Boilesen hoopt nog altijd op winterse transfer

0312dnjepr-ajax_boilesen

Nicolai Boilesen is volledig op een zijspoor beland bij Ajax en komt dit seizoen niet meer in actie voor het eerste elftal en Jong Ajax. De Deense vleugelverdediger weigerde zijn contract te verlengen, waardoor Frank de Boer voor andere spelers kiest. Boilesen wil dan ook vertrekken en hoopt nu op een winterse transfer.

Vader en zaakwaarnemer Kenny Boilesen laat aan Ajaxshowtime weten dat men elke dag bezig is met het zoeken naar een club maar dat er nog weinig schot in de zaak zit. ‘We richten ons nog steeds op een club uit een van de vijf grote landen maar op dit moment is er nog niks concreet. Waarschijnlijk zal het contract van Nicolai komende zomer worden ontbonden bij Ajax en in principe is alles mogelijk waarbij wij ons nu richten op een winterse transfer’.

Bron: Ajaxshowtime

Related posts

46 Comments

 1. ArekMilikfan

  denk je nou echt dat je goed bent voor de 5 to plannen als je nog niet eens een 6 kan halen bij ajax droom lekker verder jongen

  1. BobbyHaarms

   Wij hopen met je mee Boilesen dat je oprot. Maar een top 5 land? Van onderen bedoel je zeker.

  2. Bacardinho

   Hij bedoeld wss dat ie in één van die landen op vakantie wil. Nou..vlug boeken dan, heb je tenminste nog vroegboekkorting!

  1. BobbyHaarms

   Ik kan me 1 zeer goede helft herinneren van hem en dat was tegen Barca. Op wat bevliegingen na was het verder erg matig wat hij liet zien. Meest onbegrijpelijke vond ik toch wel dat die snotaap onze aanvoerder werd..

 2. Reno

  Hij is een beetje in dromenland, hij denkt sirius dat iemand hem überhaupt gratis wil!??

 3. Ajax nr 1

  Deze jongen is kapotgemaakt ja je leest het goed KAPOTGEMAAKT. En dat door mensen die voetballers beter moet maken. VAN VOETBALTALENT!!naar voetballer VOOR GEEN CENT !! Succes Boilesen

  1. Basl

   Jongen is helemaal niet kapot gemaakt. Hoe kom je daar nou bij. Ajax heeft hem een keurige aanbieding gedaan na 2 zeer twijfelachtige jaren en hij heeft niet getekend omdat hij meer geld wilde. De enige die boilesen kapot maakt is boilesen zelf!

   1. Ajax nr 1

    Vertellen dat je het goed doet en zeggen dat hij een toptalent is en dan aanvoerder maken elke week maar in de basis en zeggen dat je hem heel hard nodig heb. En dan zwart maken en zeggen dat hij ver ondermaats presteerd. Nee dat is niet iemand kapot maken. Kijken als dat in jouw loopbaan gebeurd als ze dat openlijk in de media vertellen en dan kijken wat dat met jou doet. Terwijl de staf hun werk ook al jaren niet doet.

    1. Fvanr

     Jij hebt helemaal gelijk Ajax nr 1. Onderstreep jouw motivatie. Probleem ligt niet zo zeer bij de jonge gasten zoals boilissen, ze kunnen gewoon niet beter. Het probleem is degene die ze in het veld zet, die de keuze maakt wie moet spelen. Die beslist wie aanvoerder moet worden. Met alle respect; het is de trainer coach die dat bepaald en die heeft de laatste twee jaar totaal verkeerde keuze gemaakt. Dus ik herhaal tijd voor witte zakdoekjes

     1. AjaxBarcelona

      Heb jij al lopen zwaaien dan? Zo niet, waarom wachten op anderen? Hier heb je een uitgesproken mening, doe dat dan ook in het stadion.

     2. Ajax nr 1

      Het wordt er zeker tijd voor. Voetballend stellen we steeds minder voor met die mooie beslissingen van ze. Het is gewoon niet meer te geloven wat er allemaal gebeurt bij Ajax. Ga op deze voet verder en het is klaar met Ajax. Er zijn idd supporters die de spelers maar de schuld blijven geven maar het lig niet aan hun. Leiding en ervaring in het veld en goede begeleiding hebben onze broekjes nodig alleen dat maakt Ajax beter. Niet van die gasten die er alleen maar voor de status zitten. Ik ben al 40 jaar trouwe supporter maar wat ik nu al een tijd ziet zie je bij geen een topclub. Ze zijn echt gek bij Ajax dat je zo verder gaat.

    2. pietprecies

     En wekelijks door de meest matige vleugel aanvallers zoals Ruben schaken aan alle kanten voorbij gelopen worden, man hoor je wel wat je zegt?? Als je ook maar een beetje zelfkritisch bent dan snap je dat je dan niet zo lekker bezig bent hoor. Hij heeft zoveel kansen gehad om het te laten zien, dat hij het zelf dan niet oppakt is een ander verhaal, ach, laat hem en z’n pappie maar denken dat hij geschikt is voor een stap hogerop, ik zou het hem nog gunnen ook maar er is er maar 1 verantwoordelijk voor zijn falen en dat is boilesen zelf

 4. Remco425

  Desnoods transfervrij. Hij wordt toch niet meer gebruikt, dat scheelt dan iig een paar ton aan salaris

  1. ajaciedpiet

   Een ton meer of minder maakt bij ajax niet meer uit, ze doen toch niets met hun geld…

    1. pietprecies

     Ook dat doen ze hoor met het aantrekken van spelers als saNoGoal en heitinga die niet geschikt zijn of gebruikt worden, zimling niet te vergeten

     1. Remco425

      Heitinga is zeker niet weggegooid geld en wordt wel gebruikt, zij het niet op het veld. Bij Sanogo en Zimling maakten ze een fout, maar is/was de insteek ze te gebruiken, maar met Boilesen weten ze nu al dat ze geen gebruik meer van hem zullen maken. Is toch anders.

 5. Geroldkohlen

  hopen dat hij een transfer maakt en anders gewoon op de laatste dag ttansfervrij laten gaan! hij gaat toch aan het einde van het seizoen anders gratis de deur uit, en betaal je salaris voor een speler die nooit zal spelen!

 6. AFCA my World

  Als hij is opgerot is er misschien ruimte voorVlaar,is wel een Ex kakkerlak ,maar transfervrij en heeft veel ervaring,ik zie hem wel graag komen,een beest erbij isprima !

    1. BobbyHaarms

     En laten we nou net Schone en in iets mindere mate Serero hebben Didron….Maar ja, die zitten helaas zelden bij de basiself 🙁

 7. Slingertje.

  Probeer het eens in Liechtenstein,Andorra of San Marino maar waarschijnlijk beland hij daar ook op de bank.

 8. Oosterse Ajacied

  Toepasselijke foto weer, alhoewel een rode kaart was nog grappiger geweest 🙂

 9. pietprecies

  Haha, en papa boilesen vind het blijkbaar gek dat zich nog geen club als real, Dortmund of Liverpool gemeld heeft voor zoon lief. Ik heb nieuws voor hem, als er een club uit de segunda division of championship zich voor hem meld mag hij al z’n handjes dichtwrijven.. Met alle respect, als je jezelf een wedstrijd lang voorbij laat lopen door Ruben schaken en nog te lui bent om er vervolgens achteraan te rennen, dan ben je echt een mislukkeling. Ga dan lekker studeren en een maatschappelijke carrière beginnen want qua voetbal kom je niet verder dan niveautje topklasse als je geluk hebt. Echt een zelfoverschattende dildo die gast

 10. KBouter

  Je kunt Vlaar of Javier Mascherano enof Gerard Piqué, Ramos of Thiago Silva kopen wat je wilt, maar ook die zullen net als Heitinga eindigen op de bank.

  Frank de Boer zal zijn oogappeltje (lieveling) Veltman nooit, maar dan ook nooit laten vallen, dat is een moderne topverdediger in zijn ogen,alleen wij zien het niet,maar hij wel!

  Wij zullen er wel geen verstand van hebben.

 11. Widi

  Erg jammer dat deze speler geen goede begeleider heeft. Hij lijkt zichzelf te overschatten. Hij heeft iemand nodig die hem terug in de realiteit zet. En een goede fysiotherapeut. Dan kan hij best terecht bij een leuke subtopper.

Comments are closed.