There are no ads, please add some


‘Barcelona op tribune in Arena voor Bazoer’

1004ajax-psv_bazoer

Roberto Fernández, sportief directeur van Barcelona, zou afgelopen zondag aanwezig zijn geweest in de Amsterdam Arena om de verrichtingen van Riechedly Bazoer te bekijken, zo weet El Mundo Deportivo te melden. Bazoer speelde overigens niet zijn gelukkigste wedstrijd en heeft in Spanje al de bijnaam als de nieuwe Frank Rijkaard. Bazoer kwam in 2012 over uit de jeugdopleiding van psv en heeft inmiddels een basisplaats in het elftal van Frank de Boer.

Bron: Mundo Deportivo


Gerelateerde posts

44 reacties

  1. creutz1977

   hij kon al eerder naar grote clubs in buitenland en heeft bewust gekozen voor ajax.. denk dat hij zelf ook eerst wil groeien voordat hij naar buitenland verkast…

   1. De Ajacied

    Nee dit is geen gerucht
    Hopelijk blijft dit talent nog een jaar bij Ajax, zou beter voor hem en voor Ajax zijn, als dan toch moet dan maar voor de hoofdprijs van tegen de 30 miljoen toch ? ⚽️⚽️

     1. toon61

      Juist bobby , ajax is al niet erg goed bezig , als we dan ook n og de talenten meteen gaan verliezen word het helemaal niks , het enigste is een grote bankrekening , ik heb liever goede spelers op het veld , die ook nog voetbal laten zien .
      En hun eigen niet laten declaseren dooer een andere ploeg ,want dat was zondag zo .

     2. BobbyHaarms

      Dat was zondag zeker zo Toon. Toptalenten zo lang mogelijk vastleggen en NIET zwichten voor het eerste beste miljoenenbod maar eens bouwen aan en investeren in je eerste elftal

     3. AFCA my World

      Dat is goed verwoord maar niet realistisch,als er clubs met grote bedragen lopen te zwaaien gaan de speler en Ajax toch akkoord !!!

  2. f-side64

   hij blijft bij ajax anders komt er nx van hem terecht kijk maar bojan en cuenca Barcelona ajax naar 1 niets zeggend/prestrerend clubje in Engeland of wat hoor je nog van dat Noorse jochie ?

 1. Geroldkohlen

  afblijven van bazoer barca!!!!! hij is een van de weinige die echt absoluut moet blijven! !!!

 2. QBF en AFCA

  Bazoer is nog lang niet klaar voir het buitenland. Hij kan nog beter even in Nederland blijven.

  1. FdB=Ajax

   En Bazoer heeft een verstandige moeder, waar hij ook nog eens goed naar luistert. Dus die blijft nog wel even 🙂

 3. Ajax nr 1

  Ja Bazoer is al groot en Bazoer wordt nog veeeel groter. Wat hij nu al kan en doet op deze jonge leeftijd “niet normaal”. Als Ajax het beleid niet aanpast is Bazoer ook pleite.

 4. Remco425

  Opzouten met die kut barca maffia! Die zouden een transferverbod van 5 jaar moeten krijgen!

 5. Widi

  Wat een overspannen reacties hier weer! Het is logisch dat andere clubs op de tribune zitten voor Ajax spelers. Zoals de scouts van Ajax ook elke week voor (doorgaans de verkeerde) spelers van andere clubs bij wedstrijden aanwezig zijn. Dit betekent nog niet dat Bazoer meteen weg is.

 6. BobbyHaarms

  Hmmm..best een compliment waard dat ze de moeite nemen om 90 minuten naar dit slappe Ajax te komen kijken 🙂

 7. BobbyHaarms

  Nou Ajax gelijk maar even een duidelijk statement maken: Bazoer is NIET te koop!

  1. toon61

   jammer zat heeft ajax daar weinig over te zeggen bobby , dat weet jij ook wel , als hij meer kan verdienen , en hij maakt er een zaak van , dat is de vogel gevlogen dat weet jij ook wel .
   Jammer maar helaas , als zo,n grote club komt , laat hij zijn kans niet voorbij gaan denk ik

   1. BobbyHaarms

    Daarom Toon, zorgen dat ze lang vastliggen en niet te koop zijn voor een habbekrats. Dat doet pisvee toch een stuk beter!

 8. Rene1964

  Exceptionele talenten zul je toch echt moeten behouden. Overigens vind ik Bazoer geen Barca voetballer, maar goed. Aangezien wij tot visvijver zijn benoemd en de clubs er blijkbaar gezellig aan meedoen, lijkt het onafwendbaar dat de grote buitenlandse clubs steeds sneller bij ons uitkomen. Maar eerlijk gezegd is dit voor niemand goed. Niet voor Ajax, niet voor Bazoer en ook niet voor Barca, want iemand die ook maar een beetje nadenkt, weet dat Bazoer de eerste vijf jaar niet eens aan het eerste van een grote club mag ruiken. Wordt gewoon JAREN verhuurd. Een club (Barca, City, Chelsea ea) hengelen deze spelers lekker goedkoop binnen en doen er uiteindelijk niks mee. Verhuren ja. Mijn tip: blijf tot je veruit de beste bent (net als Eriksen), tot je onomstreden in het NL speelt en kijk op je 24e pas goed om je heen. En Ajax: zorg ervoor dat je je allergrootste talenten behoudt!!!

  1. toon61

   deden ze dat maar bij ajax , de talenten houden , er is geen houden aan als de zak met geld komt , overmars komt er van klaar denk ik , weer meer geld , en nog minder in het veld .
   Dan kunnen ze weer voetballers halen die helemaal niks toevoegen aan ajax , zie sinkgraven en gudelj , allebij geen schim meer van wat ze waren , komt ook opdat er niks fansoenlijks rond deze spelers voetbalt .

  2. -buitenkantje rechts-

   Helemaal mee eens.. Grote clubs kopen overal talenten weg.. Toch kunnen er maar 11 opgesteld worden.. Velen verdwijnen op de bank, tribune of worden verhuurd naderhand.. Gewoon blijven tot je zelf een grote jongen bent en daardoor dus ook bij een andere club in de abdis staat.

 9. Velibor

  Tja dat is het nadeel van jeugd opleiden en er werd laatst geopperd om ze meer te laten eten en meer aan krachttraining te laten doen ,das mooi natuurlijk maar zijn ze dan niet nog eerder pleitte? PSV koopt er wat ervaren gearriveerde spelers bij en hup het ziet er allemaal misschien niet zo getalenteerd uit maar wel stukken volwassener en dat missen we,hier bij ons staan ze te trappelen om naar het buitenland te gaan en anders hun zaakwaarnemer wel,bij PSV weten die aankopen intussen echt wel dat het gras bij de buurman wel groener lijkt maar lang niet altijd is,dus ik zou er vd winter er een paar echte toppers hoeft nog niet eens maar wel goeie spelers bijkopen voor een jaar of drie totdat de rest echt heel erg goed is en niet over het paard getild worden.

 10. giorgio76

  Ik zie hem daar wel voetballen maar zal beter voor hem zijn om zowiezo nog te blijven om alleen maar beter te worden voordat hij daarheen gaat.als hij zorgt dat hij niet geblesseerd raakt wordt hij meer waard en kan alsnog naar barca gaan.

 11. Iamsterdam2015

  Nou laat hem ff lekker twee seizoenen zich bewijzen tegen Cambuur, psv, Utrecht en een willekeurige EL wedstrijd tegen partizan oostblok united. Hij is goed… Heel goed maar als hij nu al naar Barca gaat/kan dan kan Hendriks van psv ( sorry maar speelde zondag fantastisch) naar barca milan madrid of Bayern.

 12. Zlautan

  Rustig aan joh, Bazoer is verstandig en laat een eventueel bod toch naast zich liggen.

 13. AjaxBarcelona

  Tip: lees allemaal nog even het commentaar van Widi. Dat geeft jezelf echt rust 🙂

 14. roytjuh

  bazoer komt nu in aanmerking voor NL uit te komen.. als hij in het buitenland op de bank /2e beland kan hij dat wel vergeten..

 15. AFCA-075-

  Yes, weer een paar miljoen op de bank?Alsjeblieft zeg, laat deze man eens een paar seizoen lekker voetballen voordat hij vertrekt.

Reageren is niet mogelijk.