Ajax Vrouwen koploper na winst op Psv

0927telstarvrouwen-ajax

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagavond prima zaken gedaan door een 1-3 overwinning op de vrouwen van psv. Door de zege hebben de dames de koppositie in de competitie veroverd. Eshly Bakker, Kelly Zeeman en Desiree van Lunteren scoorden namens Ajax terwijl Coolen voor psv de eretreffer mocht maken. Coach Engelkes was dan ook een tevreden man na afloop. ‘We hebben het goed gedaan en aan het einde van de eerste helft ging het wat minder, maar we waren wel de bovenliggende partij. Het enige dat je ze verwijten kon, was dat er weinig kansen werden gecreëerd. Dat lukte in de tweede helft wel’.

Opstelling Ajax Vrouwen: Sarasola; Koster, Van Dongen, Van der Linden, Hogewoning (46. Zeeman (83. Van der Most); Kaagman, Van Lunteren, Middag; De Ridder, Bakker, Pieëte (Versteegt)

Bron: Ajax.nl

Related posts

21 Comments

  1. De Ajacied

   Toppers zijn deze Ajacieden hun hebben tenminste wel inzet en strijd, daar kan ajax1 nog héél wat van leren toch?

 1. fjonkman

  En geven het goede voorbeeld aan onze jongens hoe het in Maart komend jaar moet gaan in Lampegat!!

  1. Litmanen

   Zo lang Koster in de basis staat gaat het achterin goed. Doodzonde dat ze door Engelkes het WK gemist heeft. Geeft aan dat in dit geval de spelers beter zijn dan de trainer die er voor staat.

 2. Mijn Club

  Jaaaaaaa, super dames! Hartstikke trots op jullie! Op naar het kampioenschap! Dat zou geweldig zijn. 250.000 man (en vrouw) langs de grachten. Lange neus naar de lampjes en de Coolsingel :))

 3. johnie stalker

  Straks worden de Ajax meiden kampioen. Tienduizenden gillende Ajax supportsters staan hun heldinnen toe te juichen op het Leidse. Er wordt gezongen, Bengaals vuurwerk afgestoken en bier gezopen. Het ‘Helemaal Niets…!’ galmt door de Leidsestraat.
  Op bushokjes staan gillende wijfen de ME uit te dagen. Een paar glazen vliegen richting witte helmen. Vanaf Paradiso komen meerdere pelotons richting het Leidse lopen. De sfeer wordt grimmig als groepjes dronken supportsters de smerissen uit staan te dagen. Blaffende honden. Als er vuurwerk naar de ME wordt gegooid is dat het teken voor de juten om een eerste charge uit te voeren. Er vallen rake klappen als de smerissen hun wapenstokken gebruiken om groepjes meiden uit elkaar te drijven. Een bushokje bezwijkt. Glas sneuvelt. Een paar winkelruiten worden ingegooid en de Leidsestraat verandert langzaam in een slagveld vol met plastic bierglazen, stenen, rennende wijfen en smeris te paard. Meer vuurwerk. Er wordt brand gesticht in een vuilnisbak, de rook is verstikkend.
  De Ajax dames zijn inmiddels al naar binnen. Terwijl ze nippen aan een glaasje witte wijn worden er buiten meerdere supportsters gearresteerd en afgevoerd in gereedstaande ME busjes. Als de derde schaal bitterballen wordt geserveerd, is het Plein grotendeels schoongeveegd. De overgebleven supportsters drinken een laatste biertje en hebben een topavond gehad. Één agent raakte gewond, dat was lachen man!
  Euh. Vrouw!

 4. De Ajacied

  Deze Ajacieden hebben een andere instelling als Ajax1
  Kunnen ze nog héél wat van leren hoor
  Top dames ⚽️⚽️

Comments are closed.