Ajax Vrouwen spelen gelijk tegen FC Twente Vrouwen

Ajaxvrouwen-Ado den Haag   0-0    11-09-2015-24

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagavond de topper tegen de vrouwen van FC Twente met 1-1 gelijkgespeeld.  Lange tijd leek het duel in 0-0 te eindigen, maar in de slotfase scoorden beide ploegen alsnog. De Ajax Vrouwen begonnen zeer goed aan de wedstrijd maar vergaten te scoren. Ook de dames uit tukkerland hadden de kans op een voorsprong maar verzuimden ook in de afronding. Het duel leek af te stevenen op 0-0 tot Ajax vijf minuten voor tijd een strafschop kreeg. Van Lunteren scoorde daaruit de 1-0 maar het was FC Twente dat namens Jansen in de negentigste minuut alsnog langszij kwam waardoor de wedstrijd eindigde in 1-1.

Opstelling Ajax Vrouwen: Du Ry, (/5 Sarasola),  Vd Linden, Koster, v Dongen, Hogewoning, Middag, v Lunteren, Kaagman, (/75 Zeeman), Bakker, de Ridder, Pieete (/78 Versteegt)