Jong Ajax wint uitwedstrijd tegen FC Dordrecht dankzij treffer Muric

0523copa5_muric

Jong Ajax heeft de tweede zege van het seizoen binnen en dat vond plaats in en tegen Dordrecht. Robert Muric schoot na twaalf minuten de 0-1 op het scorebord en ondanks dat FC Dordrecht in het vervolg van de wedstrijd kansen kreeg op de gelijkmaker was het doelman Indy Groothuizen die zijn doel schoon hield. De fraaie kopbal van Muric, tegen Ajax-huurling Peter Leeuwenburgh,  bleek uiteindelijk dus ook de eindstand. Door de zege stijgt Jong Ajax naar de veertiende plek in de Jupiler League.

Opstelling Jong Ajax: Groothuizen, Owusu, Mirani, Warmerdam (75. Meleg), Dankerlui, Clement (90. Vissie), El Mahdioui, Bakker, Muric (68. El Azzouzi), Hendriks, Lartey Sanniez.

Bron: Ajax.nl

 

Related posts

9 Comments

  1. Rene1964

    Inderdaad Muric wordt steeds beter. Mooi dat ze eindelijk punten gaan pakken. Wellicht op het eind dan toch richting nummer 7? Denk dat die doelstelling toch echt te hoog gegrepen is.

  2. ajacied078

    oude tijden herleven aan de krommedijk… wij staan onder aan en vieren feest! hopen dat ajax 1 het goede voorbeeld volgt tegen pisvee

  3. Ramon1

    Is toch lastig voor ajax spelers in jupiler league er word meer van je verwacht dan alleen voetballen beetje vechtvoetbal

Comments are closed.