There are no ads, please add some


Opstellingen Molde – Ajax

opstelling_ajax

Frank de Boer heeft zijn opstelling bekendgemaakt voor het uitduel in de Europa League tegen Molde. In vergelijking met afgelopen zaterdag is er een wijziging in de selectie en begint Viktor Fischer in de basis in plaats van Amin Younes. Molde – Ajax begint om 21:05 uur.

Opstelling Molde: Horvath; Linnes, Gabrielsen, Forren, Rindarøy; Singh, Hestad, Hussain; Möstrom, Høiland, Hestad

Opstelling Ajax: Jasper Cillessen; Kenny Tete, Joël Veltman, Jairo Riedewald, Mitchell Dijks; Riechedly Bazoer, Davy Klaassen, Nemanja Gudelj; Anwar El Ghazi, Arek Milik, Viktor Fischer.

 


Gerelateerde posts

164 reacties

 1. AjaxBarcelona

  Ik wens alle scheldkanonnen veel plezier de komende uren. Leef je uit. Onterecht, maar leef je uit. Ik ga ff niet meedoen. Oh ja, ik heb me prima vermaakt met de wedstrijd. Nog een paar minuten en dan lekker slapen. Doei doei.

 2. Geroldkohlen

  tjonge jonge el ghazi wat speelt hij slecht die bal kan je toch intikken of niet dan!

 3. Mauheb

  Pfffffffffffff weer ander half uur kommer en kwel!!!! Tjonge jonge jonge!
  Ajax-Pisvee 0-3! Dit word niks, die rot lampen knokken er wel voor tenminste!
  Wat een gepruts weer zeg, slap slap slap

 4. nicks

  Wat een gezeur hier zeg! molde hangt gewoon met 10 man voor het eigen doel. en spelen op de counter. volgens mij is het ajax dat het initiatief probeert te nemen! tuurlijk het kan nog vele malen beter maar kom op zeg ga eens achter je ploeg staan!

  1. PvL020

   Ben ik nou eens helemaal met jee eens Nicks. Maar sommige spelers waren onder hun niveau, gelukkig Celtic ook gelijk

   1. nicks

    Dank je wel! iedereen heeft natuurlijk recht op zijn mening, maar laat dat chagrijn eens wat weg! we hebben een jonge ploeg, proberen onze eigen koers te varen! dat gaat met horten en stoten! maar bovenaan in de competitie, door in de beker, nog geen verlies in Europa, dus kom op zeg allemaal!

   2. Jari1995

    Dat doet iedereen tegen Ajax. Fischer had moeten scoren en El Ghazi had gewisseld moeten worden. Dit is toch gewoon bullshit. How the fuck is Molde kom op man! Gewoon weer slecht begonnen, een goal die je nooit mag weggeven. Wederom slappe hap!!

    1. PvL020

     Niet slecht begonnen Jari, maar zeer slap, zoals vaker, van Riedewald. Verder speelde Ajax goed. Ik vind dat we moeten stoppen om Molde als nietsnut af te schilderen als ze met 1-3 winnen in Turkije. Wij doen maar of we Barca, Bayern of Real zijn. Ik denk dat we eens van dat beeld af moeten……

 5. afcamike

  halve finale europa league bereiken?! je overwinterd zo niet eens in europa…. wat een prutsers! als je zondag zo speelt word je met 4-0 van de mat gerolt door psv…. schaam je

 6. Hazez

  Gewoon triest dit ben er onder hand wel klaar mee … Als het niet meer loopt moet je wisselen maar dat doe je niet on de 80ste min

 7. Jari1995

  Word ik wel eens kwaad op Ajax.. Volgens mij ben ik niet de enige. Krijgen we straks weer als reacties dat de wind verkeerd stond en dat we geen grip op de wedstrijd kregen. Kom aub met wat beters, want die was wederom slappe hap!

 8. Danny25

  Wat onwijs slecht. Van te voren denk moet kunnen. Zie je molde spelen en al die kansen nou dat komt wel goed. Maar wat een afgang zeg el ghazi milik waar zijn die mee bezig. Keer wat er voor doen stelletje zondagsvoetballers! Lang positief gedaan maar nu is de maat vol!

 9. dioajax

  Het was gewoon ons avond niet…veel kansen maar geen doelpunt…en de wissels kwamen heel laat…te laat…beter 1 punt dan niks…maar tegen zo n club moet je winnen…el ghazi was vandaag gewoon drama…de laatste kans was 100% doelpunt…en nu psv…success…

 10. Geroldkohlen

  dit is echt heeel ernstig dat je tegen deze tegenstander geen vuist kan maken wat was dit slecht, el ghazi was verschrikkelijk slecht, riedewald heeft zich hersteld in de wedstrijd de verdediging was het beste vandaag, middenveld ook drama, milik is de weg kwijt en klaassen ook veelste veel balverlies en dan krijg je 100% kansen maak je ze niet pfff.

 11. Geenemotie

  Missen echt een goede spits. Blijft een probleem. Wissels k.. en te laat. Wie laat nu EL Gazi staan. Gaat om punten en niet om jongste elftal oid.

 12. nick-afca95

  Jezus gvd tyfus zooi zeg. Wat bizar slecht allemaal. Vooral je geld op de bank houden en spelers als Sanogo huren waar je geen fuck aan hebt en nog amper een minuut gespeeld heeft. Ja want dit gaat prima zo. Als t zo door gaat moet de kampioen van nederland in 2017 play offs spelen voor de CL. Hier word ik echt zwaar chagrijnig van!

 13. nick-afca95

  Het ergste is nog dat je keeper de beste speler is. Als je een goeie wedstrijd speelt is een middenvelder of een aanvaller dat maar de kwaliteit van die spelers was vandaag ver te zoeken

Reageren is niet mogelijk.