Bazoer: ‘Het liefste naar FC Barcelona, dat zou ultiem zijn’

1004ajax-psv_bazoer

Riechedly Bazoer maakt momenteel deel uit van het Nederlands Elftal en is uitgegroeid tot een vaste basisspeler bij Ajax. De speler die in 2012 de overstap maakte van de jeugdopleiding van psv naar Ajax wordt al vergeleken met Frank Rijkaard en dat siert de 18-jarige middenvelder. Bazoer hoorde zondag dat hij was opgeroepen voor Oranje omdat Davy Klaassen zich had afgemeld met een blessure.

‘Het telefoontje wat ik kreeg maakte mij enorm trots want ondanks dat ik vaak voor jeugdelftallen van Oranje ben opgeroepen geeft een uitnodiging voor het grote Oranje je wel een extra kick. Ik wil proberen om ook daar een vaste waarde te worden zoals ook bij Ajax nu het geval is en ga daar mijn uiterste best voor doen. Dit jaar wil ik kampioen worden met Ajax en nog beter worden als voetballer. Misschien dat ik dan op mijn 22ste of 23ste naar een mooie club in Spanje vertrek. Het liefste naar FC Barcelona, dat zou ultiem zijn”, besloot Bazoer tegenover Ons Oranje.

Bron: Ons Oranje

Related posts

39 Comments

  1. dioajax

   over twee jaren is hij weg…alles rond voetbal gaat over geld…het is niet meer als vroeger en jonge spelers nu hebben van alles…autos geld enz…en ajax moet veranderen en een echte team opbouwt en niet alles verkopen voor geld…ik wil een echte ajax zien en de spelers alles geven voor het beste en spelen voor het shirt…

 1. AFCARay

  Ze gaan allemaal op hun 23ste, kan er weer niet gebouwd worden aan een goed team…… Idd eerst maar 5jr knallen…..

 2. boysammy1

  Kan hij makkelijk halen, we hebben met die Baaszoer een jonge Yaya Toure binnen! Als er maar geen ratten komen dat hem halen, WZAWZDB!

 3. theumesAFCA

  jongen blijf nou mog 2 seizoenen t is niet dat ze hem.opeens niet meer zien staan

  1. Remco425

   Waarom maar 2 seizoenen als hij het zelf over 4 of 5 heeft? Of heb je alleen de kop gelezen?

 4. Mooi

  18 jaar komt net kijken laat je niet gek maken en droom voorlopig maar van Barcelona .Maar het zou best wel mogelijk zijn later .

 5. Remco425

  Vorige week had hij het over 2 of 3 jaar, nu over 4 of 5 jaar. volgende week is het misschien 6 of 7 jaar. We zien het wel. Hij mag dromen, als hij zichzelf maar niet gek maakt. Dat zou zonde zijn.

 6. theomar

  Aan einde van dit seizoen is ie weg voor veel centen. Bijzonder jammer, maar dat is tegenwoordig de realiteit.

  1. Mijn Club

   Dat doen de domme jongetjes, die snel willen cashen. Overigens zal ook Bazoer nu al een leuk centje verdienen, wat alleen maar meer zal gaan worden. Ik denk dat hij verstandig genoeg is, om niet in dezelfde val te lopen, waarin er al zoveel zijn gelopen.
   Eerst onmisbaar zijn voor Ajax en vaste waarde in NL elftal, daarna rustig verder kijken! Da’s mijn tip! Beter in een keer goed doen, dan naar Newcastle en op dat niveau blijven hangen !

 7. N-AFCA

  Zo jammer weer.. Altijd beginnen over dat Barcelona. Ik word daar zo moe van! Er zijn zoveel voorbeelden van talenten die naar het buitenland gaan en 1 grote flop zijn geworden. Leer daarvan en ga nog geen “Barcelona” roepen.

  1. 4everAjax

   Wat is er mis met een jongensdroom. Hij is 18. Daarbij, iedereen mag toch zeggen wat hij hoopt in de toekomst te bereiken. Het kan ook zijn dat zo’n droom maakt dat hij zijn stinkende best blijft doen omdat hij al wel snapt dat hij er niet zomaar eventjes komt.

  2. Velibor

   Voorlopig beginfase daar in januari eerst nog even Arda Superturk bij Barcelona volgens mij dus zou nog even wachten met eventuele overgang .

 8. Ajax nr 1

  Bazoer ik hou je eraan aan deze woorden. Maar ik ben bang dat je het niet waar gaat maken en dat je al eerder pleite ben. Want wie is je zaakwaarnemer??

 9. 4everAjax

  Zijn broer en niet Raiola. Samen met zijn broer is er nu gekozen voor Ajax ipv cashen bij Man. City. Dus geen slechte combi.

 10. Slingertje.

  Dat is echt een paar niveautjes te hoog voor hem. Valencia of Sevilla fc zou al mooi zijn.

  1. Velibor

   Over 5 jaar lachen ze misschien wel over 50miljoen want het gaat zo fucking snel met die transferbedragen!

 11. bukowski7709

  Barcelona, haha… waarom zou je zulke uitspraken eigenlijk doen? is het niet het mooiste wat er is om in een Ajax shirt te spelen? ik roep toch ook niet als ik bij de appie werk dag ik over 5 jaar bij de plus wil werken. doe je best, geniet en zie wel wat er van komt…

Comments are closed.