Debuut El Ghazi en Tete in Oranje; Cillessen haakt geblesseerd af

0331jongoranje-elghazi

Het Nederlands elftal begint om 18.00 uur aan de interland tegen Kazachstan. Oranje vecht voor de laatste strohalm voor deelname aan het EK in Frankrijk volgend jaar. Bondscoach Danny Blind start met drie Ajacieden in de basis: Tete, Riedewald en El Ghazi. Voor Tete en El Ghazi betekent dat hun debuut in Oranje. Jasper Cillessen liep in de warming-up een rugblessure op en moest afhaken.

Opstelling Oranje: Krul, Tete, Bruma, Van Dijk, Riedewald, Wijnaldum, Blind, Sneijder (c), El Ghazi, Huntelaar, Memphis

Related posts

23 Comments

 1. pietprecies

  Gaat lekker zo, cillessen blessure, milik blessure, bend over and lube up Well Heracles is coming in next weekend…

  1. De Ajacied

   Tete en Riedewald spelen heel goed hoor, maar dat doen ze bij Ajax eigenlijk ook wel, al zijn het ook 2 van de weinige die goed spelen bij Ajax , toch??⚽️

    1. Rene1964

     Serieus? Nog lager?
     Ik heb voor de verandering ’s een keer naar het NL elftal gekeken. Viel me nog alleszins mee. Maar het lijkt wel Jong Oranje met enkele dispensatie spelers!!! Zoiets als voor de Olympische Spelen.

     1. SPHAFCA

      Jup, nog lager! Haha. Schande inderdaad wat er in het Nederlands elftal speelt, bruma kan er echt helemaal niks van, riedewald en Tete moeten zich eerst maar bij Ajax bewijzen (bedoel ik niet 7 wedstrijden) El Ghazi komt zelfde iemand voorbij, maar heeft dan wel scorend vermogen, niet echt NL elftal waardig als je het mij vraagt. Maar ach, het voordeel is dat onze spelers nu geen goed ek kunnen spelen en ze dus minder snel weggaan ?

     2. Remco425

      Ben het met je eens dat er ook hier te veel jonge spelers spelen. Dat komt deels doordat er een heel elftal geblesseerden zijn en een aantal nauwelijks bij hun club spelen, maar ook doordat we niet beter hebben. El Ghazi is nu al beter dan Narsingh, maar normaal speelt Robben daar. En Tete is op dit moment gewoon beter dan Van Rhijn en Vd Wiel.

     3. SPHAFCA

      Ja, iedereen is beter dan Narsingh, maar dan zie ik liever bijvoorbeeld een Lens. Over Tete heb je gelijk, al is Janmaat in vorm denk ik wel iets verder maar die is ook nog geblesseerd.

 2. fjonkman

  Ze hebben het alledrie tot nog toe erg goed gedaan. Alleen, wtf is er met Daley Blind aan de hand? Die jongen speelt echt slecht. Veel balverlies, passes slecht…

  1. Rene1964

   Ik wilde het net schrijven ja. Hij was veruit de minste. Huntelaar trouwens ook nauwelijks gezien. El Ghazi redelijk, maar verliest best vaak knullig de bal. Tete hartstikke volwassen en goed. Riedewald ook. Sneijder viel me ook mee.

 3. 4everAjax

  Je ziet nu wel waarom Tete zich vooral nu nog alleen met verdedigen bezig houdt. Dat is nu zijn sterke kant die hij “gewoon” moet maken. Daarna eens kijken of hij ook kan gaan opstomen langs de lijn. Niet te snel en teveel vragen van hem wat momenteel door veel Ajax supporters al wel wordt gevraagd. Laat hem eerst maar een verdedigende zekerheid worden. Paar mooie tackles wer gezien van hem vanavond.

 4. ajacied078

  kansje om zich te bewijzen voor onze reserve keeper tegen heracles. tete wordt echt een grote mits die jongen niet gek gemaakt wordt en goede begeleiding heeft en houdt! riedewald is nog te wisselvallig net als de rest van dit nl elftal en tevens ook helaas ons aller ajax.

Comments are closed.