There are no ads, please add some


Onrust bij Ajax houdt aan: Roy ontevreden

bryan_roy

De onrust bij Ajax binnen het technisch hart en op de Toekomst blijft maar voortduren. Deze keer is het Brian Roy die in conflict is met Wim Jonk.

De voormalig rechtsbuiten van Ajax zou volgens het AD ontevreden zijn over zijn huidige functie binnen Ajax. Op dit moment bekleed Roy de functie van techniektrainer, maar zijn ambities rijken verder dan dat. Wim Jonk ziet echter (nog) geen heil in een promotie. Het AD beweert tevens dat een breuk ‘onvermijdelijk’ zou zijn, maar dit heeft meer weg van gissen dan van een daadwerkelijk gefundeerde voorspelling. De krant meldt namelijk verder niet wat de reden is van de onwil van Jonk om Roy een functie met meer gewicht toe te wijzen.

Bron: AD


Gerelateerde posts

34 reacties

 1. Ronkr

  Jammer dat er iedere keer vuile was naar buiten komt. Maar Roy weet waarvoor hij gehaald !!

 2. Indojood

  Jonk is hoofd opleidingen en voert de afspraken uit, als enige blijkbaar. De rest kloot maar wat aan of vindt zichzelf belangrijker. Roy wist toch waarvoor hij in dienst is.

 3. afca74

  misschien is Jonk wel de rotte appel want iedereen heeft steeds problemen met hem. maar al dat gegis en geouwehoer is niet goed voor onze club.

 4. -buitenkantje rechts-

  Binnen iedere club wordt geluld..gegist en geouwehoerd.. Maar kijk eens hoeveel pers er bij ons dagelijks rondhangt en hoeveel dat is bij bv Groningen..Heerenveen..Zwolle.. Vitesse enz.. Alles komt bij ons veel eerder naar buiten en is kennelijk ook direct nieuws..

  1. woody79

   bij lampegat en 010 vast ook. alleen die hebben nog nooit een plan gehad. “i love it when a plan comes together” het gaat alleen niet vanzelf. je bent het niet altijd eens met een ander. ff tegen elkaar zeiken en weer door. heeft niets met de paparotzooi te maken. alleen geilen er wel op om het aan te dikken.

 5. AFCA-075-

  Jonk lijkt mij de man op de juiste plek. Roy weet waarvoor hij gehaald is, als hij ambities heeft moet hij verder kijken als het niet lukt bij Ajax.

  1. Remco425

   Iemand ergens voor halen en het tegenhouden door te kunnen groeien zijn 2 verschillende dingen. Roy is wel een fervent aanhanger van de Cruijff gedachte. Of hij ook capabel zou zijn weet niemand van ons hier.

 6. FrankiC

  Ik snap Jonk wel. Van tactiek en rendement had Roy als speler geen kaas gegeten. Ik kan me er dus geen goeie trainer bij voorstellen en is hij als techniektrainer op zijn plaats.
  Trouwens: voormalige rechtsbuiten’? Echt niet, maar dat terzijde.

 7. paulvos

  Ik heb het idee dat die gasten van het AD de hele dag daar op de toekomst rond hangen om al de negatieve geluiden meteen op te schrijven. Leesvoer voor ’n ieder die anti AJAX is.

 8. Mooi

  Ik hoor enkel maar afspraken en afspraken enz hoe lang horen we dat nu al ,breng rust in de club en geen onrust.

 9. 4everAjax

  Ik zou zeggen: mooi moment voor een vrijwilliger van Ajax fanzone om eens een interview te houden met Roy. Krijgen we info uit de eerste hand. 🙂

 10. 4everAjax

  Off topic: ondanks een direct verzoek gisteren via de mail aan de redaktie staat die erg vervelende, onheuse en kwetsende reactie van Bakvet nog steeds op het forum. Een aantal weten precies wie, wat en waar ik bedoel. Dat maakt mij nu erg ontevreden.

 11. Ramon1

  Als ze zich nou is allemaal
  Op zn eigen ( jeugd elftal ) letten en die goed trainen kom
  Op jongens het is een top voetbalclub je bent allemaal ajacied en willlen alles winnen kom
  Op en niet
  Zo
  Kinderachtig

 12. Slingertje.

  Waarschijnlijk loopt dat 010 blaadje een beetje stemming te maken maar het kan ook waar zijn want de heren trainers lopen wel erg snel te zeiken over vanalles en nogwat. Wie het niet bevalt moet zijn biezen pakken en niet de sfeer lopen vergallen want Ajax is altijd groter dan wie dan ook.

 13. Ramon1

  Waarom nie een kluivert erbij voor de jeugd of litmanen als assistent er zijn toch genoeg ex
  Ajacieden die best de jeugd willen helpen

 14. PvL020

  Waarschijnlijk omdat hij niet goed genoeg is en zichzelf wel goed genoeg vind. Waarom moet zoiets naar buiten altijd??? Ik houd op m’n werk dat soort info ook binnen de muren

 15. 4everAjax

  Jezelf naar een promotie praten is nooit slim. Je stinkende best doen, wat extra’s doen, zorgen dat je gezien wordt, dan komt het in de meeste gevallen prima in orde. Investeren dus Roy.

 16. Geroldkohlen

  denk dat het een storm in een glas water is, roy heeft tevens recht om te vragen aan jonk of hij niet meer mag doen dan alleen maar techniek trainer zijn, dat toont alleen maar aan dat hij ambitieus is en graag meer voor de club wil betekenen door meer verantwoordelijkheden te dragen! misschien kan jonk hem wel geen promotie geven omdat er nog geen plek voor is weten wij veel!

Reageren is niet mogelijk.