Spelers nemen het op voor De Boer: ‘Wij staan als team achter hem’

0920excelsior-ajax_schone_deboer

In De Telegraaf laten Joel Veltman en Riechedly Bazoer weten het onterecht te vinden dat de kritiek van de fans zich nu vol op Frank de Boer richt. “We doen het met z’n allen. Ik vind niet dat er nu met de beschuldigende vinger naar hem moet worden gewezen,” aldus Veltman. Riechedly Bazoer valt hem bij. “Frank de Boer is een goede trainer en vier keer kampioen geworden met Ajax. Wij staan als team volledig achter hem. En hij staat achter ons. Ik vind het jammer dat de supporters hun kritiek zo op hem uiten.”

Bron: De Telegraaf

Related posts

120 Comments

   1. Velibor

    Ja ik ook,misschien is het tijd voor zo’n dikke Rus met 15,6 miljard eigen vermogen en dat zo’n trainer maakt niet uit welke op maandag ochtend dan eens met knikkende knietjes naar boven wordt gehaald en giga op zen kloten krijgt ipv ons die K smoesjes op te hangen nog langer!

     1. Velibor

      Nee maar waarom niet,het liefst eentje met dat ouwe logo Russisch groot achterop zen rug getatoeëerd haha hartstikke fout en stinkend rijk!

   2. AFCA my World

    Ben het helemaal met jullie eens,we zouden de trainer van AA Gent (VanHaezebrouck) moeten halen,die maakt spelers beter en presteert bovenverwachting in de competitie en in Europa,weer eens een buitenlandse trainer kan geen kwaad !

  1. creutz1977

   denk dat het een collectief falen is… spelers brengen te weinig.. komt door leeftijd en ervaring… trainer is verantwoordelijk voor juiste balans daarin.. daarin schiet hij tekort… steeds probeert hij het met de jonge gasten op belangrijke momenten en steeds worden ze afgetroefd.. zelf aangeven vorig seizoen dat het te jong is maar hij kiest zelf steeds voor talent ipv ervaring en dat werkt niet.. En versterking die ze halen zijn geen toevoeging.. kijk naar psv die halen kwaliteit binnen ipv bankzitters… Dus ze schieten allemaal tekort.. niet alleen de trainer maar hij maakt wel de opstelling

   1. FdB=Ajax

    Leeftijd is volgens mij niet echt een reden, psv speelde trouwens met gemiddeld 21,5 jaar, Ajax met 21,3 dus dat scheelt ook niks
    Ben het wel met je eens dat er iets mis is met het aankoopbeleid van de afgelopen jaren. Daar zitten gewoon geen echte toppers tussen, terwijl ze geld zat hebben! Zo’n Pereiro bijvoorbeeld, waarom heeft de scouting van Ajax die niet gezien??

    1. FdB=Ajax

     Als je zowel nationaal als internationaal mee wilt doen, dan moet je gewoon toptalenten uit Zuid-Amerika en Afrika halen, dat zie je ook gewoon terug bij de grote clubs in de CL…
     Ik wil Maxwell’s en Trabelsi’s zien!!!

     1. HURBIE

      Ja inderdaad daar heb je nog STRAATVOETBALLERS Hier hebben ze op Dansles en Ballet gezeten

  2. -THE BULLDOG-

   “Spelers staan als team achter F de Boer”…
   Nu de supporters nog.

   Ik sta achter de spelers en dus ook achter F de Boer!!

 1. Dincowboy

  Terrecht dat er kritiek is en zeker als je bepaalde spelers op de bank laat zitten maar ja wij staan maar langs de kant en hebben er gelukkig geen verstand van pffffff

  1. afca vic

   precies,waarom zou je heitinga bijv op de bank laten,snap frank de boer echt niet meer hoor,maar ja wij zijn maar supporters en hebben er geen verstand van denken ze

   1. Rene1964

    Van Heitinga is maar de vraag of hij een hele wedstrijd kan spelen, maar bijv Schöne speelt vanaf het begin al goed, scoort veel, maar is volgens de Boer rijp voor de Jupiler Legue!?!? Schöne zou juist de verbindingsspeler moeten zijn tussen trainer en spelers. De Ooijer of Poulsen van twee jaar geleden.

    1. Velibor

     Nou dan speelt ie toch een uur dat doen er wel meer zonder dat ze gewisseld worden zelfs?

 2. Didron

  Persoonlijk denk ik dat het niet alleen aan Frank ligt, maar dat op dit moment het gehele management van ons aller Ajax niet goed functioneerd. Maar wij als fans zien alles alleen van de buitenkant, kennen niet alle ins en outs. Maar het lijkt me wel dat er iets cq. een hoop moet gebeuren om ons aller Ajax weer top te maken en top te houden. Hoe en wat, daar kan ik geen antwoord op geven cq. ideeen voor aandragen… Hopelijk weten de heren aan de top wat er gedaan moet worden, en het liefst zo snel mogelijk!!! WZAWZDB, maar gisteren helaas weer even niet… 🙁

  1. HURBIE

   Trainers en de rest allemaal goeie voetballers geweest , maar een club lijden is iets heel anders

 3. dickst14

  wat was de taktiek gisteren. 3 man jagen en de rest bleef hangen. psv heeft het nog nooit zo makkelijk gehad. ik verlies liever met ajax voetbal door counters dan dit. wat een blamage

 4. hansjmn

  Er is geen progressie en het spel is heel vaak saai en on interessant, slaapverwekkend met al die balletjes terug en opzij! Het stadion loopt leeg met dit soort spel! Opportune vechten en acties maken en uiteindelijk verliezen hoort er bij maar geeft het publiek een beter gevoel! Mijn oma brei, ook erg saai

 5. afca vic

  met alle respect voor frankie,maar hij maakt verkeerde beslissingen,waarom zou je heitinga kopen en vervolgens op de bank laten,snap meneer De Boer niet meer hoor,hij is een goeie coach maar denk dat zijn tijd bij Ajax nu is geweest.

  1. HURBIE

   Heb je helemaal gelijk in man Laten de SPELERS maar bewijzen dat ze gek zijn met FDB door GOEIE wedstrijden te spelen

  2. paullus

   Nou dat valt te bezien
   Dat hij weer als speler had getekend samen met zijn broertje liet hij het daarna mooi zitten omdat ze opeens naar barca wilden
   Dus z’n Ajacied is het niet

 6. Iceman

  Ok natuurlijk neemt met name onze Veltman het op voor Frank De Boer. Want als er een andere trainer voor de groep had gestaan was Veltman er al lang eruit ge gooit begrijp mij niet verkeerd Frank heeft Ajax vier titels gegeven maar het elk seizoen het zelfde liedje en als we zo spelen worden wij geen kampioen dit seizoen..

 7. Iamsterdam2015

  Tja typisch voetbal wereld. Je kan zoveel prijzen pakken als je wilt, het gaat ff nis en meteen is de “De Boer periode” voorbij en kan hij er niets van.! Misschien snapt hij het juist en schiet het materiaal/bestuur te kort!?!?! Uiteraard ben en blijf ik Ajacied maar heeft PSV gewoon betere spelers slimmer ingekocht en voetballen ze gewoon beter. Niet denderend maar wel beter.

  1. Rene1964

   Het is ook niet alleen de Boer aan te rekenen, maar grotendeels wel, lijkt me. Europees met een veel te jong team gespeeld, gegokt en verloren (tegen een matige tegenstander!) Tegen Celtic en Molde was het ook niks. En wat ik duidelijk zie, is dat het van kwaad naar erger gaat. Er is geen enkel spoor van verbetering te zien. Juist dat baart mij ernstige zorgen.

 8. Mijn Club

  De reacties zijn duidelijk en eensluidend! Ik ben het met de vorige schrijvers eens!
  WAT KAN EN MOET ER BETER?
  Veel meer ervaring in het team, dat veel te jong en onervaren is. Keer op keer worden dezelfde domme fouten gemaakt (er is dus geen leider die corrigeert).
  Enne sorry hoor, maar een onervaren KLAASSEN kan natuurlijk geen aanvoerder zijn! Denk ff na. Met 22 jaar de baas ‘spelen’ over een Schöne en zo?! Wat Ajax duidelijk mist zijn ervaren spelers. Daarnaast maakt de Boer al een paar jaar erg domme inschattingsfouten tijdens en voorafgaand aan wedstrijden. Ik zou maar al te graag de bezem door dit Ajax laten gaan! Om te beginnen met aantrekkelijker voetbal, minder opdrachten voor spelers, zodat ook zij weer met plezier kunnen spelen en het publiek weer op de banken kan gaan staan!

 9. polaroids

  Dit soort uitingen van spelers is vaak het begin van het einde van een trainer. Volgende wedstrijd verliezen bij Heracles is einde De Boer…

  1. Zlatan

   Denk je dat ze beter gaan spelen met een andere trainer ??? NEE !!! Wel met ANDERE SPELERS !!!!!!!!

 10. paullus

  Met dit beleid zijn we voor de winterstop klaar in de beker
  En ook in Europa
  En dat is toch echt de boer en zijn apostelen aan te rekenen

  1. toon61

   helemaal eens , wij zien dat schijnbaar alleen hier , er zijn er bij hier die zien niks

 11. Ajacied1996

  Kijk naar Arsene Wenger en Sir Alex Ferguson hoezo kunnen zij wel zo lang bij een club blijven en De Boer niet? De Boer gewoon een nieuw contract geven!!!!

  1. Rene1964

   Daar zit zoveel meer geld en bovendien kopen die clubs WEL goede ervaren spelers. Arsenal wat minder dan Man U. Daarnaast behouden die clubs hun beste spelers wel, terwijl wij ze juist steeds verkopen, puur voor het geld! (Waar we dan later nagenoeg niks mee doen). Niet investeren in je elftal is teruguitgang! Dat is wel gebleken. Pure uitholling!

    1. Heldenzoon

     Hebben gewoon een stadion betaald…….. En spelen soms voetbal waarvoor je naar dat stadion komt….

 12. rebel62

  Ik begrijp de taktiek niet ik begrijp niet waarom er vaak gezegd wordt dat er goed getraind is wat totaal onbelangrijk is als je het slechte spel in het weekend ziet , en hoe komt het dat Frank incl de staf denkt dat er geen ervaring in het veld nodig is , het lijkt alsof zij zich ergens op blindstaren wat wij allen niet zien. Ik denk dat Ron Jans moet komen een stabiele trainer met een te begrijpen inzicht.

 13. Roughrolf

  Is dit wel een Ajax-site??????? Wat een stelletje nitwits om op deze manier FdB aan te vallen/bekritiseren!!

  1. Rene1964

   Mag het?! Na vier jaar slecht voetbal, waar geen enkele verbetering in zit? Het wordt juist alleen maar slechter en slechter!

  2. Rene1964

   Wat is jouw argument TEN VOORDELE van de Boer dan? En ik beschouw niet iedereen hier als een NITWIT ! Je kunt als club ook lekker doormodderen zonder visie en slap spel. Dat is ook een manier om het publiek massaal weg te jagen!

 14. Dincowboy

  Kritiek is een mooi iets daar kun je dingen mee scherp houden dus snap je niet helemaal toightolf ??

 15. Forco120

  ajoh maakt niet uit welke trainer er komt. de meeste successupportes staan al weer te wachten om hun kritiel te laten horen bij de volgende trainer.

 16. rekel23

  Laat duidelijk zijn dat het niet alleen Frank betreft maar zeker ook de spelers. Ik mis daar de bezieling van het spel en is het veelal stilstaand voetbal. Frank kan daar blijkbaar momenteel geen verandering in brengen en is de vraag aan wie ligt het nou. Het zal alles bij elkaar zijn, spelers die niet helemaal het niveau van AJAX hebben en de chemie die er niet meer is tussen Frank en de spelers. Dus mochten de spelers echt zo achter Frank staan dan lopen ze de volgende wedstrijd het vuur uit hun sloffen voor hun trainer en niet wat ze tegen psv hebben gedaan.

  1. Mijn Club

   REKEL: Klopt ja, alleen was de wedstrijd tegen PSV een zes punten wedstrijd, toch was er geen beleving!?!

 17. f-side64

  Ik snap werkelijk niet dat gudelj elke week de voorkeur krijg boven schone en riedewald mag van mij ook wel weer 1 poosje op de bank

 18. BobbyHaarms

  Ervaring erbij! Je hebt Lasse, gebruik hem dan ook! En Heitinga met alle respect is op dit moment gewoon een miskoop. Ervaring in de kleedkamer hoef je zo iemand niet voor te halen want hij baggert toch alleen maar zijn neus leeg op de tribune

 19. rebel62

  Als je ziet dat een PEC Zwolle (ja Ron Jans) met zogenaamd minder materiaal bijna hetzelfde resultaat haalt dan is er maar 1 conclusie mogelijk , de technische staf faalt en helaas moet ik zeggen dat nu blijkt dat de voorheen top voetballers niets anders zijn dan zwijgzaam achter de Boer aan sjokkers , tevreden met hun positie en niet bij machte om hun voorheen sterke eigenschappen, karakter spelinzicht technische kwaliteiten over te brengen als trainer , het blijken VOLGERS te zijn ipv leiders.

 20. Lukoki4

  ik denk dat fdb de spelers te veel volstopt met opdrachten waardoor er minder creatief gespeeld word

 21. Geroldkohlen

  soms is het tijd voor iets nieuws na dit seizoen is dit het geval! bedankt voor de 4 kampioenschappen maar dit word gewoon niet beter dit seizoen, frank probeert van alles maar het heeft totaal geen nut! ook de wissels brengen vraagtekens naar boven! tegen pisvee snap ik de wissel van younes bijvoorbeeld niet en waarom zolang gewacht met lasse? ook het bestuur reken ik dit heel hard aan ,zij zijn verantwoordelijk voor de investering van dit team en het beleid die ze voor ons clubbie hebben! hoe kan er nou een speler gehuurd worden die maar 1 goal in 3 a 4 gemaakt heeft ons sterker maken? waarom een ervaren routinier halen die alleen maar op de tribune plaats moet nemen? en dan de spelers zelf allemaal grootte mond dat ze achter frank staan maar als ze echt achter frank zouden staan dan zou er met bloed zweet en tranen gevoetbald worden en was dit pisvee van zondag( dat zonder de jong en lestienne en met een 70% fitte guardado speelde) gewoon verpulverd! dit is te jong om de druk te dragen wat bij een topclub als hoort zonder ervaring en echte versterkingen glijden we nog verder af en maar te zwijgen over de Europese wedstrijden! dus het word tijd na dit seizoen voor iets anders ,niet alleen de coach, maar het bestuur marc en co zijn de eerste die moeten vertrekken!

  1. toon61

   inderdaad ,maar het ergste is , ik zie ze echt niet vertrekken , die hebben zo,n plaat voor hun kop dat de weega niet kent .

 22. Ajax1958

  Een nikszeggend stuk. De spelers zijn te jong om hun eigen mening te geven. Nogmaals, het wordt niet beter met de Boer. Verkeerde aankopen, te jong elftal in het veld, routine op tribune of bank, spelers op verkeerde posities. De Boer wilde 2 systemen (kunnen) spelen. Systeem 1 lukt al niet na aantal jaren, sterker het is vaker chaos, ( met slecht voetbal) , dan een ingespeeld elftal.

  1. 4everAjax

   Niemand vindt zich hier te jong voor een mening dus de spelers mogen die ook wel hebben hoor 🙂

 23. pietprecies

  Tactisch gezien maakt De Boer zeker fouten, zoals het niet gebruiken van Heitinga, je kan me niet wijs maken dat die inmiddels minder fit is dan bijvoorbeeld Ooijer destijds en die had ook in het veld een goede bijdrage en stond er als het moest.

  Het geschuif voorin is ook niet goed, Fischer begon eindelijk lekker te draaien op links en dan haal je hem naar de spits… Daar heeft ie te weinig ruimte om een actie te maken.

  Het echte probleem ligt bij Overmars en co. Die hebben namelijk structureel al jaren (in tegenstelling tot FdB) gefaald in hun taak, namelijk de surplus aan jeugd aanvullen met gerichte aankopen om het geheel body en geraamte te geven.

  Een paar voorbeelden:

  – Milik, goeie spits, past echter niet in het team, lijkt “blind” gehaald te zijn.
  – Zijn stand-in Sanogo, er was behoefte aan een ervaren spits om tegenwicht te bieden aan Milik, de geruchten over (in mijn ogen goede keuzes) spelers als Cardozo.
  – Op rechtsbuiten heb je El Ghazi en Schone maar Schone is helemaal geen rechtsbuiten, die hoort eigenlijk op 10 maar daar is ook weer geen plek waardoor je de meest ervaren man behoudens Heitinga eigenlijk niet op kan stellen.
  – Zoals ik al zei, er moest een gelouterde spits komen ala L de Jong bij PSV. Dan komen ze met een Sanogo maar bijvoorbeeld ook Younes. Die laatste was meer geluk dan wijsheid dat hij het tot nu toe leuk doet.
  – Gudelj, moest het middenveld van body voorzien maar eigenlijk is hij niet goed geanaliseerd, hij heeft ook een team om zich heen nodig wat goed draait en is nog niet in staat het team op sleeptouw te nemen, bij AZ blonk hij vaak uit maar dat kwam ook door de spelers om hem heen.

  Allerlei andere argumenten over spelers die ze hadden kunnen halen maar het niet deden vanwege de prijs houden ook geen stand wat mij betreft. Denk maar aan wat ze voor Gudelj en Sinkgraven hebben betaald. Sinkgraven is nog lang niet basis waardig en moeten ze eerst eens een half jaar in de sportschool zetten.

  FdB is niet te benijden in dit geheel hoor, zeker niet als je kijkt dat Cocu een Guardado, Moreno, L de Jong en in feite ook Bruma krijgt die ook in het veld de boel bijeen kunnen houden. Dat is voor een trainer echt lekker hoor en belangrijk bovendien want als trainer kan je gedurende de wedstrijd maar beperkt communiceren en slechts op dode spelmomenten maar het gaat erom hoe men elkaar in het spel aanstuurt en er lopen simpelweg geen gasten tussen die dat al kunnen en doen.

  1. KBouter

   Helemaal met je eens,..alleen een Luuk de Jong is zelf door Fde Boer afgekets 2 jaar geleden, te licht bevonden. Verder heb ik wel een aantal minpuntjes voor FdBoer:

   Daarbij slaat (vind Ik) F De Boer door met het inbrengen van jeugd spelers, stoer roepen dat Ajax speelde met het jongste elftal ooit, maar je werd er wel mee uitgeschakeld in ve VCL !!

   En het hebben van vriendjes in het team, Milik staat er direct naast na een mindere wedstrijd-periode, terwijl een Veltman al jaren drama is en gewoon zijn handen boven zijn kop word gehouden en mag blijven schutteren.

  2. Mijn Club

   Klopt Piet! Ik kan hier helemaal in mee gaan. Enige : ik denk dat de trainer (Frank in dit geval), toch mede bepaald wie er wordt ge- of verkocht. In die zin is FdB zeker mede verantwoordelijk voor aankopen, zeker als je bekijkt dat hij enkel de jeugdige spelers een kans geeft. Schöne, Serero, Heitinga (vd Hoorn) krijgen helemaal geen kans bij hem.

   1. pietprecies

    Klopt, dat is ook de fout van de boer maar stel nu dat hij schone en heitinga opstelt en ook geen resultaat haalt, dan staan we allemaal vooraan om daar iets van te vinden..

    Vd hoorn is gewoon niet goed genoeg gebleken want ook die heeft zat kans gehad om het tegendeel te bewijzen maar op dit moment is Ajax gewoon ziek, oorontsteking, maagzweer, spataderen, ingescheurde kniebanden en ga maar door. Vroeger kon je nog 1 of 2 manco’s aanwijzen maar het zijn er inmiddels zoveel dat je weer vanaf 0 moet beginnen haast.

 24. slm020

  En als veldman etc ook
  zelf is vaker in de spiegel kijken !! Wat een klote instelling hebben die momenteel . Hoor al weken dat het beter moet maar er verandert niets !! Gisteren hoe ze het veld op liepen was al triest om te zien !!

 25. afcamike

  Frankie heeft het fantastisch gedaan bij Ajax, daar valt niet over te praten. Maar de laatste paar maanden is het spel gewoon zo aanzienlijk slecht.. Of hij moet het verandere of anders is het genoeg geweest
  en hoop ik dat hij een mooie andere club krijgt waar hij kampioen mee kan worden

 26. Rickie

  Ik ben niet eens met het. Feit dat er nieuwe spelers moeten worden aangehaalt. Ik heb laatst het boek Zlatan gelezen en nadrukkelijk met een ajax visie er over gekeken wat hij vind en vond van ajax in zijn periode …Zlatan laat ons het zien in zijn boek schrijft hij. (Hij is hier 3 jaar gespeeld.) hij vond ajax heel goed alleen hij ging naar Juventus toe en wat hem gelijk op viel hij kreeg veel meer eten hij moest na elke training wel eten echt veel hij zat vaker in krachthonk dan in de periode en hij snapt ajax niet waarom ajax dat ook niet doet zijn ze zo groot ze moeten die talentjes geleidelijk naar de 80 a 100 kilo liften ze moeten steviger worden ze moeten iedereen om ver kunnen blazen Zlatan is wel groot maar stel Zivkovic terug halen en zorgen dat hij dik 80 kg word moet je kijken als hij meer spier heeft vliegen die ballen aan een lopende band er in.

  1. pietprecies

   Je hebt gelijk maar laat het Raymond Verheijen maar niet horen want dan voelt hij zich weer geroepen om er wat van te vinden maar gelijk heb je, krielkippen zoals sinkgraven worden uitgelachen in Europa en eigenlijk door de top van de eredivisie ook

 27. freddie

  f je tekent bij voor 10 de boer en gaat echt met het elftal met versterking verder op nu weg gaan

  1. toon61

   wat lig jij klets te lullen , er is niks aan vast te knopen wat je schrijft , leg het eens uit .

 28. Slingertje.

  Dat weten ze dan goed te verbergen want aan de resultaten is het niet te merken. Ga je eens als kerels gedragen in het veld ipv een stelletje verkrachte nichten.

 29. 4everAjax

  Ik moet wel toegeven Toon. Je bent een PSV’er met humor met je verhaspelde gezegdes. Best wel leuk eigenlijk.

 30. huub

  collectief falen hoort ook de trainer met zijn staf onder dus niet alleen de spelers. Op dit moment houden de spelers de Boer in het zadel.

 31. Marc_65

  Ik weet niet hoe het kan maar ik zie ajax veel te weinig in de 16 van de tegenstander. Er gaat veel te weinig dreiging uit en we missen een echte spits of het wordt nu echt tijd dat milik zich gaat laten zien?

  1. AjaxBarcelona

   Het in de 16 komen van de tegenstander ging juist een stuk beter de laatste tijd. Het feit was dat de ballen er niet in gingen. Tegen Molde merendeels de schuld van hun keeper die een wereld partij stond te keepen. Tegen PSV was het inderdaad teleurstellend. Ik had wel weten weten hoe het afgelopen was als de bal van Fischer er in was gegaan ipv tegen de paal. Een zwaar onverdiende overwinning die luit bejubeld was denk ik 🙂

 32. Ajacied1999

  Ik denk dat niet veel trainers het beter zouden doen dan fdb. Een paar foute wissels maar denken mensen nou echt dat ron jans onze verlosser wordt?!

 33. Velibor

  Lamsterdam 2015 ja das de voetbalwereld inderdaad,schofterig veel geld verdienen als je wint en ook schofterig veel geld verdienen als je verliest dus dat hoort er allemaal bij tegenwoordig ,ik heb er geen spijt meer mee en dat zouden
  ze zelf ook niet willen want ze doen de deur dicht en lachen zich een breuk om ons supporters.

 34. paulvos

  Laten we a.u.b. Optimistisch blijven, nog steeds bovenaan ook al is het alleen maar door het doelgemiddelde maar ook dat telt. Zal toch niet gebeuren dat het nog slechter wordt.

 35. Robin

  Tuurlijk, gewoon achter De Boer blijven staan! Lekker laten bijtekenen, het spel nóg slechter zien worden, lekker rustig op het stoeltje blijven zitten en alles pikken. Fluwelen Revolutie mag nu wel plaatsmaken voor een keiharde betonnen revolutie….. #genoegisgenoeg

 36. Hazez

  Misschien is het wel zo .. Frank de boer gaat naar Liverpool en dan word Frank rijkaard (die zat ook in het stadion toevallig) de nieuwe trainer van Ajax dat zou natuurlijk wel mooi zijn ..

 37. Mauheb

  Waarom gaan de supporters “wij” niet eens wat eisen zeg!! De scouting is al jaren triest! Kijk naar die rot lampen! Altijd weer top spelers gescout! En wij??? Boileson, stinkgraven, enz enz enz!!!! Wie zit daar verdomme te pitten zeg!!!! Ajax gaat/is kapot!! Eerste plaats nog, omdat het interland periode is, daarna is het voorbij!!!!

 38. Mauheb

  Die snot apen, moeten eens weten waar ze voor staan! En in welk shirt ze “mogen” spelen “zij” maken ons Ajax kapot!! Mietjes echt!!!! Pffffff ben er nog kwaad over, over die slappe instelling

 39. pwborst

  Ik mag aannemen dat Frank verstandige besluiten neemt. Vergeet niet, we staan nog nr1 bekeren mee en staan gedeeld 2de in groep A!! Na de interlandperiode 4 x uitwinst tegen Heracles, Fenerbahce, Vitesse en Feyenoord en men hangt weer aan de lippen van Frank!!

 40. Bigboss

  Leuk kampioen maar ik ben voor Ajax vanwege het mooie voetbal. Dit zie ik al jaren niet. Bal bezit,tikkie breed of terug is dat dan het nieuwe Ajax? Kom op zeg waar is de Ajax school en mentaliteit nou. Kijk hoe molde voetbalde vooruit met durf lef, bravoure en Amsterdamse bluf want dat hoort er ook nog steeds bij. Wel normaal en niet over de top. Als we dat blijven verbloemen blijven we slecht voetbal zien. Het resultaat is er ook niet dus daar ook niet mee komen anders hadden we champions League gevoetbald. Dit als voorbeeld van vele voorbeelden.

  Vind de Amsterdamse bluf weer en durf vooruit te voetballen. Dat wil de boer toch ook. Hij is trainer en wie het dan niet doet kom maar wissel al is het na 10 min als signaal na de rest dat het klaar is nu

 41. Bigboss

  Alleen als er ook mooi en goed word gevoetbald wat heb je aan balbezit als je geen kansen creëert enz enz. Dit soort wedstrijden kunnen geen incidenten zijn

 42. PvL020

  Ik sta achter AJAX, dus achter spelers en trainer. !!! Maar de meeste kunnen alleen maar klagen, maar daar zijn we Nederlanders voor

 43. Martin_FSide

  Deze winterstop 2 directe versterkingen halen van het niveau Cardozo, Eriksen, Ruiz, Chadli, Tadic, Djuricic, Dost, etc.
  Er staat geld op de bank, dus verder geen slap gelul over spelers halen die nog in Jong Ajax moeten aanpassen en ontwikkelen. Nee, spelers die direct van minuut 1 vast in de basis staan om meer voetbal en dreiging naar voren aan het huidige elftal toe te voegen. Zolang er niet genoeg kwaliteit doorstroomt en die vervolgens weer te snel naar het buitenland vertrekken is Ajax het aan z’n supporters verplicht om kwaliteitsaankopen te doen. Geen tweede bitterballen garnituur, maar topspelers. DAn hebben die jonge talenten ook wat om zich aan op te trekken en kunnen de fans weer voor hun plezier naar een wedstrijd van Ajax kijken. Absolute top is niet haalbaar voor Ajax, maar daaronder loopt nog genoeg kwaliteit rond. Geen excuses meer over te jong , weinig ervaring, etc. etc. Het is nu ruim 4 jaar geleden dat Jol vertrok, dus hoogste tijd dat we weer goed attractief voetbal bij Ajax kriijgen te zien, genoeg tijd gehad om te bouwen, etc. Nu niet langer lullen, gewoon actie ondernemen en tijdens de komende transferperiode een paar kwaliteitsaankopen doen. Cruijff heeft het als voorbeeld over Guardiola en Koeman, die versterken hun selectie ook constant met gerichte aankopen. dat deed Cruijjf zelf ook toen hij trainer van Barcelona was.
  Dus hou op met al die excuses over jonge selectie, tijd om te bouwen,, etc.

Comments are closed.