Amsterdam Arena uitverkocht voor topper van aanstaande zondag, stadionkassa blijft gesloten

ajax-psv_logo

Ajax kan aanstaande zondag rekenen op een volle Arena wanneer de Ajacieden het opnemen tegen psv. Inmiddels laat Ajax weten dat er geen kaarten meer beschikbaar zijn en dat daarom de stadionkassa aanstaande zondag ook gesloten blijft. De wedstrijd begint zondag om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Bas Nijhuis. Bij winst van Ajax kan de voorsprong op psv na acht wedstrijden worden uitgebouwd tot acht punten.

Bron: Ajax.nl

Related posts

52 Comments

 1. FdB=Ajax

  Lekker dat Luuk de Jong er niet bij is, ik denk dat we gewoon gaan winnen, Fischer gaat sowieso scoren

  1. marc81

   het is erg dat je zo denkt fdb=ajax. ajax moet van elke club kunnen winnen ongeacht welke spelers in deze Mickey Mouse competitie. Dat is ajax verplicht. ..

  2. dioajax

   hoop dat ze de 1:3 van vorige seizoen 5:0 maken…Ajax moet tegen psv laten zien wie de BAAS van Nederland is…Ajax met een bom volle Arena moet stunten tegen psv…bom volle arena zal prachtig zijn…ik ben zo jalours dat ik niet daar ben…maar volg altijd ajax van tv…success ons aller Ajax groetjes van Griekenland…

     1. dioajax

      ja was leuk geweest in een volle arena om mijn club te zien spelen….success…Ajax 4life

 2. 040-Ajacied

  Moeten die kloteboeren keer aanpakken.. Heb vaak genoeg 10 10 10 gehoord in het stadion.. Misschien wordt ’t een keer tijd ;PP

 3. Oosterse Ajacied

  Ik weet niet waardoor het komt, maar ik vind het nog belangrijk dat ze van PSV winnen, dan van Feyenoord. En ja natuurlijk, Ajax moet van elke club winnen, dat snap ik.

  1. Rene1964

   Ik ook ja. Denk eerlijk gezegd dat alleen PSV en Ajax om de titel zullen gaan strijden. Voordeel van Feyenoord is dat ze in Kuijt een prima aanjager hebben en zij niet Europees spelen.

   1. Velibor

    Heb giga schurft aan die lui uit lampe gat louter en alleen omdat ze eerder bulkten vd poen en bij ons alles weghaalden,stelletje ledjes bah !

  2. AFC98

   Idd, laatste tijd meer een hekel aan PSV dan aan Feyenoord… Komt waarschijnlijk ook omdat PSV onze enige echt concurrent is laatste 5 jaar

 4. Rene1964

  Zeker lekker dat hij er niet bij is. Is toch de topscorer en juist met het hoofd zijn wij bijzonder kwetsbaar.

 5. 4everAjax

  Als we net zoveel kansen creëren als afgelopen donderdag dan komt het goed. Het is onmogelijk dat ze er dan weer niet in gaan. Alle vertrouwen in een goede uitslag.

  1. pietprecies

   Nee het komt pas goed als ze ook eens kansen gaan afmaken en niet met oogkleppen op ballen uit een moeilijke hoek op goal gaan rammen terwijl een ander naast je die bal zo in kan tikken

 6. Mauheb

  Waar word het optimisme op gebaseerd eigenlijk? Sorry hoor maar, we maken geen enkele kans tegen die lampen! Helaas met pijn in het hart, moet ik dit zeggen

  1. HURBIE

   kop op man BEETJE optimistisch blijven de wedstrijd is nog niet eens gespeeld en nu al pijn in je hart AJAX wint

 7. Rene1964

  Ik zal hier niet gaan ontkennen dat ook ik er een hard hoofd in heb. Ik ga sowieso niet kijken, want als ik kijk verliezen we 9 van de 10 keer punten. Vorig jaar 6 wedstrijden gezien en maar 1 gewonnen! Dit jaar alleen tegen AZ en Twente gekeken, en alle Europese wedstrijden, wat ook geen succes was. Tja, beter dat Ajax mij in loondienst neemt om NIET te kijken. Succes gegarandeerd!

  1. Velibor

   Haha zo gek ben ik ook geweest om dat te denken maar het maakt echt geen bal uit natuurlijk ,heb alle Europacup finales gezien behalve Mechelen en Juve dus dat had ik achteraf niet helemaal goed bedacht ik me later !

 8. pietprecies

  Ajax maakt zeker kans maar de lampenkappen ook, Ajax zal vroeg moeten scoren, dan zal PSV moeten komen en dan komt er meer ruimte

  1. Rene1964

   Precies, en als PSV het eerst scoort, hebben wij een vet probleem. Tov vorig jaar, denk ik echt dat qua countervoetbal van PSV, wij nu betere backs hebben met de snelle en sterke Dijks en Tete. Van Rhijn was ook snel, maar dekte vaak verkeerd en over Boilessen hoeven we het niet eens te hebben. Als Milik en El Ghazi 80% beter spelen dan afgelopen donderdag, maken we een goede kans op drie punten. En hopelijk lukt het weer om de nul te houden! Zo belangrijk !!

   1. pietprecies

    Boilesen werd zelfs nog door Schaken aan alle kanten voorbij gelopen.. Maarja die is klaar voor de Primera division whahahahahaha

 9. Slingertje.

  En nou dat Pisvee met een flink pakslaag terugsturen naar dat gloeilampendorp.

  Trouwens weer geen Heitinga in de selectie voor morgen.

  1. Rene1964

   Tja, de Boer is erg vasthoudend … enerzijds goed, anderzijds ook weer niet. Schöne bijvoorbeeld hoort er mijns inziens gewoon in de basis te staan!?!!!

   1. ajacied078

    Ja klaassen mag wel een keer banken die was echt slecht tegen molde. schone is een gevaar met elke vrije trap. en die moet je tegen moreno genoeg kunnen krijgen

 10. Mauheb

  @Hurbie, het is bar en boos helaas iedere week weer, vol optimisme ga ik er iedere keer weer voor zitten, maar je krijgt dan helaas weer heel erg de deksel op de neus! En iedere week steken ze hetzelfde verhaal op! Het zal me verbazen of ze van die rot lampen winnen?

  1. Mijn Club

   Tja, de verhalen voor en na de wedstrijd … daar komt heeeeeel wat mediatraining bij kijken! Die kun je versneld doorspoelen, al jaren trouwens! Ook qua voorbeschouwing is het altijd hetzelfde. Gewoon niet naar kijken. (Da’s mijn devies).

 11. PvL020

  Wat een negatieve reacties zeg……. Blijf je club steunen!!!! Het spel is pas na 90 minuten gespeeld, maar de meeste hier verwachten alles en alle clubs oprollen met meet dan 5 goals verschil. Pisvee is iig een club die ook wil voetballen, alleen oppassen voor het countervoetbal. Ze gaan iig niet met 10 voor de goal hangen

  1. pietprecies

   Een ploeg die wil voetballen ja tegen het rechter rijtje… Tegen de rest gaan ze met hun kont op eigen helft hangen loerend op de counter vooral met die snelle lesbienne van ze. Ik hoop dat ze van die countergoal van Molde geleerd hebben want zo wil PSV precies spelen, zeker tegen Ajax gaan ze gewoon op de counter loeren want als ze Ajax ruimte geven om te voetballen dan hebben ze een groot probleem want hun verdediging is nog slechter dan de onze met brenet kroket, bruma etc.

 12. -buitenkantje rechts-

  De afgelopen edities leert dat Ajax moeite heeft met het countervoetbal van PSV.. Ajax dat rond mag spelen op eigen helft.. Bij iedere foute inspeelbal direct gevaar via snelle counters.. Lijkt erg op het voetbal van Molde.. Alleen schat ik PSV hoger in dan Molde. Wat dat betreft heb ik geen goed gevoel over de wedstrijd.. Hoop echt dat ik ongelijk krijg.

 13. Geroldkohlen

  het word een lastige wedstrijd morgen ook al speelt pisvee zonder de jong en guardado, niet te min hoop ik dag we een gevoelige tik kunnen uit delen morgen, maar we moeten wel vol gas geven, en de arena moet een echte heksenketel worden, zodat pisvee met knikkende knietjes op het veld staat!!!

 14. 4everAjax

  Kom je er ook achter. 🙂 PSV hoeft er trouwens ook niet blij mee te zijn. Ik zou nooit en te nimmer schrijven dat ik voor PSV of Feijenoord ben. Hij als fanatiek PSV aanhanger schrijft rustig dat hij al jaren lang Ajax supporter is. Wel zielig eigenlijk. Het is nl opvallend dat hij echt alles vergelijkt met PSV en zelfs als PSV een aantoonbaar minder team heeft dan Ajax nog zegt dat PSV kampioen wordt. Simpel optel sommetje dan he. Maar goed dat is mijn mening en mijn conclusie.

  1. Rene1964

   TOON is weldegelijk Ajacied, is alleen (net als ik en veel anderen) behoorlijk gefrustreerd! Begrijpelijk!

   1. 4everAjax

    Echt geloof me. Het is 100% zeker dat Toon PSV is. Telkens weer dweept hij met PSV. Nooit iets positiefs over ons Ajax. Niks deugt, alles is slecht. Alleen een PSV fan maakt constant vergelijkingen met PSV. Van het spel tot het aankoopbeleid. Heus, analyseren is mijn vak dus ….. Toon is ras PSV’er.

  1. toon61

   Waar heb ik dat gezegt ,nergens ,je schrijft klets
   Hahahaha ik lach om jullie
   Ik hoop op winst ,maar ik denk 1…..4

 15. AFCA my World

  Zelfs met een Lucky Luuk erbij kunnen we winnen,we moeten ze gewoon geen kans geven om te counteren en Guardado onschadelijk maken !

Comments are closed.