Ajax verliest oefenduel tegen Southampton met 1-2

Ajax_letters

Ajax heeft het oefenduel met Southampton op de Toekomst met 1-2 verloren. Bij Ajax stond John Heitinga eindelijk eens in de basis maar de routinier kon niet voorkomen dat Southampton met rust op een 0-1 voorsprong stond. Ryan Seager kopte een voorzet van Jay Rodriques tegen de touwen. Na de thee lukte het Ajax niet om grip op de wedstrijd te krijgen en dat resulteerde al snel in de 0-2 van  Juanmi. Het was uiteindelijk Lasse Schöne die een gegeven penalty benutte en uiteindelijk ook nog bijna de 2-2 scoorde maar keeper Gazzaniga voorkwam dat met een knappe redding waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-2 overwinning voor de Engelsen.

Bron: Twitter

Related posts

73 Comments

 1. De Ajacied

  Ja we lezen nog maar zelden dat ze gewonnen hebben, en mooi en goed gevoetbald hebben, ik word er een beetje moedeloos van en ik denk dat ik niet de enige ben toch?
  Erg jammer

  1. Mijn Club

   Ik ben al dolgelukkig met een 1-2 verlies. Jippie, het is in ieder geval geen 0-5 geworden. Wel belachelijk dat Schöne meedeed! Die zit toch bij Jong Ajax?! Waarom niet gespeeld met een sterk verjongd elftal, zodat ze kunnen wennen aan het hoge niveau?! 16 en 17 jarigen bijv.
   Ff serieus: laat Schöne maar meedoen in de wedstrijden waarin het er WEL om gaat! Goed bezig de Boer. Sjappoo !!

     1. 4everAjax

      Kijk eens naar de grote van je letters. Als het bewust is, is het niet netjes. Schreeuwen is nooit goed.

  2. AFC98

   Southampton speelde met een goed bpl team (zonder Pelle, van dijk en mane) en ze speelden tegen jong Ajax, enige speler die in de eerste elf stond die dat normaal ook staat was dijks… Logisch dus dat Ajax hier verliest, en dan valt 1-2 nog wel mee.

   1. FdB=Ajax

    Ach, lekker belangrijk zo’n oefenpotje…
    Moet wel zeggen dat het voor Ajax is te hopen dat vdHoorn geen minuten meer gaat maken in het eerste… poeh die was slecht

 2. ikbeneduard

  Positief blijven, hoewel dat niet altijd makkelijk is. Was slechts een oefenpot met de B-garnituur.

   1. BobbyHaarms

    Eens. Lasse verdient het op basis van zijn inzet en kwaliteiten om “gewoon” in de basis te starten in Ajax 1. En doe Serero dan ook gelijk maar. Wat deze wedstrijd betreft ga je al bijna wennen aan zaadloos kutvoetbal van onze kant en af en toe een nederlaag. Maar laten we positief blijven en hopen dat het de gebruikelijke herfstdip is van onze helden

    1. godenzonen

     die 2 die je noemt moeten ook altijd het werk van de andere doen. en ook nog uitblinken.

 3. AjaxBarcelona

  Kijk dat bedoel ik nou in het vorige topic. Gewoon standaard negatief. Geen van jullie kent de opstelling van Southampton en ik den k ook niet eens van Ajax. Dan zo’n opmerking dat het gewoon is dat ze verliezen. Tegen PSV was de laatste verliespot sinds vele weken. Echt treurig die reacties.

  1. vanzanten

   Ja, maar hoe was het spel? En wat voor tegenstanders hadden we? Waarom mogen we (als echte fans) niet gewoon balen van het waardeloze spel van onze ploeg, waar geen enkele progressie in zit (al jaren) en waarbij je elke keer weer een dankgebed moet doen als een zwaarbevochten overwinning is behaald tegen een team dat 10% van onze begroting heeft?

   1. rebel62

    De afgelopen dagen alle posts in de gaten gehouden en 90% is het zat ,geen herkenbaar voetbal geen tempo geen Ajax . En voor degene die toch nog achter de Boer staan droom lekker verder , er staat geen logisch elftal Ajax hoort ervaring te hebben aangevuld met talenten , nu zijn het jeugdige redelijke voetballers aangevuld met talenten. zoek de verschillen 🙁

    1. Rene1964

     Ik REBEL lekker met jou mee! Het is triest gesteld bij de club en wat mij betreft mogen er acties gaan volgen op dit wanbeleid. Een enkeling staat nog achter de trainer, maar dat is uiteraard hun goed recht!

  2. LitmanenCBS

   Hier ben ik het volledig met je eens. Wat een ongelofelijke azijnpissers bevinden zich hier onder de mensen die commentaar geven.
   Ontopic. Jammer van het verlies.

   1. Litmanen

    Er zijn hier een paar mensen die nog positief zijn als we nacompetitie moeten spelen om in de eredivisie te blijven. Het gaat al twee jaar beroerd en De Boer is vorig jaar ontsnapt met wee een kampioenschap maar ook toen zag het er al niet uit.

    Hou eens op asjeblieft. Frank de Boer weigert ten allen tijde om goede ervaren spelers aan te trekken en degene die hij heeft stelt hij niet op. Heitinga is een miskoop die hem door de strot is geduwd en dus stelt hij hem niet op, zelfs al zou hij fit zijn.

    Het wachten is tot volgend jaar en hopen dat de schade dit jaar gaat meevallen, maar zowel Europees als nationaal houd ik mijn hart vast.

  3. Mijn Club

   AB: als iedereen net als jij zou denken, was Ajax inmiddels nog verder gezonken, dan het nu al is. Dan zou de Boer Nouri en vd Beek erin hebben gezet. Cerni en zo. De gemiddelde leeftijd zou onder de 20 zijn, want dan geeft de Boer WEER een mijlpaal bereikt!
   Wees blij dat er zoveel weerstand is, anders zouden we helemaal naar de verdommenis gaan!

   1. AjaxBarcelona

    Sorry hoor mij club maar probeer nu eens te begrijpen wat ik schrijf ipv dat soort bizarre conclusies te trekken over hoe ik denk. Jij zegt dat andere oogkleppen ophebben maar sorry, jij kan zelf echt nog maar een kant opkijken en dat is echt niet (altijd) de goede kant.

    1. toon61

     Lul toch niet zo slap man , het merendeel hier is het niet eens met hoe het gaat , als je dat niet ziet helpt het niet met je , misschien zie nog eens het licht .

 4. Iceman

  Ja ach dit bevestigt maar eens te meer de het tijd is voor een andere trainer niks te nadelen van Frank De Boer hij heeft het fantastisch gedaan maar volgens mij heeft hij geen grip meer op de groep tijd voor een frisse wind een andere gezicht voor de groep.

 5. AjaxBarcelona

  Weet je wat het erge is Litmanen. Ze hebben het zelf niet eens in de gaten. Het is gewoon standaard kut reageren wat ze doen. Zit negen van de tien keer ook geen enkele inhoud in, uitzonderingen daargelaten. Geeft wel het algemene niveau aan van het forum. Wel erg jammer om dat te constateren. Beetje hollen achter de mensen met de grootste bek. Vergelijkbaar met onze Perfecte Vredelievende Partij :-).

     1. Litmanen

      er is er maar een de echte en ik ben zeker niet positief. Ik haat het om al met angst en beven naar Ajax-De Graafschap te gaan kijken.

 6. Ajax1958

  Gewoon realistisch zijn, is toch niet zo moeilijk? Kijk even naar het programma wat Ajax heeft gehad. Nogmaals, over 1 maand weten we zo’n beetje waar we staan. Spelen we tegen clubjes uit het linkerrijtje, waaronder 2x tegen 010 ( comp en beker) , EL. enz. Tja, zal wel even andere koek zijn dan Willem 2, NEC en Excelsior.

 7. SPHAFCA

  AjaxBarcelona en misschien moet jij is op de topics zelf gaan reageren ipv zeiken op reacties van anderen, want meer doe je niet..

  1. toon61

   helemaal waar , hij zeikt en doet maar wat , hij wil hem mening opdringen , dat het allemaal zo goed is bij ajax .
   Het merendeel hier ziet dat het zwaar kut is wat ze laten zien de laatste jaren, in de jaren dat de boer kampioen werd , had hij geluk , de rest was nog slechter , dat soort volk ziet dat toch niet , hij krijgt een stijf pieluku als hij de naam ajax hoort .

   1. AjaxBarcelona

    Whaaaa die Toon. Weer helemaal back met humor. Als er eentje is die niet kan lezen, een mening als een grammofoonplaat weergeeft, alleen maar zeikt en ook nog eens PSV supporter is dan ben jij dat wel. Echt toen ik jou reactie las flikkerde ik uit mijn stoel van het lachen, dank daarvoor. Maar verfer ben je gewoon een irritante randdebiel 🙂

    1. AjaxBarcelona

     Trouwens, als ik je foto zie Toon zou ik er echt miet zo’n stuk vervelend stront achter zoeken. Zo zie je maar, uiterlijk zegt niet alles.

  2. 4everAjax

   Volgens mij moet je deze site dan beter in de gaten houden hoor. Zie vaak genoeg uitgebreide reacties van hem op topics.

    1. Ajax nr 1

     Sorry hoor maar van de reactie’s van AjaxBarcelona wordt je soms echt doodmoe het lijkt wel FdB zelf of het is Samson van de Pvda die instelling heeft AB wel. Blijf maar lekker positief lullen en maak Ajax nog maar verder kapot. Slapert

 8. 4everAjax

  Goh, niet veel veranderd in de tussentijd lees ik. Nog altijd even gezellig hier 🙂

 9. PvL020

  John heeft nu in verschillende elftallen mee gespeeld maar nog niet gewonnen als hij in de basis start

 10. AFC98

  Bullshit… Rodriguez, Juanmi, Romeu, Davis en Gaston Ramirez (deden allen mee) zijn gewoon spelers die vaak basis staan bij Southampton…

 11. 4everAjax

  Ach, men vindt het hier leuker om te zeggen dat we hebben verloren van een C-team want dat staat zo lekker positief. Ik begrijp AB wel. Je mag hier allen kritiek hebben al dat samengaat met grof taal gebruik, belachelijk maken van je eigen club, offeren van spelers en staf etc. Normale commentaren zie je tegenwoordig zelden meer. Maar dat is overal op het net. Ik vraag me wel eens af of ze thuis ook zo zijn als zaken niet bevallen.

Comments are closed.