Klaassen baalt: ‘Hadden er beter voor kunnen staan’

1001molde-ajax_bedankt

Voor de camera van RTL7 liet een teleurgestelde Davy Klaassen weten dat Ajax het had laten liggen. ‘Een gelijkspel is gewoon zonde. Gezien alle kansen hadden we hier moeten winnen. In de eerste helft krijgen we een paar kansen en na de rust ook een paar. We moeten het beter uitspelen en dan moeten ze er uiteindelijk in. Na de rust werd het moeilijker, maar daar krijgen wij ook nog heel grote kansen. De wind? Dat was wel lastig. Je probeert door die wind de bal sneller naar voren te brengen, maar dan win je te weinig duels. Dan loop je heel veel achter de bal aan.’

‘De wind was lastig, maar we hebben genoeg gecreëerd’, vervolgt Klaassen. ‘Je probeert door die wind de bal sneller naar voren te brengen, maar dan win je te weinig duels. Dan loop je heel veel achter de bal aan.’ Door het gelijkspel bij Celtic – Fenerbahce ligt de poule nog volledig open. Als we hier hadden gewonnen, hadden we een mooie uitgangspositie gehad. Ja, we hadden er beter voor kunnen staan. Alles is nu nog wel open in de groep.’

Bron: RTL7

Related posts

39 Comments

 1. jojocoolio

  Klopt allemaal maar ja wat doen we er aan… Niks niks helemaal niks het is een schande

  1. creutz1977

   zo slecht was het niet!! eerste helft prima tegen een zeer verdedigende ploeg.. 2e helft was minder.. Maar hadden dik moeten winnen.. maar Davy is zelf wel hopeloos uit vorm… sinds hij die band om zijn arm heeft is zijn spel hard achteruit gegaan… En El Gahzi had er gister ook geen zin… beetje jammer het is bij hem geweldig of echt verschrikkelijk om naar te kijken

   1. Remco425

    Overal mee eens al geloof ik niet dat Anwar er geen zin in had. Hij werkte wel, alleen het lukte niet.

  1. jojocoolio

   Nee het viel idd best mee… En als je het heel positief bekijkt ben je ongeslagen in Europa en tot zeker zaterdag ongeslagen in de competitie….

  2. Indojood

   Mr. Danson, in het andere artikel schrijf jij dat Ajax, met de middelen die ze hebben, het aardig heeft gedaan. We hebben het hier over Molde FK, werkend met een begroting die een fractie is van de onze, en van Fener en Celtic. Wie overdrijft er hier nu?

 2. War

  Schandalig gewoon, een paar verwende mannetjes waren weer heel druk met zichzelf, Millik, El Ghazi, en dan weer het hopeloos slechte verdedigen
  Het veranderd nooit meer, Frank welterusten !
  Talenten ?? waarin dan ??

  1. Remco425

   Is meestal met jonge spelers. Die hebben het al druk zat met zichzelf. Daarom vind ik ook dat Klaassen (nog) geen aanvoerder hoort te zijn.

 3. -buitenkantje rechts-

  We missen gewoon een echte Ajaxspits.. Die had er vanavond gewoon 2 of 3 ingeschoten.. Dan voetbal je een stuk makkelijker hoor.. Begin toch echt mijn twijfels over Milik te krijgen..

 4. Ries020

  Waarom weten ze het vlak na een wedstrijd altijd precies te vertellen en doen ze het dan een uurtje eerder niet?

 5. vooruitdiebal

  Misschien stoppen als. aanvoerder. Gaat steeds slechter spelen met af en toe een lichtpuntje. blijft een dienende speler die het moet hebben van loopactie en is zeker geen spielmacher . weer ontzettend veel verkeerde simpele passen. Kom op Klaassen ….

  1. BobbyHaarms

   Ik blijf van mening dat Frank beter Schone aanvoerder had kunnen maken. Maar ja, die komt in het hele stuk nauwelijks voor. Onbegrijpelijk..

   1. Zlatan

    Ja ,Bobbie Haarms dat riep ik meteen al , vond de eerste helft wel ( aardig) maar het werd niet afgemaakt , slordig zeg ! En steeds opnieuw Hadden ! Ja dan is Hebben te laat !!!!!!! Beter concentreren HEREN

   2. -buitenkantje rechts-

    Ja Bobby.. Volgens mij ziet iedereen dat hij de perfecte nr 10 is die bovendien nog een wedstrijd voor je kan beslissen met een vrije trap..

 6. Didron

  Helaas was het niet beter dan dit!! Zolang ze zondag van pisvee winnen hoor je mij niet klagen verder!

 7. Cees1966

  Deze ploeg is veel te jong om in Europa iets te betekenen, fouten die gewoon passen bij spelers van deze leeftijd worden Europees afgestraft. In Nederland is het nog wel te doen met deze selectie maar Europees niks te zoeken.

 8. Charka53

  Klaassen is dan wel niet super maar werkt wel erg hard vind ik daar zijn er nog wel een paar die dit niet doen maar dat het slecht was is duidelijk .

 9. Mauheb

  Zou iemand van de “geleerden” deze reacties wel eens lezen vraag ik me af?
  Jonge jonge echt “mijn club” is “mijn club” niet meer, we zijn het lachertje van Europa qua veldspel, ze staan op het veld met de opdracht “doe maar wat vandaag” ik baal er zo van zeg, en kan gewoon niks positiefs meer eruit halen!
  Het is de 1.30 uur niet waard om te kijken.

 10. Iamsterdam2015

  Pfffft 1 puntje. Nou succes zondag tegen P$V.
  Die klaasen begint ook grammafoonplaat gedrag te vertonen net als De Boer……

 11. AjaxBarcelona

  Ongelooflijk die reacties hier. Gaat die mooie bal van Bazoer niet op de paal, die prachtige kopbal van Fischer er gewoon in (99 van de 100 keer gewoon goal) en krijgt el Ghazi zijn voet er wel tegenaan dan is het hier gewoon hosanna. Nu met pech en een keeper die gewoon bijna niet te passeren was vandaag is het bagger. Rare mensen toch die Ajax supporters.

  1. Rene1964

   Als, als, als AJAXBARCELONA … ergens houdt het toch echt op!
   ALS je geen goals kunt maken en er wel tegen krijgt (TEGEN MOLDE!!!!) doe je toch echt iets hartstikke verkeerd!

   1. AjaxBarcelona

    Het gaat in eerste instantie om kansen creëren. Dat ging prima. Verder vnl pech gister met de doelman. Dus in mijn ogen was het niet hartstikke verkeerd. Verre van dat. Maar ja, verschillende meningen :-))

    1. BobbyHaarms

     Je hebt wel een punt AjaxBarcelona. Maar feit blijft dat je niet wint en daar gaat het toch om als je Ajax heet..maar tevens ook dat je ook nog steeds ongeslagen bent dus zeg het maar. Dan maar winnen van die boeren zondag, ze hebben wat goed te maken, ook na afgelopen seizoen 🙂

 12. Slingertje.

  Stop met dat janken over de wind want daar had Molde ook last van.
  Gewoon dom gevoetbald de 2e helft en te slap in de duels.
  el Ghazi had in de rust al gewisseld moeten worden want die raakte helemaal geen bal. In dit soort potjes moet Schöne er in want die gaat voorop in de strijd.

 13. Ramon1

  Gudelj aanvoerder is dat niet de perfecte aanvoerder ben benieuwd wie jullie als aanvoerder willen zien?

Comments are closed.