Klaassen houdt lichte klachten over aan duel tegen Molde maar kan spelen tegen psv

1001molde-ajax_bedankt

Ajax werkte vrijdagmorgen nog een lichte training af in Noorwegen alvorens de selectie terugkeerde naar Nederland. Vanwege het late tijdstip van het duel donderdagavond en de aanstaande topper tegen psv van aanstaande zondagmiddag werd daarvoor gekozen. “De ideale situatie is natuurlijk dat je al lekker thuis hebt geslapen natuurlijk. En gewoon rustig naar de Toekomst kan afreizen om je voor te bereiden op psv,” zo laat Frank de Boer weten op de officiële website. “Anderzijds is het hier goed vertoeven. Het zijn de omstandigheden en daar moet je mee dealen. We proberen die zo gunstig mogelijk te maken om goed geprepareerd te zijn voor zondag. Daarom zijn we ook hier gebleven. De storm is wel een beetje aangewakkerd. Je moet er niet aan denken dat je straks niet kan opstijgen vanwege de storm.”

Uit de wedstrijd van donderdag is bijna iedereen fit terug gekomen. “Alleen Davy heeft wat lichte klachten,” aldus De Boer. De Telegraaf en Voetbal International voegen er op hun website aan toe te verwachten dat de aanvoerder wel zal kunnen spelen zondag tegen psv.

Bron: De Telegraaf

Related posts

9 Comments

 1. Didron

  Laten we maar hopen dat Davy zondag tegen die lampies spelen kan, want we zullen zijn inzet en inzicht goed kunnen gebruiken!! 3-1 (maar hoop 3-0)

 2. War

  Misschien een keer goed om Lasse Schone op zijn plaats te laten spelen, of Serero erin, Klaassen bakt er al weken niks van.

  1. Remco425

   Oh oh als een speler ff wat minder is bakt hij er meteen niks meer van. En zo worden talenten kapot geschreven…

 3. jojocoolio

  Wij hebben ook klachten na het duel tegen molde…. DUS WINNEN VAN PISVEE ZONDAG…!

 4. Ramon1

  Vind klaassen laatste tijd beetje tegenvallen onzichtbaar zondag moet die wel wat laten zieb

 5. JaccoAjax

  Hoezo klaassen niet een keertje bank, dit is Ajax! Zo kan hij leren dat hij elke wedstrijd moet presteren en zichzelf bewijzen!

 6. woody79

  ja tover schone en serero uit de hoge hoed weten die lampies niet waar ze het zoeken moeten. klaassen een keertje bankhangen is toch geen ramp

Comments are closed.