hossam een ‘Ajax Academy’ zou runnen in Dubai. Deze academy blijkt echter niets met Ajax te maken te hebben. Patrick Ladru, voormalig jeugdtrainer bij Ajax, probeert in gesprek met Ajax Showtime duidelijkheid te verschaffen.

Ladru zegt al zeven jaar geleden met zijn broer een webshop te hebben opgericht. “Mijn broer en ik zagen zeven jaar geleden dat het niveau van jeugdspelers bij amateurclubs achteruit ging. We hebben toen in onze vrije tijd een tool gemaakt met allemaal trainingsoefeningen. Mijn broer heeft een contract getekend met Ajax dat de we de website ‘Ajax Online Academy’ mogen noemen, maar dit staat los van de jeugdopleiding van Ajax.”

Een van de geïnteresseerden was een gefortuneerde Egyptenaar, die contact zocht met Mido om de methoden in Dubai aan de man te brengen. “Onze tool wordt over de hele wereld gebruikt, maar het begin stamt nog uit de tijd dat Danny Blind hoofdtrainer was bij Ajax”, verduidelijkt Ladru. “Dat Mido spreekt over de ‘Ajax Academy’ is een groot misverstand.

Related posts

19 Comments

 1. ritchy

  het woordje de het of en wordt omgedraaid en je hebt een ander verhaal… misschien wordt Ajax wel overgenomen door een rijke olie sjeik… misschien redden we het dan wel in Europa

  1. De Ajacied

   Ja helaas is dat de toekomst van het voetbal
   Dus kunnen we ook maar beter hier in mee gaan,
   Maar wel voor héél veel €€€
   En anders niet, toch? ⚽️⚽️

 2. HURBIE

  Zou niet gek zijn ,want ze moeten hun huid duur verkopen Enigste manier om weer mee te tellen in de top

 3. knudde32

  zelfs met erg veel poen red je het niet simpelweg omdat de toppers echt niet in de zwakke nld competie willen spelen

Comments are closed.