Cillessen nog in ongewisse over rugblessure; hoopt Tsjechië te halen

0226legia-ajax_cillessen

Jasper Cillessen raakte tijdens de warming-up voor het gewonnen duel met Kazachstan (1-2) geblesseerd aan zijn rug. Cillessen liet na afloop van het duel tegen Kazachstan tegenover de NOS weten dat de aard van zijn blessure nog niet exact duidelijk i. s ‘Ik schoot in de warming-up een bal met links weg, toen schoot het erin. k probeerde me nog te herpakken, maar het ging echt niet. De dokter zei dat het zo alleen maar erger zou worden”.

“Mijn rug voelt nu stijf, dus het is even afwachten. Ik weet niet wat het is. Ik heb dit ook niet eerder meegemaakt. Dat maakt het extra zuur. Of spelen een optie was? Nee, de pijn werd alleen maar erger. Hopelijk weten we snel meer. Als er geen ernstige schade is, dan ga ik er alles aan doen om te spelen tegen Tsjechië.’

Tim Krul verving Cillessen onder de lat tegen Kazachstan, maar ook Krul raakte laat in het duel geblesseerd. Hij werd tien minuten voor tijd gewisseld. Jeroen Zoet was zijn vervanger. De sluitpost van PSV maakte zijn debuut. “Dat is natuurlijk mooi voor Jeroen, maar zuur dat het op deze manier gebeurt”, aldus Cillessen. Kenneth Vermeer werd opgeroepen door bondscoach Danny Blind als vervanger van Krul die dinsdag zeker niet gaat halen.

Cillessen en Milik maken het kwartet vol in de ziekenboeg. Davy Klaassen moest zich met een lichte hersenschudding afmelden bij Oranje – en we hebben nog niet gehoord dat hij weer fit is – terwijl Viktor Fischer vanwege kleine pijntjes verstek liet gaan bij Jong Denemarken. Van Klaassen en Fischer wordt nog wel steeds verwacht dat ze spoedig kunnen aansluiten.

Bron: NOS

Related posts

8 Comments

  1. Remco425

    Laat Tsjechie maar lopen zodat je weer fit bent voor Heracles. Geen risico en zeker niet voor iets dat toch al verloren is.

  2. HURBIE

    hij vind zijn club heel belangrijk ,maar dat hij in het Nederlands elftal speelt is hij trots op en verdiend ook TOPPERTJE

Comments are closed.