Bazoer en Sinkgraven in definitieve selectie Jong Oranje

1009oranjeajax

Naast de vijf internationals bij het Nederlands elftal zijn ook twee Ajacieden opgeroepen voor Jong Oranje. Riechedly Bazoer en Daley Sinkgraven zijn door bondscoach Fred Grim opgenomen in zijn selectie voor de komende EK-kwalificatieinterland tegen Slowakije. De door Ajax aan PEC Zwolle verhuurde Menig is na de voorselectie alsnog toegevoegd aan de definitieve selectie vanwege zijn goede optreden bij PEC de afgelopen weken.

http://twitter.com/KoenAdriaanse/status/649899316103020544/photo/1

Related posts

10 Comments

 1. Ramon1

  Ik vind bazoer niet slechter als de middenvelders van het grote oranje mja dan is het wel heel erg ajax gekleurd zeggen ze dan

  1. Ramon1

   Ik ook maar hoe reageert de rest van nl dan ze vinden al teveel ajacieden in oranje mja de ajacieden zijn wel de beste talenten dus het is best logisch mja daar kunnen ze in de rest van nederland niet tegen

 2. -buitenkantje rechts-

  Goed teken dat onze spelers zoveel worden opgeroepen..hoop wel dat ze de fysieke belasting aankunnen en ook scherp in het hoofd kunnen blijven..

 3. Ramon1

  Bazoer word echt een grote maar ad sinkgraven beter in kan schatten waar die actie kan maken en waar verdedigen word het ook echt een goeie speler techniek heeft die nou nog meer overzicht en mschien kan die klaassen volgend jaar vervangen of andersen die doet het bij willem 2 ook niet slecht

 4. Ramon1

  Bazoer word echt eennwereld speler hij leest spelletje echt perfecte pass sterk kan op goal schietennmoet die niet een stap overslaan in plaats van united na Madrid BV maar gewoon rechtstreeks na Madrid over 2 jaar ofzo

 5. 4everAjax

  Beste Ramon. Probeer tekst correctie eens in te schakelen. Maak ook eens gebruik van punten (nieuwe zin dus) en komma’s. Leest echt veel fijner.

Comments are closed.