There are no ads, please add some


Gametalk Ajax – Psv: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win

ajax-psv_logo

Vandaag om 14:30 uur speelt Ajax de thuiswedstrijd tegen Psv. Bij winst vergroot Ajax de voorsprong op de huidige landskampioen naar acht punten. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

1004ajax-psv-henkveenGerelateerde posts

244 reacties

 1. Roberto

  Wat een waardeloos elftal dit AJAX! Geen diepgang, geen idee, geen inzet, geen spelinzicht etc etc. Om te huilen gewoon. Al meer dan 30 jaar AJAX supporter maar slechter dan dit kan bijna niet.

 2. gambit32

  ik ben benieuwd wat frank gaat zeggen straks over de wedstrijd er moeten koppen rollen meer ervaring binnen team zo wordt je geen kampioen

 3. Rene1964

  Argumenten TEGEN het geleid en de Boer (voor de 10e keer)
  A) met louter jeugdspelers valt er niks te winnen (terugslag, vormdips, geen ervaring)
  B) de Boer leert zeer duidelijk niet van zijn fouten!
  C) datgene wat we kopen, staat er zelden tot nooit in. (Mannen met ervaring)
  D) Spelers die al weken hopeloos uit vorm zijn, blijven opgesteld (Klaassen, El Ghazi, Milik, Riedewald)
  E) Zowel de aangetrokken spelers als de eigen opgeleide spelers worden onder de Boer steeds slechter ipv beter.
  F) oververmoeidheid (en dat al na 7 wedstrijden)
  G) totaal geen lijn en visie in het spel
  H) geen beleving en inzet
  I) steeds dezelfde excuses
  Ik kan echt nog doorgaan met argumenten …
  wat zijn de argumenten om de Boer aan te houden als trainer?!
  En kom aub niet aan met de 4 schalen, want dat was meer geluk dan wijsheid!

 4. MakeOne

  Het was inspiratieloos en zonder durf, er werd niet gevochten voor de bal, denk niet dat dat verholpen Zou zijn met een paar wissels….het speelt al langer!

 5. pietprecies

  En dan zegt de boer dat niemand een voldoende haalde maar als je ze met zo’n tactiek het veld in stuurt… Wat een afval team niet te zuinig

 6. pietprecies

  Uiteindelijk staan er gewoon te veel jonkies in waarvan er ook nog eens te veel niet goed genoeg zijn, bedankt Marc netto

  1. Rene1964

   Precies PIET, maar dit is roepen in de woestijn. Tegen dovemansoren …
   Enige dat een ommekeer zou kunnen brengen, is dat het beleid op de schop gaat en de Boer mag zijn conclusie inmiddels wel gaan trekken. Wat een onbegrijpelijke beslissingen neemt die man. In een normaal bedrijf, had ie al lang op straat gestaan! Hopelijk heeft ie geen contract tot 2020!
   PSV gefeliciteerd (die worden zeker kampioen)

   1. PvL020

    Pisvee kampioen omdat ze van Ajax winnen. Das wel heel koet door de bocht. Volgens mij gingen de lampies op hun bek tegen Heracles

    1. Mijn Club

     Let maar op PVL020. PSV is weldegelijk titelkandidaat nr 1. Wij strijden (hopelijk) om plekje twee! Dan mag het niet eens tegen zitten!

 7. Heldenzoon

  Na een weergaloos middagje voetbal in ’95 was ik in het spelershome en had een gesprek met Frank de Boer. Complimenten van mij en hij vroeg toen: ‘echt! Heb je genoten?

  Ja Frank. Genieten van een wedstrijd is belangrijk. Ik geniet al jaren niet meer. Je begint ons weg te jagen…. Voor het eerst in 25 jaar heb ik een pot gemist; vorige week. Heb ik iets gemist? Denk het niet!

  1. Mijn Club

   Je verwoordt het heel goed. Ik ben Ajacied in hart en nieren, maar ik kijk nog maar zelden, omdat ik mijn tijd liever GOED besteed. Ik erger me al minstens drie jaar aan dit ‘voetbal’ maar ook aan het verkeerde beleid! Jeugd is prima, maar enkel en alleen jeugd is ‘zelfmoord’ Dat weet iedereen, behalve de Boer, Marc en co. Pffff, ik geef het op!

   1. PvL020

    Ik denk dat zij het ook wel weten alleen is de ervaring er niet of willen niet komen en de ervaring die er is, is niet goed genoeg gewoon.

    1. Toppertje

     Maar ze willen blijkbaar wel naar PSV. Niet zo gek want daar zijn ze wel bereid om voor goede ervaring meer dan een miljoen te betalen. Wordt tijd dat ook het scoutingsbeleid mbt ervaring eens wordt doorgelicht.

     1. Mijn Club

      Idd precies. Wel 6 miljoen uitgeven voor talent Sinkgraven, maar niet voor een ervaren speler, wat PSV dus wel doet!

 8. gambit32

  het is niet erg als je een keer verliest maar niet met zo een spel en je speelt ook voor je eigen publiek en dan zeggen of day niet met jullie salaris

 9. gambit32

  geen 1 speler heeft voledoende gehaald nee frank jij ook niet met je tactiek fischer in de spits en dan zeggen milik het wel goed doet maar fischer bewegelijker is nee zeg gewoon dat milik niet goed genoeg is en dan elgazi weer opstellen een drama laatste weken dat ze dat niet zien ik begrijp het niet

 10. AFCA-075-

  Anwar wil je voorlopig je bek ff houden en je voeten laten spreken. Word moe van jou!

 11. fjonkman

  Hoo net dat Liverpool zijn manager op straat gezet heeft. Morgenochtend zal Marc zijn telefoon wel gaan om te vragen of ze de Boer mogen hebben…

 12. Velibor

  Ja hoor en Dick advocaat is ook pleitte dus de miljoentjes liggen wel ergens klaar,wrang dat je misschien terecht kunt bij die clubs na zo’n wanvertoning toch boehoehoe belachelijk gewoon! Lijkt wel politiek haha

 13. pietprecies

  FdB naar Liverpool en dan Jaap stam die het overneemt? Nee dankje.. Dat is echt lood om oud ijzer.. Waarom geen type Simeone ofzo, Ron jans, misschien GJ Verbeek zelfs.. Ik vind de boer steeds meer gelaten alsof ie z’n laatste voetbaljaren in Qatar weer aan het herbeleven is.. En het erge is dat alle spelers daar in mee lijken te gaan als je Klaassen hoort… Lijkt wel Gvd een kopie van FdB alle kritiek ontwijken

 14. Mauheb

  Al 35 jaar AFC Ajax lief en leed gedeeld, maar dit inspiratieloos, slap,”te jong” geploeter kan ik niet meer aanzien, die ook nog eens Ajax het lachertje maken van heel Europa, Ajax is al lang Ajax niet meer.
  Fdb tis mooi geweest!

 15. Geroldkohlen

  ik riep dit al vanaf het begin maar toen kreeg ik een lading commentaar over me heen toen ik zei dat deze selectie 1 te jong is , 2 beleid faalt, 3 dit team heeft ervaren krachten nodig die hun leidt in het veld niet op de tribune! 4 velen waren in euforie na de winst op nec, willem 2 , az en toen zei ik en paar andere al,dat dit geen graadmeters waren en dat ze het moesten bewijzen tegen de lampen en 010 en ik wist dat het fout zou gaan, we zijn niet realistisch meer met dit team en dit spel word het weer een weggegooid seizoen dit jaar! we hebben allen hoop tegen beter weten in!!! en sommige durven het te zeggen en andere willen het niet zien! maar nu moet het duidelijk zijn! we zijn zo goed niet!

 16. Bigboss

  Boven aan met kutvoetbal. Ik ben voor Ajax voor het mooie voetbal Wat ik àl jaren niet zie ook niet toen we kampioen werden

 17. 4everAjax

  Het komt er voor geen meter uit momenteel, klopt helemaal. Toch blijf ik van mening dat de selectie kwaliteit genoeg heeft voor en mooi voetbal en goede resultaten. Om de een of andere reden komt Frank er echter niet doorheen. Als dat aan Frank ligt, dan inderdaad plaats maken. Ik denk alleen dat een andere trainer tegen hetzelfde probleem oploopt. Zolang de spelers zelf niet de knop omzetten en inzien dat inzet kan samengaan met leuk voetbal zal het niemand lukken. Feit is, nu is het klote.

  1. Geroldkohlen

   ik snap wat jij bedoeld maar het zijn talenten kwaliteit haal je zodat talentvolle spelers kunnen uitgroeien tot kwalitatieve spelers! ajax had gewoom moeten investeren door voor in iedere linie 1 ervaren speler te halen met bepaalde kwaliteiten, en dat heeft pisvee helaas goed gedaan met de jong guardado en moreno om deze 3 spelers weten wat er gevraagd word van dit soort wedstrijden en dan hebben ze voor iedere positie zeer goede wissel spelers, het is niet alleen frank maar ook het bestuur en het beleid dat heeft gefaald in deze, spelers met kwaliteiten kunnen gehaald worden maar bij pisvee ligt het salaris plafond gewoon een miljoen hoger dus komen ze niet terwijl ze haalbaar zijn. ajax had uitzonderingen moet maken bijvoorbeeld voor nigel de jong soriano en van dijk! verder geef ik wel gelijk!

 18. 4everAjax

  Hebben we samen toch mooi netjes meningen uitgewisseld 🙂 v.w.b de gemiste versterkingen heb je ook gelijk. Er is te hoog en te snel ingezet op te veel eigen spelers/jonge spelers. En het is niet voor niks: overal waar te voor staat is niet goed :-). Maar ik blijf het jammer vinden, want er zit gewoon veel meer in deze groep.

  1. Geroldkohlen

   de potentie is er zeker, maar frank en marc en co hebben het allemaal onderschat, ze worden nu allemaal het diepe ingegooid zonder te kunnen zwemmen, en op deze manier schuilt het gevaar dat dit juist averechts gaat werken op de talenten als we op deze voet verder gaan.

Reageren is niet mogelijk.